Quote (putincykavodka @ 5 Nov 2013 23:58)
Starcraftban minden pillanat szamit, meg vegig figyelni kell, szerintem nagyreszt emiatt jatszanak vele egyre kevesebben, kicsit stresszes
Mig dotaban nyugisan farmolgathatsz,ha arrol van szo, meg neha van egy fight, ahol jol kell teljesiteni. Nem megy el egyetlen hiban egy meccs se, scvel ellentetben Meg comebackra is tobb esely van sokkal, starcraftban, ha hatranyba kerulsz, szopas van (inb4 megszakertik megint 5en, hogy hatranybol is vissza lehet jonni, igen visszalehet, csak dotaban ez 10x gyakrabban fordul elo). Ez a helyzet sajnos, mar nem is nezik annyian, mint regen
szerintem azért nézik egyre kevesebben, mert egy idő után monoton, egyszerűen szar a meta (kb 0 különbség a játékok között, van 1 működő style minden matchupra és annyi volt), nem találom már én sem érdekesnek a legtöbb meccset, meg persze kistresszelnek az emberek, mert nincs nagyon kire fogni ha kikapsz, főleg ha elég durván (balance heuheu), mig csapatjátékokban azért mindig ott van a núp csapattárs. Az meg amúgy igaz, hogy hátrányból játszani instant gg decent player ellen, sc2-ben ez valahogy tényleg nem működik jól, bw-ben sokkal nagyobb comebackeket lehetett tolni, meg nem volt katasztrófa 1-1 csatát vagy expet elveszíteni, sc2-ben meg game ending legtöbbször.
This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 5 2013 05:13pm