Quote (llllllllllll @ Dec 12 2016 10:25pm)
- Még csak 9 éves voltam. - Annyira szerettem Mátét, hogy mindenemen ő volt. - Minden lefekvés előtt Mátéhoz imádkoztam, hogy megköszönjem életem amit tőle kaptam. - Máté a szeretet mondtam, Máté az élet. - Apám meghallotta és lebuzizott. - Tudtam, hogy ő csak féltékeny a Mátéért való imádatomért. - Fasznak neveztem. - Ő megpofozott és elküldött aludni. - Most sírok és az arcom is fáj. - Az ágyban fekszem, még hideg van. - Melegség közeledik felém, érzem, valami megérint. - Máté az! - Olyan boldog vagyok! - A fülembe suttogja, ez az én mocsaram. - Megragadott az erős ogre kezeivel, és négykézlábra terít. - Készen állok! - Széttárom a seggem Máténak. - Behatol a segglyukamba! - Nagyon fáj! - De Mátéért megteszem. - Érzem, ahogy a seggem szakad szét, miközben nedvesek lesznek a szemeim. - Felé tolom magam, akarom, hogy Máté boldog legyen. - Hatalmasat ordít, miközben szeretetével feltölti a seggem! - Apám benyit, Máté egyenesen a szemébe néz. - Azt mondja, mocsár mindennek vége. - Máté az ablakon át távozott. - Máté a szeretet, Máté az élet!
10/10