d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1211321142115211621175001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Mar 27 2012 04:06pm
Quote (Smat @ Mar 27 2012 10:48pm)
Mondd el hogy mi az amit te elértél ebben az életben azon kívül hogy huszonéves korodban is még anyádék pénzét baszod el minden második este.

Oh w8, semmit mert a zsidók nem érnek el semmit, mert inkább kizsebelnek másokat, néha még a saját rokonaikat is.
Jól megjátszott.

xd

Elit egyetemre elit szakra járok, most kapcsolódok bele tudományos kutatásba, de nem is folytatom mert akkor syl kapásból postolna hogy egozok. Persze emellett szoktam pénzt is keresni, persze nem megyek ki a földre kapálni, mert az nem túl hatásos pénzkereseti módszer - de ha tudok máshogy pénzt keresni azzal nem látom mi a probléma, de persze az mindjárt naplopás meg kizsigerelés meg <insert random alsóosztálybeli életképtelen emberek hasonló beszólását>, és kérlek nehogy már azért érezzem rosszul magamat, mert a szüleim képesek ilyen életszínvonalat biztosítani nekem, és nem kell mással foglalkoznom mint a jövőmmel, esetleg netalántán azzal, hogy jól érezzem magam amíg megtehetem. Hidd el abban a pillanatban, hogy a szüleimnek szüksége lesz rám segíteni fogok nekik. Valószínűleg hatékonyabban mint ahogy mások teszik, mivel meg lesz rá a lehetőségem, az akkori befektetésük valószínűleg a többszörösén meg fog térülni, arról nem is beszélve, hogy ezáltal valószínűleg én is feladatomnak fogom tekinteni, hogy a saját gyerekeimnek legalább ilyen életszínvonalat biztosítsak. A szüleim pénzének elbaszásáról meg annyit, hogy nem nekem van szürkecsillag a nevem mellett, meg egy free casual gamehez 1234234 skinem meg hasonló teljesen felesleges dolgom, persze tudom-tudom, én zsidó vagyok és azért nem költök ilyesmire, de látom mindketten a szüleinktől örököltük az üzleti érzéket. A zsidók irányítják a világot, üzletelj vele, szóval ennyit arról, hogy nem érnek el semmit. Az meg a másik, hogy egy-egy zsidós viccet elsütni vicces, de ahogy már te csinálod, hogy kb. ez az egyetlen érved ellenem kifejezetten szánalmas. (egyébként ha ezt sértésnek szánod, szólok, én szeretem ha zsidónak néznek)
Member
Mar 27 2012 04:15pm
kihalt a topic, ilyen hosszú hozzászólást senki sem olvas el, (nem tud elolvasni) keresek valami kaját a szekrény aljában, felnézek a négyesre, de remélem addigra valaki kvótolja, vagy elmegyek aludni

inb4 sylke menjél jobb is lesz
Member
Gold: 411.00
Mar 27 2012 04:16pm
Quote (jarabekg @ 28 Mar 2012 00:15)
kihalt a topic, ilyen hosszú hozzászólást senki sem olvas el, (nem tud elolvasni) keresek valami kaját a szekrény aljában, felnézek a négyesre, de remélem addigra valaki kvótolja, vagy elmegyek aludni

inb4 sylke menjél jobb is lesz

ugytunik elment smat aludni, pedig en meg miatta nem mentem el eddig :(
Member
Mar 27 2012 04:18pm
Quote (SummertimeClothes @ Mar 27 2012 11:16pm)
ugytunik elment smat aludni, pedig en meg miatta nem mentem el eddig :(

Member
Mar 27 2012 04:31pm
najó basszameg csak romlott kekszet találtam, most mehetek virslit főzni
Member
Gold: 0.08
Mar 27 2012 04:35pm
Quote (jarabekg @ Mar 28 2012 12:31am)

inb4 felbontottam a csomagolást, hogyan tovább
Member
Mar 27 2012 04:36pm
Quote (Liliomtipro @ Mar 27 2012 11:35pm)
inb4 felbontottam a csomagolást, hogyan tovább

kurvahideg meg kemény, de enni kell
Member
Gold: 59.00
Mar 27 2012 04:36pm
Quote (jarabekg @ 27 Mar 2012 23:31)

