Quote (josheide @ Jun 25 2011 09:29pm)
De nem érted? A moderátorok feletted állnak a rangsorban. Soha senki nem állította, hogy szólásszabadság van itt. njag megszabadta hogy mit szabad és mit nem, és neked meg be kéne tartani.
A spammolás pedig szerintem minimális. Volt sokkal rosszabb is.
A zsidózásod pedig nyilvánvalóan sértegetésnek szántad amiért szintén suspend / warn jár(hat)na. Gondolom az utcán se mész oda egy csapat cigányhoz és szólsz oda nekik hogy, Hé cigányok ... ha mégis akkor gondolom egy darabig nem fogunk itt újra látni. A csillagokat pedid hadd ne kelljen már megmagyaráznunk. Ez olyan mintha belekötnél hogy miért hordok Tommy Hilfiger inget.
Az hogy nem editelhetsz, az pedig csak minden postodnak még több súlyt ad, gondold át mit mondasz mert ha nem változtatsz akkor rövid úton bannolva leszel.
Amúgy meg mi a bajod a zsidókkal? Szerintem igazságtalan vagy velük.
Nem megyek oda "egy csapat" cigányhoz, mert nem egyedül van, de ha igen, és zavar, akkor természetesen megmondom neki.
Sértegetés? Jaj szegények, annyi erővel ti is "sértegettek".Ez a 20v1 amit írsz, az is baromság.
Most van 20 ember, akiknek nincs igazuk, te meg vagy egyedül akinek igaza van. Megvernek 20-an, de hiába vernek meg, attól még nem nekik lesz igazuk, hanem neked. Ezen gondolkozz el.
Quote (beni @ Jun 25 2011 09:31pm)
lényegében leszarjuk a vergődésed
szólásszabadság a nagyvilágban is addig van, amíg ezzel nem tiporsz teljesen jog és alaptalanul a másik lelkébe ... menj le a kocsmába, ott titulálj zsidónak/zsidóbérencnek meg mocskos népségnek egy 20 fős asztaltársaságot, aztán megtudod, hogy mennyi jópofizásban lesz részed
kemény munkával és a fórum életének és belső "békéjének" folyamatos megmérgezésével elérted, hogy a közösség haszontalan tagjának tituláljuk és mivel te sem vagy oda értünk, ahogy azt erősen hangoztatod a hozzászólásaidban, akár el is húzhatnál innen
szia
Végül is igazad van, hogy nem kell itt lennem, egyétek meg egymást, zsidók. De azért még kíváncsi vagyok a medik válaszára.
Bár úgyse fogom megtudni, mert megint warn. Legalább oda adhatnám az fgmet valakinek, igaz nem sok, de inkább, minthogy elvesszen.