Quote (Anarkin @ 1 Jul 2012 23:44)
diablo 2 is arra lett volna hivatott, hogy azt csináljuk évekig, amit Kopek + Szen (utóbbi még most is ezt csinálja):
legit mf 24/7, trade mindent ami mozgatható, kis-nagy értékben
aztán ez kisiklott valahol a dupe, runewordok, ki tudja minek következtében..
itt meg halál funnak tartom, hogy amikor van pár órám órám akkor menjek Norbyval (meg azon kevesekkel akik még így vannak) 2-3 gamet, ami hosszú, nehéz és _rohadt változatos_, majd ah-val játszak (btw 1963 transcation-om van, és még 1-el sem volt gond, nem értem mit szenvednek vele folyton)
véleményem szerint g-ciunalmas volt d2, csak a társaság miatt csináltam 3 99-et (ez lehet hogy viccesen hangzik tőlem, de attól még true)
mondjuk az is vicces hogy én vagyok a fanatikusnak titulálva és én gyártom a casual-oldali hozzászólásokat
Fanatikus vagy, mert képes vagy órákat rááldozni, hogy 2-3 game-t letolj. A casual playernek nem ez kell, hanem az, hogy pörgős legyen az egész. A casual player nem champion/rare grupokat akar keresni, hanem bossokat akar ölni, mint D2-ben. Bemegy-megöl-újrakreál.
Az sem nagyon segít a dolgon, hogy egy game-n belül nem elérhető az összes act és monszta.
Ezt az NV rendszert is eléggé félresikerültnek tartom. Nevetséges, hogy max lvl-en 160-as mf-fel (0 NV) semmi nem esik, kell az 5-ös NV (ami ráadásul elveszik skill-/actváltáskor) mindenképp, hogy legyen valami kék/fehértől eltérő drop.
Olyan körülményes, hosszadalmas ez az egész, hogy képtelen vagyok napi 4-5 mfrunnál többet csinálni.