Quote (8814 @ 26 Jun 2011 00:24)
Főnököm? Nem. Elvileg a "rend fenntartása". Szólás szabadság van itt szerintetek? NINCS.
És az miért van, hogy senki nem kap semmit a spamolásért?
Mi baj a megszólítással? Ha zsidók, akkor zsidók. Ugyanolyan, mint hogy én magyar vagyok, a cigányok cigányok, a németek németek. Ezen nincs semmi sértő. Zsiványtalpnyaló: Azok a csillagok majdnem mindenkinél ott vannak a név után, szóval más magyarázatot nem igényel.
És mit szólsz a post módosításhoz?
De nem érted? A moderátorok feletted állnak a rangsorban. Soha senki nem állította, hogy szólásszabadság van itt. njag megszabadta hogy mit szabad és mit nem, és neked meg be kéne tartani.
A spammolás pedig szerintem minimális. Volt sokkal rosszabb is.
A zsidózásod pedig nyilvánvalóan sértegetésnek szántad amiért szintén suspend / warn jár(hat)na. Gondolom az utcán se mész oda egy csapat cigányhoz és szólsz oda nekik hogy, Hé cigányok ... ha mégis akkor gondolom egy darabig nem fogunk itt újra látni. A csillagokat pedid hadd ne kelljen már megmagyaráznunk. Ez olyan mintha belekötnél hogy miért hordok Tommy Hilfiger inget.
Az hogy nem editelhetsz, az pedig csak minden postodnak még több súlyt ad, gondold át mit mondasz mert ha nem változtatsz akkor rövid úton bannolva leszel.
Quote (8814 @ 26 Jun 2011 00:27)
Jólvan, védjed csak a zsidókat(!!) Igen, a zsidókat, jól látjátok!
Szerencsére mind a kettőtöknél ott van a csillag

(még a végén dávid csillag is lesz)
Nem sírok, jó? Csak szerintem igazságtalanok vagytok.
Amúgy meg mi a bajod a zsidókkal? Szerintem igazságtalan vagy velük.
This post was edited by josheide on Jun 25 2011 01:29pm