Quote (jarabekg @ 27 Mar 2012 23:06)
xd
Elit egyetemre elit szakra járok, most kapcsolódok bele tudományos kutatásba, de nem is folytatom mert akkor syl kapásból postolna hogy egozok. Persze emellett szoktam pénzt is keresni, persze nem megyek ki a földre kapálni, mert az nem túl hatásos pénzkereseti módszer - de ha tudok máshogy pénzt keresni azzal nem látom mi a probléma, de persze az mindjárt naplopás meg kizsigerelés meg <insert random alsóosztálybeli életképtelen emberek hasonló beszólását>, és kérlek nehogy már azért érezzem rosszul magamat, mert a szüleim képesek ilyen életszínvonalat biztosítani nekem, és nem kell mással foglalkoznom mint a jövőmmel, esetleg netalántán azzal, hogy jól érezzem magam amíg megtehetem. Hidd el abban a pillanatban, hogy a szüleimnek szüksége lesz rám segíteni fogok nekik. Valószínűleg hatékonyabban mint ahogy mások teszik, mivel meg lesz rá a lehetőségem, az akkori befektetésük valószínűleg a többszörösén meg fog térülni, arról nem is beszélve, hogy ezáltal valószínűleg én is feladatomnak fogom tekinteni, hogy a saját gyerekeimnek legalább ilyen életszínvonalat biztosítsak. A szüleim pénzének elbaszásáról meg annyit, hogy nem nekem van szürkecsillag a nevem mellett, meg egy free casual gamehez 1234234 skinem meg hasonló teljesen felesleges dolgom, persze tudom-tudom, én zsidó vagyok és azért nem költök ilyesmire, de látom mindketten a szüleinktől örököltük az üzleti érzéket. A zsidók irányítják a világot, üzletelj vele, szóval ennyit arról, hogy nem érnek el semmit. Az meg a másik, hogy egy-egy zsidós viccet elsütni vicces, de ahogy már te csinálod, hogy kb. ez az egyetlen érved ellenem kifejezetten szánalmas. (egyébként ha ezt sértésnek szánod, szólok, én szeretem ha zsidónak néznek)
nagyon entry level zsidó vagy te még ahhoz, hogy emiatt zavarnál engem... engem egészen más miatt zavarsz..

nem tudom, hogy láttam-e valaha nálad csúnyább embert.