Quote (Anarkin @ Oct 24 2021 05:27pm)
bold: wow
fordítva sincs értelme a kérdésnek, miért lenne jogosult rá az akinek fizettem ^^
senki se jogosult rá és cső - ha mellém pottyan egy item, akkor felveszem 🤷♀️ mindig is rusholtattam magamat (annál nagyobb hülyeség NEKEM nincs, mint 3x végigcsinálni ugyanazt) és mindig is porszívó voltam, soha senki nem szólt
akkor nem veszek fel valamit ha 97 98 vagyok és MEGHÍVTAK dia killhez
minden más esetben, porszívó
semmi baj nincs ezzel, szerencsére se rusholni, se egy gameben farmolni se fogunk.
Quote (netket @ Oct 24 2021 05:27pm)
de miért? nem értem. ha rusholnék valakit pénzért és felvenne előlem valamit akkor teljes mértékben oké lennék vele és elfogadnám hogy mivel fizetett ezért ő is jogosult a gameben a lootra
ha töri az utat előtted a hammerpala csben egy rush alkalmával, szaladok mögötte. ha ő otthagy bármit is (vagy nem veszi észre, vagy észreveszi de leszarja), természetesen felveszem, elrakom. ha a seggében szaladsz a lvl1 karival, és szopod be a körülötted lévő droppokat mértéktelenül, az szerintem csak szimplán pofátlanság.
valakiben az rögzült, hogy boss droppoknál odaáll a boss mellé, és amint kiesik valami, egyből szopja fel az egész lootot, ez szintén parasztság.
attól hogy te fizetsz annak a valakinek szervízdíjat a rushért az az emberek ettől függetlenül természetes, hogy a rusheré a loot, alapvető etikettet / íratlan szabály
Quote (netket @ Oct 24 2021 05:28pm)
szerintem ez megérne 1 külön threadet pollal amúgy :)
egyébként +