Sose fogom megérteni azt az embert aki bejön a mély vízbe ugy hogy alig bír úszni... Amikor meg mondom neki hogy max a medence oldala mellett próbálkozzon. /teljesen kedvesen es normálisan révén hogy egy mamirol van szó/ azt mondja hogy majd o azt tudja hol usszon.
Mondom ok.
Nem telik bele 2 perc a mami a kötélen kapaszkodva nagyokat nyelve "halad" kifelé a medence végére.
/a kötél nem olyan feszes hogy megtartsa a 120 kilós segget, amit közöltem is vele ofc nem így/
Természetesen en ezt teljes nyugalomban, de azért finoman drukkolva a szomja minél nagyobb mértékben való csillapítása érdekében néztem végig.
Na mind1. Kier fúj egy párat a 2 szívrohama után.
Majd ide jön hozzam es elkezd nekem flegmazni, hogy en mi a fenének vagyok itt stb
Hirtelen csak annyit tudtam mondani, hogy "na húzzon innen a picsaba, nem tehetek róla hogy maga ennyire fogyatékos, hogy ha nem tud úszni bejön egy olyan medencébe, aminek a leeresztett labmosojaba is belefulladna"
Pár pislogás es hápogás után tovább is állt.
Remelem lesz meg folytatása a dolognak.
Kicsit nyugos vagyok, de ha tudnátok hány ilyen van sokatok meg meg is csapta volna annyira elege lenne a hozza hasonlokbol. Korra nemre való tekintet nélkül.
Jofej akar lenni az ember es nem zavarja ki a medencéből, aztán meg te vagy a barom mindazok után, hogy kedvesen es érthetően minden tisztelettel el magyarázod mit is kellene csinálnia.
Jó a melom/10
RRC tessék