Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 4 Apr 2012 14:35)
tesóm defy+-a 3.7-es, és 10-20 perc után már kicsinek találtam, mondjuk az kétségtelen, hogy 4 felett már elég nehézkes egy kézzel kezelni ezeket (n9 volt fasza 3.9"-al)
Hát az Omnia 7 után nekem is írtó szokatlan kisebb telefont kézbevenni.

Egyébként én egy piszok jó ötletlen tartom az érintő gombok elhagyását (lásd n9 vagy Galaxy Nexus). Sokkal több helyet lehet így megspórolni, remélem szép lassan elterjednek majd az ilyen készülékek.
Quote (ecneB @ 4 Apr 2012 14:38)
fektetve, ha nem fogod a kezedben a telefont, kb lehetetlen irni.. mmint lehet, de nem effektiven (ertsd kurva lassan)
Én órán álltalába így tolom jspt és egyáltalán nem zavaró.
Quote (ecneB @ 4 Apr 2012 14:38)
pedig az s2 hatlapja.. osszehajtod es nem torik el.. baromi jopofa. ^^ raadasul minosegben is csillagos otos a muanyagok kozott..
szerintem, ha megfigyeljuk a samsung uzletpolitikajat, akkor rajohetunk, hogy az s3 piacra dobasa utan nem sokkal, mar nem fogjak forgalmazni az s2-t.. ^^
Az S2 tényleg jó műanyagból van összerakva, kérdés hogy ki az aki szórakozásból hajtogatja a hátlapot. Én sajnálom hogy arra mentek hogy minél véknyabb legyen a készülék, szerintem a nagyobb aksi fontosabb lenne.
Ha megnézed már egy jó ideje kapható az S2 és még mindig kapható az S, nemhiszem hogy kivonnák a forgalomból.
This post was edited by fahrii on Apr 4 2012 08:46am