Quote (Moonflow @ 1 Jul 2012 21:52)
A d3 end game-je annyi, hogy infernot vegigviszed, nemely embernek meg az, hogy hcban is ugyan ezt, es ennyi. Van aki ezt mar megcsinalta, akkost most nekik hogyan tovabb?
D2ben az end game a lvl99 volt baalrunokkal, es azt mindig reseteltek, ergo lehetett ujra es ujra jatszani, mindig visszamentel ujat csinalni. Az end game-et ne ugy ertsd, hogy game contentben mi van a legvegen, hanem mekkora a replay erteke a jateknak. Marpedig D3nak tizedakkora sincs, mint d2nek
amikor én joinoltam newfagként, az emberek 10%-a nem volt hajlandó magát lvl 96 fölé runolni (3 nap, érted, mint most a level 60 -- piszok nagy véletlen), pedig pont akkor volt az a rohadt hosszú időszak (2-3+ év?) amikor se patch se reset nem volt, és mégis csináltak valamit az emberek, mert az tuti hogy annál aktívabb időszakot nem láttam
most meg hogy nem lehet, azt akarják
érdekesek az emberek ^^
btw még mindig ott tartottunk, hogy cikk:
- rmah-ról szólt a nagyrésze, végig sírta teljesen ok nélkül (kifejtettem miért, nem is kötöttetek bele)
- endgame-re írtatok: szerintem pedig akkor lesz endgame, ha 5 karakter közül kiválasztok random 1-et és 4 playerben letolunk egy kényelmes diarunt 5-ös valorral
de azért tényleg nincs mit csinálni
(hozzátenném a "playerbase nagy része" meg se ölte diát, és sírnak hogy nem elég újrajátszható.. wat :DD)