d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev1210621072108210921104114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 1 2012 02:50pm
Quote (Anarkin @ 1 Jul 2012 22:49)
érdekes
engem rohadtul nem érdekel az RMAH, sem a huf-profit, ebből a nézőpontból pedig így néz ki a dolog:

- AH-ban 10x akkora kínálat van mint a pénzesben (clawokat néztem, meg 1-2 armor typeot, mást nem)

"When players realize that the end-game is awful and merely designed to feed the RMAH, they will leave the game in droves and Diablo 3 will die."

- az end-game sokkal jobb mint d2-ben.. 270-ből 150 órát már ennek az 'awful and merely designed gameplay'-nek a tudatában töltöttem... 152 M gold van kéznél + sok másban, 0 HUF-ot költöttem rá és 1 percre sem éreztem úgy hogy megunjam vagy hogy céltalanul bolyongok.. még csak most kezdődik igazán a game

miben van igaza?

csak mert másról nem igazán írt.. max arról hogy infláció, de az sem igaz, mert ilyen árak mellett (craft, repair, fee) több gold tűnik el a játékból ami belekerül, még a botokkal is

ha goldot vennék, akkor meg rohadtul nem érdekelne hogy egy mf-álat, 10 kínai gyerek vagy egy bot találta-e (mint ahogy az itemeknél sem érdekel)

irányodba is szól

nem vagyok habzószájú fanboi, ez tök objektív volt!

a playerbase nagy része pont máshogy vélekedik :'D
Member
Gold: 47.25
Jul 1 2012 02:52pm
Quote (Anarkin @ 1 Jul 2012 21:49)
érdekes
engem rohadtul nem érdekel az RMAH, sem a huf-profit, ebből a nézőpontból pedig így néz ki a dolog:

- AH-ban 10x akkora kínálat van mint a pénzesben (clawokat néztem, meg 1-2 armor typeot, mást nem)

"When players realize that the end-game is awful and merely designed to feed the RMAH, they will leave the game in droves and Diablo 3 will die."

- az end-game sokkal jobb mint d2-ben.. 270-ből 150 órát már ennek az 'awful and merely designed gameplay'-nek a tudatában töltöttem... 152 M gold van kéznél + sok másban, 0 HUF-ot költöttem rá és 1 percre sem éreztem úgy hogy megunjam vagy hogy céltalanul bolyongok.. még csak most kezdődik igazán a game

miben van igaza?

csak mert másról nem igazán írt.. max arról hogy infláció, de az sem igaz, mert ilyen árak mellett (craft, repair, fee) több gold tűnik el a játékból ami belekerül, még a botokkal is

ha goldot vennék, akkor meg rohadtul nem érdekelne hogy egy mf-álat, 10 kínai gyerek vagy egy bot találta-e (mint ahogy az itemeknél sem érdekel)

irányodba is szól

A d3 end game-je annyi, hogy infernot vegigviszed, nemely embernek meg az, hogy hcban is ugyan ezt, es ennyi. Van aki ezt mar megcsinalta, akkost most nekik hogyan tovabb?
D2ben az end game a lvl99 volt baalrunokkal, es azt mindig reseteltek, ergo lehetett ujra es ujra jatszani, mindig visszamentel ujat csinalni. Az end game-et ne ugy ertsd, hogy game contentben mi van a legvegen, hanem mekkora a replay erteke a jateknak. Marpedig D3nak tizedakkora sincs, mint d2nek
Member
Gold: 80.00
Jul 1 2012 02:56pm
Member
Gold: 411.00
Jul 1 2012 02:57pm
Quote (Anarkin @ 1 Jul 2012 22:49)
érdekes

miben van igaza?

