Quote (Vismajor @ 19 Dec 2014 00:45)
Eltén elvégeztem egy évet filóból. második héten sikerült eljutnom egyetemre, kérdezem számít e hogy tanultam már filót? Perszepersze, hozzak vmi papaírt amit aztán vigyek be a tanszékra és ő majd alíárja, nem is kell bejárnom semmi
Nem igazán értettem milyen papírt, ezért elmentem a to-ra, mondták h kreditátviteli kérelem, itt a lap töltsem ki
okj kell vmi syllabus, indexem nincs mert bezúzattam
elmegyek az eltére, fogalmuk sincs az egészről azt se tudták h tanultam filozófiát, nemhogy mi volt atanterv
elküldték bölcsészkarra, nem, végül megtaláltam a beacon a tanárt
de eddigre már simán október lett, viszem a kreditátviteli papírt mondja a to néni h első 3 hét volt a határidő de amúgyse fogadták volna el ne aggódjak mert magyarul tanultam, írjak a tanárnak, biztos ad megajánlottat
ok írok neki, semmi
novemberben válaszol
http://2.ii.gl/k5R7oxEIC.png
toról jövök ugye
hát ennyi a történet
És vizsgázni sem enged ez a fasszopó, mondtma neki h max jegy hármas v mitudomén
TO-ról tájékozódni, amikor mindenhol van ÍRÁSOS szabályzat, a szavakra nem lehet hivatkozni az írásra igen (benne kell lennie pl, hogy meddig kell elintézni, hogy elfogadják-e idegen nyelvű képzésen a más nyelven tanult tárgyakat stb).
Amúgy za Ir diplomata baszásos szak amin vagy, nem pont ilyen adminisztratív, közbenjárásos, ügyintézéses jellegű munka?
Mert ebben nálad nagyobb antitalentumot nehezen találni... már bocs..