Quote (Moonflow @ 1 Jul 2012 21:27)
hat nem
kurvára igaza van
érdekes
engem rohadtul nem érdekel az RMAH, sem a huf-profit, ebből a nézőpontból pedig így néz ki a dolog:
- AH-ban 10x akkora kínálat van mint a pénzesben (clawokat néztem, meg 1-2 armor typeot, mást nem)
"When players realize that the end-game is awful and merely designed to feed the RMAH, they will leave the game in droves and Diablo 3 will die."
- az end-game sokkal jobb mint d2-ben.. 270-ből 150 órát már ennek az 'awful and merely designed gameplay'-nek a tudatában töltöttem... 152 M gold van kéznél + sok másban, 0 HUF-ot költöttem rá és 1 percre sem éreztem úgy hogy megunjam vagy hogy céltalanul bolyongok.. még csak most kezdődik igazán a game
miben van igaza?
csak mert másról nem igazán írt.. max arról hogy infláció, de az sem igaz, mert ilyen árak mellett (craft, repair, fee) több gold tűnik el a játékból ami belekerül, még a botokkal is
ha goldot vennék, akkor meg rohadtul nem érdekelne hogy egy mf-álat, 10 kínai gyerek vagy egy bot találta-e (mint ahogy az itemeknél sem érdekel)
Quote (bajcli @ 1 Jul 2012 21:44)
csak vedd számításba, hoyg ő nem egy véresszájú d3 fanboi, mint itt legtöbben, hanem próbálja objektíven nézni
legalábbis próbálja
irányodba is szól
nem vagyok habzószájú fanboi, ez tök objektív volt!