Quote (Zewa @ 14 Nov 2010 11:29)
ezek profi sigek, erről beszélltem, hogy az itteniek sincsenek sehol még a jsps artistokhoz képest sem. pont ugyanúgy, mint én. első tagwallom mondom, azt pedig nem mondtam hogy profi. oli a te tagwallodból őszintén egyetlen siget se tudnék mondani, ami tetszik. ez nem flame meg sírás, őszintén mondom. amiket postoltál azok kurva jók, de semmi közöd nincs hozzájuk.
és tudom, hogy mi nézne ki jól, de nem vagyok hajlandó képezni magam, mert már nem érdekel a dolog. ezeket is részben csak azért postoltam, hogy legyen valami a topicban.
azért ha valakinek tetszik valamelyik, vagy szerinte valamelyik kurvára nem ilik bele, az írja le légyszi (lehetőleg ne pm-ben, mert azt már kaptam, de azokra nem fogok válaszolni)
Azert vicces, hogy itt mondod, hogy mennyire szar vagyok.
Azt elarulom, hogy csinaltam en mar olyan sigeket, mint azok, ott. Sot, ismerem es meg tudom mondani neked mindegyikben az osszes technikat, amit hasznaltak.
Mellesleg a PS nem csak sigekbol all

Quote (bajcli @ 14 Nov 2010 12:22)
jó, de te arra vered magad, hogy meg vagy győződve róla, hogy itt senki nem is hallott még ilyen alapdolgokról, mint rule of thirds....
gondolom, bemagoltál pár ilyen kurvára tudományos oldalt, és most ettől aztán nagyon professzionálisak a sigjeid (de sajnos ez nem változtat azon, hogy egyszerűek, mint a bot, egyszerűen nem olyan jó rájuk nézni, mint x másikra.)
arról meg nem is beszélve, hogy lolivér meg farki már vagy két éve borzolták a kedélyeket a rule of thirds-szel meg hasonló náciskodással.
meg koni, rola ne feledkezzunk meg, pls
This post was edited by Moonflow on Nov 14 2010 06:43am