d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > d2jsp Technikai Segítség > d2jsp-vel Kapcsolatos Kérdéseket Ide
Prev1212213214215216232Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 6,440.13
Jun 25 2011 01:34pm
Quote (8814 @ Jun 25 2011 08:27pm)
Jólvan, védjed csak a zsidókat(!!) Igen, a zsidókat, jól látjátok!
Szerencsére mind a kettőtöknél ott van a csillag :) (még a végén dávid csillag is lesz)
Nem sírok, jó? Csak szerintem igazságtalanok vagytok.

mindjárt megszakad a szívem :lol:
Member
Gold: 8.39
Warn: 100%
Jun 25 2011 01:34pm
Quote (josheide @ Jun 25 2011 09:29pm)
De nem érted? A moderátorok feletted állnak a rangsorban. Soha senki nem állította, hogy szólásszabadság van itt. njag megszabadta hogy mit szabad és mit nem, és neked meg be kéne tartani.

A spammolás pedig szerintem minimális. Volt sokkal rosszabb is.

A zsidózásod pedig nyilvánvalóan sértegetésnek szántad amiért szintén suspend / warn jár(hat)na. Gondolom az utcán se mész oda egy csapat cigányhoz és szólsz oda nekik hogy, Hé cigányok ... ha mégis akkor gondolom egy darabig nem fogunk itt újra látni. A csillagokat pedid hadd ne kelljen már megmagyaráznunk. Ez olyan mintha belekötnél hogy miért hordok Tommy Hilfiger inget.

Az hogy nem editelhetsz, az pedig csak minden postodnak még több súlyt ad, gondold át mit mondasz mert ha nem változtatsz akkor rövid úton bannolva leszel.

Amúgy meg mi a bajod a zsidókkal? Szerintem igazságtalan vagy velük.

Hogy mi a bajom velük? Te még meg is kérdezed? Á semmi, csak szétbaszták az országot, sok ember életét tönkretették, megnehezítenek mindent, senkit nem hagynak élni, és pofátlanok a baromságaikkal. A holokausztal vannak oda, az a fizetésük, hogy a kártérítést kapják több mint 60 éve... Miliárdokat ellopnak, majd elmennek jó messzire. Semmi nem érdekli őket, csak hogy jó legyen nekik. De nem sorolom tovább, mert nem lenne vége.
Member
Gold: 33,265.80
Jun 25 2011 01:40pm
Quote (8814 @ 26 Jun 2011 00:34)
Hogy mi a bajom velük? Te még meg is kérdezed? Á semmi, csak szétbaszták az országot, sok ember életét tönkretették, megnehezítenek mindent, senkit nem hagynak élni, és pofátlanok a baromságaikkal. A holokausztal vannak oda, az a fizetésük, hogy a kártérítést kapják több mint 60 éve... Miliárdokat ellopnak, majd elmennek jó messzire. Semmi nem érdekli őket, csak hogy jó legyen nekik. De nem sorolom tovább, mert nem lenne vége.

Jajjmár biztos közgazdásprofesszor vagy és tévedhetetlen. Ez annyira idióta duma hogy a zsidók tönkretették az országot. A cigányokat még csak megértem ha hibáztatod mert valóban élősködők de a zsidók ált. keményen dolgozó és magas végzettségű emberek.
Member
Gold: 6,440.13
Jun 25 2011 01:40pm
Quote (8814 @ Jun 25 2011 08:27pm)
Jólvan, védjed csak a zsidókat(!!) Igen, a zsidókat, jól látjátok!
Szerencsére mind a kettőtöknél ott van a csillag :) (még a végén dávid csillag is lesz)
Nem sírok, jó? Csak szerintem igazságtalanok vagytok.

A csillag azt jelenti lényegében, hogy valahogy, egy minimális szinten segítetted és támogattad azt a fórumot, aminek nap mint nap részese vagy, amiből profitáltál adott esetben a diablós korszakodban, aminek segítségével barátokra/tradekre/játszótársakra tettél szert. Nekem ez nem telt semmibe.

Ezzel szemben te ugyanúgy használod a fórumot, ellenben csak káros vagy és beleszarsz a saját "fészkedbe".

Akkor most ki is a "cigány" közülünk?
Member
Jun 25 2011 01:44pm
Quote (josheide @ Jun 25 2011 09:29pm)
De nem érted? A moderátorok feletted állnak a rangsorban. Soha senki nem állította, hogy szólásszabadság van itt. njag megszabadta hogy mit szabad és mit nem, és neked meg be kéne tartani.

A spammolás pedig szerintem minimális. Volt sokkal rosszabb is.

A zsidózásod pedig nyilvánvalóan sértegetésnek szántad amiért szintén suspend / warn jár(hat)na. Gondolom az utcán se mész oda egy csapat cigányhoz és szólsz oda nekik hogy, Hé cigányok ... ha mégis akkor gondolom egy darabig nem fogunk itt újra látni. A csillagokat pedid hadd ne kelljen már megmagyaráznunk. Ez olyan mintha belekötnél hogy miért hordok Tommy Hilfiger inget.

Az hogy nem editelhetsz, az pedig csak minden postodnak még több súlyt ad, gondold át mit mondasz mert ha nem változtatsz akkor rövid úton bannolva leszel.