inb4 Ember vagyok ahogy más is, elfeledtem eben a melegben. Hogy miert sutok? valamit sajnos ennem kell, epp hideg kaja nem nagyon volt. Nos nem kivánom senkinek se hogy ilyen tortényen, de aki nevet rajtam hat kapja be, élje át. Amikor halod hogy kint valami gáz van, kifutok, belelegzed a Cian Gázt (muanyagbol) Majd a szenmonoxidot tömenyen. En majdnem megfuladtam, hánytam Etc, de volt bennem anyi, hogy bármi történyen , akár az eletem árán is oltsak!!!!! Tudjátok ha 5p et tovább ég felroban az egesz ako telep (gáz robanas) Amikor a gáz " fel forr " Akkor bizyon nagy a baj. Az itthoni dolgo jol tortent, anyám csak nevetett pot faterom is. Ilyenek mondtak hogy ugy is koszos volt a fugony és nem akarta már kimosni, jo h leegett. Stb, ugy fgoták fel, hogy lehettett volna sokkal roszabb is, és meghalhatta volna, jobb 400k huf kár mind ha a fiad meghal, vagy egy egesz lakotelep felrobanik! Gyerekek aki nem hiszi el, es tovabra is nevet rajtam, az egy szanal mas szar szivtelen kis pocs, es tiszta szvbol kivanon, hogy legyen ö is ilyen balfasz mint en, es gyujtsa magara a hazat, de ö haljon is bele. Majd amikor ott állsz látod hogy az egész konyhátok ég, hirtelen a könyedtöl nem látsz, remegsz hogy mit tegyel ( mert hiaba hoszed h hirtelen eszedbe jut a tanultak es cselekszel, esokolsz h mi van...)
Akkor majd megtudjátok milyen az HA LÁNGOKBAN ÁL EGY LAKÁS. 8 óra munka alatt helyere raktuk ugy a konyhat (6an) hogy lakhato/etc. Szoval most mar nem potyog a vakolat. Sracok, nagyon paras egy ilyen helyzet, sose eljetek at! Vannak képek, mert a Rendorok tuzoltok csinaltak, meg en is, majd ha lesz anyi idom hogy ide tudok tovabb ulni fel dobom hogy nezett ki a konyhank sad.gif Sziasztok.
Member
Mar 27 2012 04:39pm
Quote (Nerz8 @ Mar 27 2012 11:36pm)
inb4 Ember vagyok ahogy más is, elfeledtem eben a melegben. Hogy miert sutok? valamit sajnos ennem kell, epp hideg kaja nem nagyon volt. Nos nem kivánom senkinek se hogy ilyen tortényen, de aki nevet rajtam hat kapja be, élje át. Amikor halod hogy kint valami gáz van, kifutok, belelegzed a Cian Gázt (muanyagbol) Majd a szenmonoxidot tömenyen. En majdnem megfuladtam, hánytam Etc, de volt bennem anyi, hogy bármi történyen , akár az eletem árán is oltsak!!!!! Tudjátok ha 5p et tovább ég felroban az egesz ako telep (gáz robanas) Amikor a gáz " fel forr " Akkor bizyon nagy a baj. Az itthoni dolgo jol tortent, anyám csak nevetett pot faterom is. Ilyenek mondtak hogy ugy is koszos volt a fugony és nem akarta már kimosni, jo h leegett. Stb, ugy fgoták fel, hogy lehettett volna sokkal roszabb is, és meghalhatta volna, jobb 400k huf kár mind ha a fiad meghal, vagy egy egesz lakotelep felrobanik! Gyerekek aki nem hiszi el, es tovabra is nevet rajtam, az egy szanal mas szar szivtelen kis pocs, es tiszta szvbol kivanon, hogy legyen ö is ilyen balfasz mint en, es gyujtsa magara a hazat, de ö haljon is bele. Majd amikor ott állsz látod hogy az egész konyhátok ég, hirtelen a könyedtöl nem látsz, remegsz hogy mit tegyel ( mert hiaba hoszed h hirtelen eszedbe jut a tanultak es cselekszel, esokolsz h mi van...)
Akkor majd megtudjátok milyen az HA LÁNGOKBAN ÁL EGY LAKÁS. 8 óra munka alatt helyere raktuk ugy a konyhat (6an) hogy lakhato/etc. Szoval most mar nem potyog a vakolat. Sracok, nagyon paras egy ilyen helyzet, sose eljetek at! Vannak képek, mert a Rendorok tuzoltok csinaltak, meg en is, majd ha lesz anyi idom hogy ide tudok tovabb ulni fel dobom hogy nezett ki a konyhank sad.gif Sziasztok.

de azért inb4
Member
Gold: 834.97
Mar 27 2012 05:23pm
Quote (Nerz8 @ Mar 27 2012 11:02pm)
http://noob.hu/2012/03/28/1332190817753.jpg

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd saved
Go Back To Magyar Topic List
Prev1211321142115211621175001Next
Closed New Topic New Poll