Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Feb 23 2017 11:06pm)
megbízhatóság nem kérdése a dolognak, az már a megkövetelt specifikációknak a függvénye, vevő dolga volt ezeket a specifikációkat meghatározni, nekünk csak tartani kell, amit megmondtak
nyílván az elvégzendő tesztek bele vannak kalkulálva az árba, a termék bizonyos specifikációit meg a gyártósoron vizsgálod, (gyártott termékek 100%nál) aztán ha xx % szemét, hát akkor annyit kidobsz, és beleszámolod az árba ezt is
én se sűrűn láttam, biztos kevés olyan eset van, hogy ilyen számok mellett megérje
ez igy nem teljesen igaz
a latens hibakat nem feltetlenul tudod megfogni a specifikacioban es a tesztelessel sem - es jellegzetesen minel tobb alkatresz bukik meg tesztelesen annal tobb fog valamilyen latens hiba miatt vissza jonni. persze nem tudom milyen konektorokrol vagy mirol van szo
ugyanakkor ha kis szeriaban nehany tizezret gyartasz a cuccbol, ez nem biztos hogy szempont. egy komplex termeknel es/vagy rendes sorozatgyartasban viszont nem a specifikacio adja a megbizhatosagot es az kifejezetten nem jo ha csak alacsony yielddel tudsz gyartani. a hibakat es a gyengeseket a gyartasfolyamatban kell javitani, nem a tesztprogramban