This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.
Quote (TrollBoss @ 11 Mar 2013 18:58)
smat shenezik, és nekem kell mondani, mikor ultizzon
http://www.youtube.com/watch?v=VpGqo8DmjN8
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mert push közben én a fightot figyelem amit ott bebalfaszoskodtok, hát gz.
"nézd oldalt a hp bart"
igen, van rajta ~1 seces delay ami semmit nem ér
szólsz amikor a draven 1/4 hp h ulti rá ulti rá. ráultizok, buktuk a fightot, thanks nabz.
"dehát figyelnem kell a hookra meg a silencre hogy mikor nyomjam"
igen arra annyira kell figyelni a fight közepén hogy arra már nem tudsz focusolni hogy lásd a saját teamed hpját
ne akard megmagyarázni hogy nem egy idióta vén nyomorék vagy, mert az vagy.
2 dolgot kértem egész game alatt, szólj h mikor ultizzak és szólj hogyha jönnek föl.
egyiket se tudtad megcsinálni. azt hiszem ezt te basztad el meg a 2-6 blitzcranked.