Quote (Smat @ Mar 28 2012 08:34pm)
Jara, csúnya, műveletlen buta fajankó vagy. Ez az igazság. Szürke csillagom van ya, vannak lolban skinek a karikhoz ya, problem officer? Hasonló felesleges dolog? Ez alatt mit értesz?
Hát, én a helyedben szarul érezném magam hogy 20+ évesen annyira szerencsétlen életképtelen vagy hogy még mindig anyádék pénzére szorulsz. Itt nem azt mondom hogy náluk laksz meg náluk eszel meg ilyenek.. Hanem arra hogyha te annyira nagyon elit egyetemre, meg elit szakra jársz, az elit kutatásoddal ami annyira elit hogy a 3 fős csoportod fogja tudni, mások nem nagyon mert már túl elit... Akkor legyen már benned annyi létezni akarás, meg egyáltalán akarat hogy megpróbálod magadtól ezeket a dolgokat elérni, és nem pedig úgy hogy anyuci a háttérből tolja a pénzt a számládra, mert ebben biztos vagyok hogy így van. Mellesleg amilyen balfasz vagy irl olyan balfasz vagy itt is, csak a lolos megvillanásaid megmutatják hogy a szürkeállományod átlagon aluli értéket képvisel..
Mellesleg, egy nyár alatt megkerestem a pénzt kb mindenre az idei tanévhez, fociszezonhoz és még maradt is belőle, mert nem felesleges dolgokra basztam el. Igen vettem szürke csillagot, igen vettem skineket lolban, de azt hiszem hogy még mindig én baszom el a pénzt erre, ami még mindig az enyém, és amit még mindig én kerestem meg.
Az meg hogy zsidó vagy.. Fogadd el, az vagy. Valakinek zsidónak is kell lennie. Nincs ezzel baj, bár mondjuk ahogy anyukám nagypapája mondta, a zsidókat nem haláltáborba küldték a II. vh idején, hanem kelesztőbe, és ez sajnos igaz is, ezért vagy most te is itt.
Tl;dr
Jara egy műveletlen fajankó, aki anyuciéktól szívja a pénzt, de azért ő a tutisrác.
és én ezt még csak most látom