d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > d2jsp Technikai Segítség > d2jsp-vel Kapcsolatos Kérdéseket Ide
Prev1209210211212213232Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 10,257.50
Apr 24 2011 07:14am
Quote (MajinDLX @ 24 Apr 2011 12:45)
de csak etherealnál működik? szóval ha egy superior Balrog Skint vagy Wire Fleece-t socketelek cube-val és nem Larzukkal, akkor az ugyanúgy több defet fog kapni?

Superior armort nem lehet így Cube-ban socketelni. Épp ezért hívja a recept normal armornak, mert azon nincs +ed.
Member
Gold: 2.53
Apr 24 2011 02:20pm
Berippeltem a hallhatatlan tank barbáromat. A dolog így leírva elég ironikus. Lényeg a lényeg, rohadt sokat foglalkoztam azzal, hogyan lehetne összehozni egy full tank barbárt. Amolyan IronBarb jellegűt. Össze is jött. (20k armor, 10k AR, max resistek 90% LR Hellen 20 absorbbal, 3.8k hp) Sérthetetlen volt a kari. Hell bociban körbeálltak vagy 30-an, semmi. Röhögve rohangált bármelyik aktban hellen mindenféle para nélkül. Ennek a buildnek egy veszélyes van, ezt írták is. H az ember könnyelmű lesz. Szal Baalrunba lezuztam throneba úgy hogy előtte nem ordítottam. A throne fullos volt. Én hülye meg váltottam fegyvert (viszlát 75% block meg 35% DR) hogy ordítsak. Szétkapkodtak...

Na ekkor voltam vele úgy hogy f*szom... veszek goldot. Néhány ember neve mellett látok csillagokat. Ez valami támogatói rang ha jól értelmezem, amit a goldvásárlással lehet elnyerni. Vagyis akinek a neve mellett csillag van az már vett goldot - rendelkezik PayPal accounttal, stb. Nekem ilyen nincs, és bonyolódni sem szeretnék vele. Szóval érdekelne, hogy meg lehetne oldani, hogy én utalok itt pénzt valakinek aki aztán vesz belőle goldot és áttolja nekem itt jsp-n. Ez látszik a legegyszerűbb megoldásnak,és így ráadásul az a valaki "ingyen" juthat további támogatói csillagokhoz. Aki ebben segítene nekem vagy aki fel akar világosítani e téren (mert valamit rosszul írtam, vagy valamit kifejeltettem az okfejtésből) az nyugodtan írjon ide vagy dobjon PM-et.

*közben tökre jól kiderítettem, hogy öcsémnek van PayPal accountja, amit használ is, szóval ez a része kilőve:) De a támogatói csillagok még mindig érdekelnek:) És elnézést ha valaki már elkezdte itt szervezgetni hogy majd segít. A szándékot köszönöm:)

This post was edited by MajinDLX on Apr 24 2011 02:23pm
Member
Gold: 25,465.35
Apr 24 2011 02:24pm
Quote (MajinDLX @ 24 Apr 2011 22:20)
Berippeltem a hallhatatlan tank barbáromat. A dolog így leírva elég ironikus. Lényeg a lényeg, rohadt sokat foglalkoztam azzal, hogyan lehetne összehozni egy full tank barbárt. Amolyan IronBarb jellegűt. Össze is jött. (20k armor, 10k AR, max resistek 90% LR Hellen 20 absorbbal, 3.8k hp) Sérthetetlen volt a kari. Hell bociban körbeálltak vagy 30-an, semmi. Röhögve rohangált bármelyik aktban hellen mindenféle para nélkül. Ennek a buildnek egy veszélyes van, ezt írták is. H az ember könnyelmű lesz. Szal Baalrunba lezuztam throneba úgy hogy előtte nem ordítottam. A throne fullos volt. Én hülye meg váltottam fegyvert (viszlát 75% block meg 35% DR) hogy ordítsak. Szétkapkodtak...

Na ekkor voltam vele úgy hogy f*szom... veszek goldot. Néhány ember neve mellett látok csillagokat. Ez valami támogatói rang ha jól értelmezem, amit a goldvásárlással lehet elnyerni. Vagyis akinek a neve mellett csillag van az már vett goldot - rendelkezik PayPal accounttal, stb. Nekem ilyen nincs, és bonyolódni sem szeretnék vele. Szóval érdekelne, hogy meg lehetne oldani, hogy én utalok itt pénzt valakinek aki aztán vesz belőle goldot és áttolja nekem itt jsp-n. Ez látszik a legegyszerűbb megoldásnak,és így ráadásul az a valaki "ingyen" juthat további támogatói csillagokhoz. Aki ebben segítene nekem vagy aki fel akar világosítani e téren (mert valamit rosszul írtam, vagy valamit kifejeltettem az okfejtésből) az nyugodtan írjon ide vagy dobjon PM-et.

