Quote (RiNGiSpiLeR @ Apr 14 2015 03:07pm)
Értem, szóval a hétköznapi 8 óra meló, amit még szeretsz is csinálni (az emberiség 90%-ával ellentéteben) váltott ki benned egy ilyen szintű világundort...
Ha odaviszed a cuccokat, akkor mégis van szociális hajlamod, akarnál te a társadalomba integrálódni, legalábbis örülnél, ha elfogadnának.
a világundort nem EZ vagy AZ váltotta ki, ez kurvára nem így működik
a világ egy nagy foshalom
és amúgy most fent nyomtam ~egyedül a melót és sokkal jobb úgy dolgozni h nem vesznek körbe +traktálnak a néha full idióta kérdéseikkel/mondókáikkal
de ettől függetlenül szivesen odaviszem bárkinek a cuccát + segitek neki legjobb tudásom szerint
de nem azért hogy vegyen be a bandájába hanem mert ha már dolgoznunk kell akkor miért ne tegyük úgy, hogy segitjük egymsát ahogy lehet
és pl a világundor kiváltódásának része az is, hogy geci sok ember ezzel kurvára nem így van és szarik bele
és igazából ha meghallgatom az érveiket, hogy miért keseredtek bele az egészbe meg is értem őket és nekem is kedvem lenne (alapbol is) szarni bele mindenbe
de épp ezért tartunk ott ahol mert sok gyökér nyomorék ember elbassza a világomat és nem tudok benne úgy élni ahogy én akarok
sok kilátástalanságba esett ember keseríti meg a másik életét a saját maga szarával és a szarhalom csak görög és egyre nagyobb lesz
mondjuk szerencsére ilyen fasz munkatárs csak 1-2 van, igyekszem kerülni mert ha én is beszállnék rákontráznék a szarságaira (amit igazából megértek) akkor még több embernek basznám csak el az életét/napját vele aminek semmi értelme
fos az egész