d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > írd Le Hogy Mit álmodtál Ma/tegnap Este
Prev1202122
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jul 24 2014 02:45am
Quote (josheide @ 24 Jul 2014 10:43)
Az uj egyetememrol almodtam. Az elso orara utolsokent ertem be es semmit se vittem magammal. Aztan a masodik orat mar el is logtam es elmentem inkabb uszni.
Aztan beszelgettem Sorossal.

Vist felvették oda?
Member
Gold: 59.00
Jul 24 2014 02:52am
Quote (Karan2_Returned @ 18 Jul 2014 13:01)
Kitett magamert a fantaziam, negy alomra is emlekszek tegnap esteröl.

Elöször egy lakasban voltam valakivel akit meg kellett vedenem. Bejött egy masik csavo, peppe vert, utana kidobott az ablakon. Összezuzodott minden csontom, es probaltam visszakuszni, de nem birtam mozogni.

Masodik alomban alapitott valaki frissen egy ceget, es mivel többszaz dolgozo volt, rendezett egy talalkozot a dolgozoknak. Beszelgettem par emberrel, utana szoltak hogy keszüljek mert kezdödik a kosarlabdameccs, vakargattam a fejemet nem tudtam mi van, utana kosarlabdaztunk, de en egyszer sem ertem labdahoz.

Harmadik alomban indultunk valahova a haverokkal, mondtam mindjart megyek csak felveszem a cipömet. Amikor lehajoltam erte rosszul lettem, es vereset hanytam. Haverjaim mondtak hogy ez nem veszes, induljunk.
Egy ilyesmi alaku toronyba mentünk, es ott volt az informatikatanarom. Mondta lesz valami vizsga, mondtam en nem irom meg mert beteg vagyok hanytam is, de nem engedett haza.

http://2.ii.gl/3rx4eF0N.jpg

Utolso az mar kicsit erdekesebb. Embereket raboltam el, belejük ültettem egy tojast, es par oran belül szültek egy gyereket, akiböl sört csinaltam es megittam. Emlekszek kiprobaltam egy ferfival is, az erösködött hogy ugy se tud gyereket szülni, de vegül sikerült neki.

gyorsan eszkalált
Member
Gold: 355.92
Jul 24 2014 09:47am
Quote (Nerz8 @ Jul 24 2014 10:52am)
gyorsan eszkalált

Krisztián még álmában is a realizmus talaján marad
Member
Gold: 4.20
Jul 24 2014 10:49am
rohogok
Member
Gold: 69.85
Jul 26 2014 01:12am
Satrazni voltam egy kiskoru nagyonjo barat kiscsajjal, akit irl amugy nem ismerek, arcat soha nem lattam meg. Ofc a vege. az lesz, hogy osszekavarodunk es az aprcara elvezek. Ettol o kellemetlenul erzi magat, tfw no qt bff anymore. Elsirja magat hallgatag lesz, etc. Elmegyek a camping zuhanyzojaba letusolni, amikor szembe jon 3 volt gimis osztalytarsam, 3 csajjal, akibol ketto gimis evfolyamtasam volt, 1 meg dunno ki, mondjak menjek veluk. Valami szalmabala haz tetejen faszkodnak, en is felmaszok ra, de kiderul, hogy csak fa szerkezet beboritva szalmaval. Szetbasztuk, osszedlt. Jottek rendorok menekultunk kukoricasba, egyikunket elkaptak, engem nem mert en nem azzal a tarpsasaggal jottem le autoval, igy engem nem is gyansitottak. Elhuztam a faszba, vissza a kiscsajhoz. Meglepodva lattam, hogy a satortol 10m-re levo iroasztalom (???) helyen Orban Viktor stadiont akar epiteni, a markolok mar turtak a foldet. Kozben a kiscsaj osszepakolt, mert aznap jotteke erte, nem tudom tesoja/baratai/azulei voltak-e, nem is erdekelt, de cp volt az. Elbucsuztam tole, mondtam neki, hogy mindig szeretni fogo, mint barat, remelem latom meg. Valahol itt ebredtem fel.
Member
Gold: 33,265.80
Jul 26 2014 01:58am
Quote (Baleee @ 26 Jul 2014 08:12)
Satrazni voltam egy kiskoru nagyonjo barat kiscsajjal, akit irl amugy nem ismerek, arcat soha nem lattam meg. Ofc a vege. az lesz, hogy osszekavarodunk es az aprcara elvezek. Ettol o kellemetlenul erzi magat, tfw no qt bff anymore. Elsirja magat hallgatag lesz, etc. Elmegyek a camping zuhanyzojaba letusolni, amikor szembe jon 3 volt gimis osztalytarsam, 3 csajjal, akibol ketto gimis evfolyamtasam volt,  1 meg dunno ki, mondjak menjek veluk. Valami szalmabala haz tetejen faszkodnak, en is felmaszok ra,  de kiderul, hogy csak fa szerkezet beboritva szalmaval. Szetbasztuk, osszedlt. Jottek rendorok menekultunk kukoricasba, egyikunket elkaptak, engem nem mert en nem azzal a tarpsasaggal jottem le autoval, igy engem nem is gyansitottak. Elhuztam a faszba, vissza a kiscsajhoz. Meglepodva lattam, hogy a satortol 10m-re levo iroasztalom (???) helyen Orban Viktor stadiont akar epiteni, a markolok mar turtak a foldet. Kozben a kiscsaj osszepakolt, mert aznap jotteke erte, nem tudom tesoja/baratai/azulei voltak-e, nem is erdekelt, de cp volt az. Elbucsuztam tole, mondtam neki, hogy mindig szeretni fogo, mint barat, remelem latom meg. Valahol itt ebredtem fel.

Member
Gold: 0.00
Jul 31 2014 12:35am
eletem legjobb alma volt a mai reggeli, erre a lenyegnel megszolal az ebreszto ;(((
Member
Gold: 343.00
Jul 31 2014 12:37am
Quote (Fej @ Jul 31 2014 06:35am)
eletem legjobb alma volt a mai reggeli, erre a lenyegnel megszolal az ebreszto ;(((

időre kelni enni menni szarni hugyozni
milyen élet ez
Member
Gold: 0.00
Jul 31 2014 12:39am
Quote (Senee @ 31 Jul 2014 07:37)
időre kelni enni menni szarni hugyozni
milyen élet ez

meg mindig az alom hatasa alatt vagyok, ez most ilyen viszonylag hiteles volt, megis lepodtem mikor felebredtem, hogy baszkim, ezt csak almodtam
Member
Gold: 0.18
Jul 31 2014 12:40am
Lefekvés előtt néztem egy rész x-aktákat meg belekezdtem egy dokumentumfilmbe a karthauzi szerzetesek életéről. Alig aludtam valamit az éjjel, de abban az időben ufókkal és szerzetesekkel álmodtam. :lol:
Go Back To Magyar Topic List
Prev1202122
Add Reply New Topic New Poll