Amúgy meg mi a bajod a zsidókkal? Szerintem igazságtalan vagy velük.

Nem megyek oda "egy csapat" cigányhoz, mert nem egyedül van, de ha igen, és zavar, akkor természetesen megmondom neki.
Sértegetés? Jaj szegények, annyi erővel ti is "sértegettek".Ez a 20v1 amit írsz, az is baromság.

Most van 20 ember, akiknek nincs igazuk, te meg vagy egyedül akinek igaza van. Megvernek 20-an, de hiába vernek meg, attól még nem nekik lesz igazuk, hanem neked. Ezen gondolkozz el.

Quote (beni @ Jun 25 2011 09:31pm)
lényegében leszarjuk a vergődésed
szólásszabadság a nagyvilágban is addig van, amíg ezzel nem tiporsz teljesen jog és alaptalanul a másik lelkébe ... menj le a kocsmába, ott titulálj zsidónak/zsidóbérencnek meg mocskos népségnek egy 20 fős asztaltársaságot, aztán megtudod, hogy mennyi jópofizásban lesz részed

kemény munkával és a fórum életének és belső "békéjének" folyamatos megmérgezésével elérted, hogy a közösség haszontalan tagjának tituláljuk és mivel te sem vagy oda értünk, ahogy azt erősen hangoztatod a hozzászólásaidban, akár el is húzhatnál innen

szia

Végül is igazad van, hogy nem kell itt lennem, egyétek meg egymást, zsidók. De azért még kíváncsi vagyok a medik válaszára.

Bár úgyse fogom megtudni, mert megint warn. Legalább oda adhatnám az fgmet valakinek, igaz nem sok, de inkább, minthogy elvesszen.
Member
Gold: 25,465.35
Jun 25 2011 01:46pm
Quote (8814 @ 25 Jun 2011 21:44)
Nem megyek oda "egy csapat" cigányhoz, mert nem egyedül van, de ha igen, és zavar, akkor természetesen megmondom neki.
Sértegetés? Jaj szegények, annyi erővel ti is "sértegettek".Ez a 20v1 amit írsz, az is baromság.

Most van 20 ember, akiknek nincs igazuk, te meg vagy egyedül akinek igaza van. Megvernek 20-an, de hiába vernek meg, attól még nem nekik lesz igazuk, hanem neked. Ezen gondolkozz el.

Végül is igazad van, hogy nem kell itt lennem, egyétek meg egymást, zsidók. De azért még kíváncsi vagyok a medik válaszára.

Bár úgyse fogom megtudni, mert megint warn. Legalább oda adhatnám az fgmet valakinek, igaz nem sok, de inkább, minthogy elvesszen.

szia srac.
megtanultal mar safe tpn kozlekedni?
Member
Jun 25 2011 01:48pm
Quote (beni @ Jun 25 2011 09:40pm)
A csillag azt jelenti lényegében, hogy valahogy, egy minimális szinten segítetted és támogattad azt a fórumot, aminek nap mint nap részese vagy, amiből profitáltál adott esetben a diablós korszakodban, aminek segítségével barátokra/tradekre/játszótársakra tettél szert. Nekem ez nem telt semmibe.

Ezzel szemben te ugyanúgy használod a fórumot, ellenben csak káros vagy és beleszarsz a saját "fészkedbe".

Akkor most ki is a "cigány" közülünk?

Te fogalom zavarban vagy. A cigány az a barna bőrű bevándorolt nép, aki sok esetben büdös, és nagyjából minden esetben, kerüli a munkát, lop, csal, hazudik, és rombolja az országot. Fenyegetőzik, és a zsidók meg őket védik.

Ez egy szar fórum, hidd el, hogy realban nem vagyok ilyen, segítek azoknak, akik megérdemlik, dolgozok, nem a napot lopom és becsületes vagyok. Nektek (nagy részeteknek nincs rendes élete, kockák)
Member
Jun 25 2011 01:50pm
Quote (vtibor @ Jun 25 2011 09:46pm)
szia srac.
megtanultal mar safe tpn kozlekedni?

Tessék, itt a következő!

MOST KI KEZDI MEGINT???????????????????????
Member
Gold: 33,265.80
Jun 25 2011 01:51pm
Quote (8814 @ 26 Jun 2011 00:48)
Te fogalom zavarban vagy. A cigány az a barna bőrű bevándorolt nép, aki sok esetben büdös, és nagyjából minden esetben, kerüli a munkát, lop, csal, hazudik, és rombolja az országot. Fenyegetőzik, és a zsidók meg őket védik.

Ez egy szar fórum, hidd el, hogy realban nem vagyok ilyen, segítek azoknak, akik megérdemlik, dolgozok, nem a napot lopom és becsületes vagyok. Nektek (nagy részeteknek nincs rendes élete, kockák)

Hát most hogy így megmondtad nekünk, élettelen kockáknak, akár el is mehetsz.
Member
Jun 25 2011 01:53pm
Quote (josheide @ Jun 25 2011 09:51pm)
Hát most hogy így megmondtad nekünk, élettelen kockáknak, akár el is mehetsz.

Oké, most mond meg hogy az előbb ki kezdett kötözködni, meg pár oldallal előbb, ahol azt írták, hogy nem vagyok ember.
És akkor elmegyek legalább egy évre.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1212213214215216232Next
Closed New Topic New Poll