d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > 5 Perc és Széna Megy Haza
Prev1202122232483Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Apr 14 2015 08:44am
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 14 2015 02:08pm)
erezd magad jol Senee, megerdemled a pihenest!

köszönöm szépen :XD

Quote (RiNGiSpiLeR @ Apr 14 2015 02:19pm)
Senee tipikusan az az ember, akit ki kellene baszni pár évre valahova Szibériába / Észak-Koreába munkatáborba és szarrádolgoztatni. Mire kijönne tuti, hogy örömmámorban úszva menne vissza a mostani "rabszolgamunkájába" és hálás lenne minden egyes napért.

Viszont nem túl valószínű, hogy ez megtörténik, így - ezzel a világlátással - elég érdekes élet áll előtte... O.o

sose neveztem szarnak a munkámat és azért nem sirtam sose hogy nehéz vagy nem szeretem csinálni

amiatt sirtam h idöre kell felkeljek meg nem én döntöm el h most van kedvem vagy nincs csinálni bármit is
én ezt a munkát kedvelem is mert gépen kell dolgozni, nem basztatnak, nem sipolnak jo neha fel kell allni ha elo kell keresni vmit de np
en meg oda is szoktam vinni az ügyintezoknek amit epp kaptak/csinalnanak pedig van nekik egy polc ahova csak le kene rakjam es nem is foglalkozni vele de w/e, en szeretem csinalni es szivesen odaviszem

nagyon is tisztaban vagyok vele h jo helyem van
viszont ez a vilag egy szar mindig is az volt és hol a fasdzomba van a 200 ezres átlagfizetés geci politikusok a 187 millio villaba
megzabálták
tudom; küzdeni, küzdeni, küzdeni.............blablabla faszomnak van kedve küzdeni
Member
Gold: 122.92
Apr 14 2015 08:59am
Quote (Senee @ Apr 14 2015 04:44pm)

sose neveztem szarnak a munkámat és azért nem sirtam sose hogy nehéz vagy nem szeretem csinálni

amiatt sirtam h idöre kell felkeljek meg nem én döntöm el h most van kedvem vagy nincs csinálni bármit is
én ezt a munkát kedvelem is mert gépen kell dolgozni, nem basztatnak, nem sipolnak jo neha fel kell allni ha elo kell keresni vmit de np
en meg oda is szoktam vinni az ügyintezoknek amit epp kaptak/csinalnanak pedig van nekik egy polc ahova csak le kene rakjam es nem is foglalkozni vele de w/e, en szeretem csinalni es szivesen odaviszem

viszont ez a vilag egy szar mindig is az volt és hol a fasdzomba van a 200 ezres átlagfizetés geci politikusok a 187 millio villaba
megzabálták
tudom; küzdeni, küzdeni, küzdeni.............blablabla faszomnak van kedve küzdeni

A cél WoW, az élet küzdelem, S az ember célja e WoWért a küzdés maga.

This post was edited by cowding on Apr 14 2015 09:00am
Member
Gold: 23,398.37
Trader: Trusted
Apr 14 2015 09:07am
Quote (Senee @ 14 Apr 2015 16:44)

megzabálták

Értem, szóval a hétköznapi 8 óra meló, amit még szeretsz is csinálni (az emberiség 90%-ával ellentéteben) váltott ki benned egy ilyen szintű világundort...

Ha odaviszed a cuccokat, akkor mégis van szociális hajlamod, akarnál te a társadalomba integrálódni, legalábbis örülnél, ha elfogadnának.

Miért mással kell foglalkozni? Igen, a politikus többet keres, a takarító meg a te fizetésed 1/3-áért dolgozik. A föld népességének meg több mint fele meg mégkevesebbért. Akkor most mindenki ölje meg magát, mert szar ez a világ?

Tudom, hogy nincs kedved küzdeni és eluralkodott rajtad az apátia, ami egy falat képez, de ezt magad köré te építetted fel, így az egész körülötted lévő világ számora idegen, te a falon innen vagy, ami odakint van az vad és ismeretlen és te csak félsz, hogy mi lesz, ha leomlik a fal és igazából sosem akarod, hogy ez megtörténjen és csak építgeted nap mint nap téglánként és erősítgeted, de hidd el, le fog omlani.

