Quote (MajinDLX @ Apr 24 2011 09:20pm)
Berippeltem a hallhatatlan tank barbáromat. A dolog így leírva elég ironikus. Lényeg a lényeg, rohadt sokat foglalkoztam azzal, hogyan lehetne összehozni egy full tank barbárt. Amolyan IronBarb jellegűt. Össze is jött. (20k armor, 10k AR, max resistek 90% LR Hellen 20 absorbbal, 3.8k hp) Sérthetetlen volt a kari. Hell bociban körbeálltak vagy 30-an, semmi. Röhögve rohangált bármelyik aktban hellen mindenféle para nélkül. Ennek a buildnek egy veszélyes van, ezt írták is. H az ember könnyelmű lesz. Szal Baalrunba lezuztam throneba úgy hogy előtte nem ordítottam. A throne fullos volt. Én hülye meg váltottam fegyvert (viszlát 75% block meg 35% DR) hogy ordítsak. Szétkapkodtak...
Nekem is nagy kedvencem a hasonló baba, csak én hccl-n nyomom. Jellemző erre a karira, hogy ha jól megcsinálod valóban nem igazán tud meghalni.
Mindenesetre én azt mondom, hogy a játékot sose szabad lebecsülni, össze tud hozni olyan combokat, hogy bármilyen karit ledarál ha elalszol felette.
Na meg ott van a lag, ami ugyancsak veszélyes lehet ha hosszabb.
Több szerencsét legközelebb és ne felejts el rejut használni vagy kilépni, ne felejtsd el, hogy hc-n vagy.