Quote (Baleee @ 26 Jul 2014 08:12)
Satrazni voltam egy kiskoru nagyonjo barat kiscsajjal, akit irl amugy nem ismerek, arcat soha nem lattam meg. Ofc a vege. az lesz, hogy osszekavarodunk es az aprcara elvezek. Ettol o kellemetlenul erzi magat, tfw no qt bff anymore. Elsirja magat hallgatag lesz, etc. Elmegyek a camping zuhanyzojaba letusolni, amikor szembe jon 3 volt gimis osztalytarsam, 3 csajjal, akibol ketto gimis evfolyamtasam volt, 1 meg dunno ki, mondjak menjek veluk. Valami szalmabala haz tetejen faszkodnak, en is felmaszok ra, de kiderul, hogy csak fa szerkezet beboritva szalmaval. Szetbasztuk, osszedlt. Jottek rendorok menekultunk kukoricasba, egyikunket elkaptak, engem nem mert en nem azzal a tarpsasaggal jottem le autoval, igy engem nem is gyansitottak. Elhuztam a faszba, vissza a kiscsajhoz. Meglepodva lattam, hogy a satortol 10m-re levo iroasztalom (???) helyen Orban Viktor stadiont akar epiteni, a markolok mar turtak a foldet. Kozben a kiscsaj osszepakolt, mert aznap jotteke erte, nem tudom tesoja/baratai/azulei voltak-e, nem is erdekelt, de cp volt az. Elbucsuztam tole, mondtam neki, hogy mindig szeretni fogo, mint barat, remelem latom meg. Valahol itt ebredtem fel.