Sajnalom a ripet, de ne keseredj el nem kell egybol penzt olni abba hogy ujra televasarold fullperf cuccokkal a karid.
Csinalj egy ik barbot (ha meg barbart akarsz) kezdetnek szerintem lassan lemegy az ara annyira hogy meg tudd valositani (plnae hogy csak az armor a ritka, a tobbi lepten nyomon esik) aztan majd ha esik ez-az akkor osszevasarolod ra a cuccokat es restat/skill.
Member
Gold: 2.53
Apr 24 2011 02:35pm
Elkeseredni nem keseredtem, inkáb csak bosszant a hülyeségem. Mindig ez kell ahhoz, hogy kicsit észhez térjek. Ladder start után is rippeltem egy Soso-t, azt is hülyeségből. Azóta van egy full gearelt 400mf-es lvl90es Soso-m úgyhogy játsznai van mivel:) Csak rohadtul nem hullik semmi és nagyon felcsesz a dolog:) Játszogatni előtte meg nemigen akarok a karival. Ez is úgy volt, hogy miután megvolt rá minden játszottam vele. Előtte nem. Szóval untwinked barbárral nemigen tolnám szívesen. Most megint egy kis mf hogy azért ne kelljen mindent ujra megvenni (egy Monarch hullott is öcsémnek szerencsére) de várni tökre nincs kedvem:) Viszont legalább mostmár nem leszek hülye. Pár rip azért helyre tudja rakni az embert. Tényleg csak az basz fel hogy saját magam paródiája vagyok. Berippeltettem egy egyébként atomdurva tankot, ami odaállhatott volna a fanás Listerék elé és közben röhögött volna rajtuk ha para van akkor meg a 20+% leech megteszi a dolgát. Teljesen szerelmes lettem a kariba, de nem akarok várni míg összejön kb 200 gold (Vex~15-20jó esetben Zod~60 Lo~50-70 eth Cb~10 maradék itemek vannak meg nem is drágák) pláne hogy közben öcsém amazonjára is kéne pakolni lassan egy Faithet, egy Fortit...
Member
Apr 24 2011 02:45pm
Quote (MajinDLX @ 24 Apr 2011 22:35)
Elkeseredni nem keseredtem, inkáb csak bosszant a hülyeségem. Mindig ez kell ahhoz, hogy kicsit észhez térjek. Ladder start után is rippeltem egy Soso-t, azt is hülyeségből. Azóta van egy full gearelt 400mf-es lvl90es Soso-m úgyhogy játsznai van mivel:) Csak rohadtul nem hullik semmi és nagyon felcsesz a dolog:) Játszogatni előtte meg nemigen akarok a karival. Ez is úgy volt, hogy miután megvolt rá minden játszottam vele. Előtte nem. Szóval untwinked barbárral nemigen tolnám szívesen. Most megint egy kis mf hogy azért ne kelljen mindent ujra megvenni (egy Monarch hullott is öcsémnek szerencsére) de várni tökre nincs kedvem:) Viszont legalább mostmár nem leszek hülye. Pár rip azért helyre tudja rakni az embert. Tényleg csak az basz fel hogy saját magam paródiája vagyok. Berippeltettem egy egyébként atomdurva tankot, ami odaállhatott volna a fanás Listerék elé és közben röhögött volna rajtuk ha para van akkor meg a 20+% leech megteszi a dolgát.  Teljesen szerelmes lettem a kariba, de nem akarok várni míg összejön kb 200 gold (Vex~15-20jó esetben Zod~60 Lo~50-70 eth Cb~10 maradék itemek vannak meg nem is drágák) pláne hogy közben öcsém amazonjára is kéne pakolni lassan egy Faithet, egy Fortit...

Na nem akarok offolni ebbe a topicba, szoval akkor sok sikert akarhogy is dontesz.
Ha hcznal viszont a tovabbiakban is es esetleg easthez tamadna kedved akkor classic rusht szivesen vallalok hogy aztan atkonvertald lodba.
sry az offert ha egy wannabe erre tevedne.
Member
Gold: Locked
Apr 24 2011 07:47pm
Quote (MajinDLX @ Apr 24 2011 09:20pm)

Nekem is nagy kedvencem a hasonló baba, csak én hccl-n nyomom. Jellemző erre a karira, hogy ha jól megcsinálod valóban nem igazán tud meghalni.
Mindenesetre én azt mondom, hogy a játékot sose szabad lebecsülni, össze tud hozni olyan combokat, hogy bármilyen karit ledarál ha elalszol felette.
Na meg ott van a lag, ami ugyancsak veszélyes lehet ha hosszabb.
Több szerencsét legközelebb és ne felejts el rejut használni vagy kilépni, ne felejtsd el, hogy hc-n vagy.

Member
Gold: 6,440.13
Apr 25 2011 02:01pm
Quote (MajinDLX @ Apr 24 2011 09:20pm)

*közben tökre jól kiderítettem, hogy öcsémnek van PayPal accountja, amit használ is, szóval ez a része kilőve:) De a támogatói csillagok még mindig érdekelnek:) És elnézést ha valaki már elkezdte itt szervezgetni hogy majd segít. A szándékot köszönöm:)

csinálj wolfbarbot

az enyémnek 10k élete volt, nem beszélve a blockról, dr-ről, fasza resistekről és miegymásokról

This post was edited by beni on Apr 25 2011 02:01pm
Member
Gold: 304,485.65
Trader: Trusted
Apr 25 2011 03:16pm
Quote (beni @ 25 Apr 2011 22:01)
csinálj wolfbarbot

az enyémnek 10k élete volt, nem beszélve a blockról, dr-ről, fasza resistekről és miegymásokról

bear babára gondolsz nem?
Member
Apr 26 2011 02:40am
Quote (Namechange @ 25 Apr 2011 23:16)
bear babára gondolsz nem?

wolfhowl-os barbra szerintem
Member
Gold: 304,485.65
Trader: Trusted
Apr 26 2011 03:04am
Quote (vtibor @ 26 Apr 2011 10:40)