http://i.imgur.com/JSBD3sr.pnglooks:
mióta lelassult az anyagcserém (mivel már nem vagyok növésben), illetve az éjszakai élettel járó "dolgokkal" is kevésbé találkozom,
felszedtem az elmúlt bő másfél évben vagy 35 kilót, ami kissé zavar, de még annyira nem, hogy hajlandó legyek megmozdulni, hogy változtassak rajta.
intelligence:
idiótákkal vagyok körülvéve napi 8-10 órában és superiornak érzem magam emiatt, mert képes vagyok percek alatt megoldani minden problémát amivel ők napokat is szenvednek, de ezt leszámítva is jónak érzem a gyakorlati problémamegoldó képességemet, valamit az érzelmi intelligenciámat is elég sokra becsülöm. arról nem is beszélve, hogy a korosztályom, illetve az utánam jövőknek is csak jó esetben szorul annyi mentális kapacitás a fejébe, mint amit a két tenyerembe képes vagyok beleszarni.
mental health:
az előző bekezdésből már valószínűleg jól látszik, hogy nárcisztikus személyiség vagyok, ami nagyon sok negatív dologra vezethető vissza amit az élet eddig hozott, nem részletezném, de tisztában vagyok vele, hogy akadnak akár komolynak is tekinthető problémáim, de addig amíg úgy érzem képes vagyok kézben tartani a dolgokat, nem tartom szükségesnek professzionális segítség igénybe vételét.
physical health:
mint már írtam, el vagyok hízva, ezen felül a keringésemmel is akadtak kisebb problémák, valamint az elmúlt pár évben az inzulin szintemet is szemmel kellett tartanom a lehetséges szövődmények végett amik később alakulhatnának ki.
sex life:
másfél éve monogám kapcsolatban ami personal best, sose bírtam eddig senkivel pár hónapnál tovább. ezt azért értékeltem ilyen magasan, mert igényét sem érzem annak, hogy máshol tágítsam a szexuális életre vonatkozó számossági adatokat.
friendship:
egy táltos kezemen tudnám csak megszámolni hány olyan ember van aki tűzbe menne értem és én is értük. ezen felül a tágabb ismerősi kör és a potenciális kapcsolati tőke is bőven rendben van.
wealth:
nagyon jól keresek.
overall:
lehetne jobb is, de nem panaszkodom. megvan minden ami a normcore élethez szükséges meg a maslow piramisán is fontos helyet foglal el. önmegvalósítással még akadnak problémáim, mert nem tudom, hogy mit kezdjek az életemmel, hogy boldog is legyek.