Quote (H4xooR @ Thu, 9 Oct 2008, 18:13)
en ezt az egy dolgot sajnalom benne
szerintem az egymas kozotti versegneshez hozzatartozik ez, aki lassu az nem kap semmit

ez van
cucc gyors felszedesehez ugyanugy kell skill, mint barmi mashoz is, ez meg meggazdagodasban sokat szamit....megvan a maga technikaja
meg kulonbenis magyar ironmanban is imadtam mikor 8bol mar 5 ember azt hangoztatta hogy pickitem van

ebben a rendszerben azert lesz jobb ,mert nem lesz pickit (nem lesz ertelme)
nem lesz ertelme egyedul gamelni, eddig azert toltak egyedul h mfeljenek, igy most az rendszerben az lesz a legjobb ha 8an megyunk egyutt
es sztem ha van eszuk ugy csinaljak meg h ne bossokat keljen 10020320szer runolni, hanem lesz vagy 1k olyan hely ahol lesz sok szorny es minden ugyanugy dob, aztan akkor mindig mashol lehet szornyeket irtani, es akkor maphack is ertelmet veszti... tok jo lesz ez igy ahogy tervezik, nekem sokakkal ellentetben nagyon tetszik amiket eddig mondtak mutattak
es a blizzard nev mar onmagaban garancia a sikerre, egyebkent a d1-2 lett az egyik legelbaszottabb, a blizz jatekok miatt, a cheat miatt..
olyan jatekot kell tervezni ahol nincs ertelme csalni.. es most nagyon ugy nez ki h mindent ebbe az iranyba probalnak elvinni, es sztem a megjelenites is kurvajo lett a 3d is tetszik meg a szinek