irányodba is szól

pedig szerintem te sokkal jobban elvezed a jatekot, mint a jatekosok nagy tobbsege :D
endgameve szerintem eleg bena/nem letezo, miutan egyszer megcsinaltad inferno diablot, nemigen van, ami hajtsa az atlagembert, mint az rmah farm
d2ben szinte sose erezte az ember, hogy megcsinalt mindent a jatekban, amit lehet, legit 99es karakterhez nagyon keves emberhez van kitartasa, ezt gondolom te meg jobban tudhatod, mint en
gold meg nagyon nem inflalodik szerintem, az atlag jatekossal jol kibaszott ez az update, mig botok tovabbra is ugyanugy futnak, max nem akkora hatasfokkal, mint elotte, de igy is boven viszik a jatekba a goldot

This post was edited by SummertimeClothes on Jul 1 2012 02:58pm
Member
Gold: 3,038.43
Jul 1 2012 02:58pm
Quote (Moonflow @ Jul 1 2012 09:52pm)
A d3 end game-je annyi, hogy infernot vegigviszed, nemely embernek meg az, hogy hcban is ugyan ezt, es ennyi. Van aki ezt mar megcsinalta, akkost most nekik hogyan tovabb?
D2ben az end game a lvl99 volt baalrunokkal, es azt mindig reseteltek, ergo lehetett ujra es ujra jatszani, mindig visszamentel ujat csinalni. Az end game-et ne ugy ertsd, hogy game contentben mi van a legvegen, hanem mekkora a replay erteke a jateknak. Marpedig D3nak tizedakkora sincs, mint d2nek

lesz itt még reset meg ladder vagy valami hasonló, valamit úgyis kitalálnak a blizzes srácok

max a játékosok fele elmegy majd, a hc gamerek meg maradnak, és idővel jönnek újak a régi casual playerek helyébe akik nem tudják mi volt régen így nem is aggódnak miatta

d2 ben is voltak 07 es itemek a playerek döntő többsége meg azt se tudta milyen volt az élet a synergy rendszer előtt, neadjisten classicban milyen volt játszani.
Member
Gold: 6,520.00
Jul 1 2012 02:59pm
Quote (Anarkin @ Jul 1 2012 09:49pm)
1 percre sem éreztem úgy hogy megunjam vagy hogy céltalanul bolyongok.. még csak most kezdődik igazán a game

szerintem meg nevetséges a játék ezzel a lvl 60as cappel
még a 6. ladder reset után is tovább foglalkoztatott a d2 amibe addigra már 124124 óra gameplay volt mint a d3 most

2 napja én tényleg csak AHra mentem fel hogy eladjam a dolgaimat (nem csak RMAH) mert erről szól az egész..
Member
Jul 1 2012 03:00pm
Quote (cor-angar @ 1 Jul 2012 21:58)
lesz itt még reset meg ladder vagy valami hasonló, valamit úgyis kitalálnak a blizzes srácok

max a játékosok fele elmegy majd, a hc gamerek meg maradnak, és idővel jönnek újak a régi casual playerek helyébe akik nem tudják mi volt régen így nem is aggódnak miatta

d2 ben is voltak 07 es itemek  a playerek döntő többsége meg azt se tudta milyen volt az élet a synergy rendszer előtt, neadjisten classicban milyen volt játszani.

ja, de a cikk arrol szol, h igy, ahogy most van, igy meg fog halni
tovabba megneztem azokat a suggestion videokat athenetol meg kripptol, es tok jo dolgokat mondtak azok is, a blizzard pedig fel is figyelt rajuk, szoval lesznek itt jo valtozasok, de addig meg gecisokat kell varni
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 1 2012 03:00pm
Quote (Moonflow @ 1 Jul 2012 23:00)
ja, de a cikk arrol szol, h igy, ahogy most van, igy meg fog halni
tovabba megneztem azokat a suggestion videokat athenetol meg kripptol, es tok jo dolgokat mondtak azok is, a blizzard pedig fel is figyelt rajuk, szoval lesznek itt jo valtozasok, de addig meg gecisokat kell varni

linkelj már ilyen videókat, kérlek

érdekelne
Member
Gold: 411.00
Member
Go Back To Magyar Topic List
Prev1210621072108210921104114Next
Closed New Topic New Poll