Quote (Anarkin @ 1 Jul 2012 22:49)
érdekes
engem rohadtul nem érdekel az RMAH, sem a huf-profit, ebből a nézőpontból pedig így néz ki a dolog:
- AH-ban 10x akkora kínálat van mint a pénzesben (clawokat néztem, meg 1-2 armor typeot, mást nem)
"When players realize that the end-game is awful and merely designed to feed the RMAH, they will leave the game in droves and Diablo 3 will die."
- az end-game sokkal jobb mint d2-ben.. 270-ből 150 órát már ennek az 'awful and merely designed gameplay'-nek a tudatában töltöttem... 152 M gold van kéznél + sok másban, 0 HUF-ot költöttem rá és 1 percre sem éreztem úgy hogy megunjam vagy hogy céltalanul bolyongok.. még csak most kezdődik igazán a game
miben van igaza?
csak mert másról nem igazán írt.. max arról hogy infláció, de az sem igaz, mert ilyen árak mellett (craft, repair, fee) több gold tűnik el a játékból ami belekerül, még a botokkal is
ha goldot vennék, akkor meg rohadtul nem érdekelne hogy egy mf-álat, 10 kínai gyerek vagy egy bot találta-e (mint ahogy az itemeknél sem érdekel)
irányodba is szól
nem vagyok habzószájú fanboi, ez tök objektív volt!
pedig szerintem te sokkal jobban elvezed a jatekot, mint a jatekosok nagy tobbsege

endgameve szerintem eleg bena/nem letezo, miutan egyszer megcsinaltad inferno diablot, nemigen van, ami hajtsa az atlagembert, mint az rmah farm
d2ben szinte sose erezte az ember, hogy megcsinalt mindent a jatekban, amit lehet, legit 99es karakterhez nagyon keves emberhez van kitartasa, ezt gondolom te meg jobban tudhatod, mint en
gold meg nagyon nem inflalodik szerintem, az atlag jatekossal jol kibaszott ez az update, mig botok tovabbra is ugyanugy futnak, max nem akkora hatasfokkal, mint elotte, de igy is boven viszik a jatekba a goldot
This post was edited by SummertimeClothes on Jul 1 2012 02:58pm