This post was edited by RiNGiSpiLeR on Apr 14 2015 09:11am
Member
Gold: 43.51
Apr 14 2015 09:15am
0/10
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Apr 14 2015 09:16am
Quote (Senee @ 14 Apr 2015 16:44)

megzabálták

soon előléptetés
Member
Apr 14 2015 09:25am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Apr 14 2015 03:07pm)
Értem, szóval a hétköznapi 8 óra meló, amit még szeretsz is csinálni (az emberiség 90%-ával ellentéteben) váltott ki benned egy ilyen szintű világundort...

Ha odaviszed a cuccokat, akkor mégis van szociális hajlamod, akarnál te a társadalomba integrálódni, legalábbis örülnél, ha elfogadnának.

a világundort nem EZ vagy AZ váltotta ki, ez kurvára nem így működik
a világ egy nagy foshalom

és amúgy most fent nyomtam ~egyedül a melót és sokkal jobb úgy dolgozni h nem vesznek körbe +traktálnak a néha full idióta kérdéseikkel/mondókáikkal
de ettől függetlenül szivesen odaviszem bárkinek a cuccát + segitek neki legjobb tudásom szerint
de nem azért hogy vegyen be a bandájába hanem mert ha már dolgoznunk kell akkor miért ne tegyük úgy, hogy segitjük egymsát ahogy lehet
és pl a világundor kiváltódásának része az is, hogy geci sok ember ezzel kurvára nem így van és szarik bele
és igazából ha meghallgatom az érveiket, hogy miért keseredtek bele az egészbe meg is értem őket és nekem is kedvem lenne (alapbol is) szarni bele mindenbe
de épp ezért tartunk ott ahol mert sok gyökér nyomorék ember elbassza a világomat és nem tudok benne úgy élni ahogy én akarok

sok kilátástalanságba esett ember keseríti meg a másik életét a saját maga szarával és a szarhalom csak görög és egyre nagyobb lesz
mondjuk szerencsére ilyen fasz munkatárs csak 1-2 van, igyekszem kerülni mert ha én is beszállnék rákontráznék a szarságaira (amit igazából megértek) akkor még több embernek basznám csak el az életét/napját vele aminek semmi értelme

fos az egész
Member
Gold: 0.00
Apr 14 2015 10:10am
Quote (Senee @ Apr 14 2015 03:25pm)
a világundort nem EZ vagy AZ váltotta ki, ez kurvára nem így működik
a világ egy nagy foshalom

és amúgy most fent nyomtam ~egyedül a melót és sokkal jobb úgy dolgozni h nem vesznek körbe +traktálnak a néha full idióta kérdéseikkel/mondókáikkal
de ettől függetlenül szivesen odaviszem bárkinek a cuccát + segitek neki legjobb tudásom szerint
de nem azért hogy vegyen be a bandájába hanem mert ha már dolgoznunk kell akkor miért ne tegyük úgy, hogy segitjük egymsát ahogy lehet
és pl a világundor kiváltódásának része az is, hogy geci sok ember ezzel kurvára nem így van és szarik bele
és igazából ha meghallgatom az érveiket, hogy miért keseredtek bele az egészbe meg is értem őket és nekem is kedvem lenne (alapbol is) szarni bele mindenbe
de épp ezért tartunk ott ahol mert sok gyökér nyomorék ember elbassza a világomat és nem tudok benne úgy élni ahogy én akarok

sok kilátástalanságba esett ember keseríti meg a másik életét a saját maga szarával és a szarhalom csak görög és egyre nagyobb lesz
mondjuk szerencsére ilyen fasz munkatárs csak 1-2 van, igyekszem kerülni mert ha én is beszállnék rákontráznék a szarságaira (amit igazából megértek) akkor még több embernek basznám csak el az életét/napját vele aminek semmi értelme

fos az egész

mennyi olvasatlan szó
Member
Apr 14 2015 10:18am
Quote (llllllllllll @ Apr 14 2015 04:10pm)
mennyi olvasatlan szó

nekem bőven megteszi, hogy kiírom magamból
at least csilapicsa
Member
Gold: 0.00
Apr 14 2015 10:26am
Quote (Senee @ Apr 14 2015 04:18pm)
nekem bőven megteszi, hogy kiírom magamból
at least csilapicsa

akkor ne hagyd abba, hátha egyszer abbamarad
Member
Apr 14 2015 10:36am
Quote (llllllllllll @ Apr 14 2015 04:26pm)
akkor ne hagyd abba, hátha egyszer abbamarad

okés
ebbe a topikba kívánom nyomatni

meg a lottósba
Go Back To Magyar Topic List
Prev1202122232483Next
Add Reply New Topic New Poll