Quote (DukeFrostler @ Apr 21 2016 10:02am)
En alapjaban veve nem is sw fan vagyok hanem inkabb sith fan (valaki jatszik swtort amugy?) . Nem kell kiertekelnem az egesz filmet eleg ha Kylot megnezzuk aki az igazi Walt Disney jokepu (PFFFFFFFF) rosszfiut jatsza de termeszetesen ott van benne a jo mert miert ne lenne ott .
spoiler
Az meg hogy a vegen egy jedi padawan (SE csak eppen talalt egy lightsabert a csaj mert az hivta magahoz) siman legyozni az mar nevetseges. De ami ennel is nevetsegesebb es azhittem hogy eretvagok - picit elkanyarodva a durcas "sith" lovagunktol - amikor meglattam a halalcsillagot...KOMOLYAN?? EGY HALALCSILLAG? Ennyire futja a birodalomnak? Elpusztitottak egyet nembaj akkor csinalunk egy 5x akkorat az majd biztos hogy jo lesz. Sajnos a birodalomban egyetlen eg eppeszu ember sincs aki rajonne hogy ezuttal a gyengepontot ki kene hagyni a kozeperol ahova egy kosza pilotaraj berepulve szetbarmolja az egesz bolygot -.-' Arrol nem is beszelve hogy a birodalom tuleroben van es a katonai, pilotai egyszoval az egesz szemelyzet egesz eletukben a harc vivmanyat tanulta technikailag fejlettebb a tabornokai jobbak stb
De legalabb (mint mindig kiveve a valo eletben) a jok gyoztek.
3/10 a latvany miatt de ha aztnezzuk mekkorat csalodtam akkor a 0 is tulzas lenne erre a foskupacra.
Igy igaz
Mar a 3. kibaszott deathstart huzzak fel es mindharmat ugyanugy lehetett elpusztatni, nevetseges, nagyon kreativ kappa
Es arra is igaz hogy az wtf, hogy egy kis szaros tanulo siman lenyomja azt a sith lovagot aki ugyan nem mester de mar ismeri az erot meg minden
Legyen nyugodtan 0/10 mert meg lehetne otven dolgot irni ami felhaboritoan szar