Quote (AngryBug @ 19 Jul 2019 19:25)
Mit veszodtok vele?
Na akkor én felteszem a kérdést, hogy mi a faszért basztatjátok, ha nem azért, hogy segítsetek neki? Ha nem segítő szándékú az, hogy egyszerre öten nekimentek, akkor tudok gratulálni
aztán még rá is kérdez h miért vesződtök.
Mindenkinek van szar az életében, csak mindenki jobban tudja élni mások életét. Én is sajnálom, hogy abban látja örömét, hogy vadidegen nőknek osztja el a pénzét, de ez sem különb annál, hogy valaki többszáz eurot donatel valakinek twitchen
Szerintem rohadtul nem whiteknight akart lenni. Csak itt minden alkalommal öten nekimentek, aminek egy jó része csak álszentkedés mint segítő szándékú.
Ez nem egy drogfüggőség, amit nem lehet abbahagyni, csinálja míg örömét látja benne, aztán majd ha nem engedheti meg magának akkor abbahagyja.
En pl azt szerettem volna elerni ha megerti amit mindenki probal neki, szepen, csunyan, paraszt modjara is akar elmondani hogy ezek nem tunderkek hanem sima videki kurvak akiknek eppenseggel sikerult camkurvanak menni sima utcai helyett es a moralis ertekek skalan ez a mai allas szerint egy szar munka amit megvetnek az emberek.