Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Apr 11 2017 09:32pm)
megneztel egy videot aminek bizonyos pontjai veletlenul beleillenek az eddigi vilagkepedbe,( 20-80, rapefetish, rosszfilyuk meg bortontoltelekekhez vonzodas meg par hasonlo amig lehetnek tenyleg valosak) es ezert mar rogton az abbol levont hibas kovetkezteteseket is igaznak veled :S ezert nem hollo a hulye
"megnéztél 1 videót": nem egy videót néztem meg, és nem csak én beszélek erről. sok elismert akadémikus is, pl. Sam Harris, Jordan B Peterson, Camille Paglia
a 20-80 igazolásához csak rád kell nézni hogy mindenki lássa hogy igaz
a rapefetishnek nézz utána neten, rengeteg survey igazolja
rosszfiúk börtöntöltelékek meh, nyilván nem az a lényeg hogy "rosszfiú" vagy bűnöző legyen, hanem hogy maszkulin, szóval ezt elfogadom hogy így önmagában faszság. vannak faszságok a videóban is igen, főleg hogy eléggé szenzációhajhász is, de ettől függetlenül vannak benne igazságok amiket érdemes észrevenni
a hibás következtetéseket meg nem értem, milyen következtetéseket vont le a videó? tényekről van szó nem következtetésekről
elkövetitek azt a hibát, hogy beleláttok a fejembe mindenféle dolgokat, ahelyett hogy a videóval foglalkoznátok és azzal amit mond. arról lehetne érvelni, de ezt az ostobaságot hogy REDPILLED KORSZAKÁT ÉLI, MEGNÉZETT 1 VIDEÓT AZTÁN AZTHITTE HOGY MIVAN kár elkövetni, legalapabb logikai és érvelési hiba a másik személyét támadni