d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev1202122232448Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3,000.69
Oct 9 2012 03:07am
Quote (Senee @ 9 Oct 2012 10:59)
amúgy utálom a jobbikot is mint a szart
de ha elkéne menjek kötelezően akkor rájuk szavaznék mert hátha felgyújtják az összes köcsög fasszopó zsi pénzéhes gecit a kocsijával, házával együtt
inb4 hatalomrakerülnek és kilopják maguknak ők is amit lehet :XDX:DX:D

http://4.imgland.net/_W0mI5f.png

:XD:XDX:

Amugy mar most is sokkal visszafogottabbak, hogy egy kicsit kozelebb kerultek a husosfazekhoz, csak megvan az 1-2 kirendelt pojacajuk, hogy azert a radikalisokat is bevonzzak... Szerintem visszafogottabbak es ugyanolyan tolvajok lennenek hatalmon (es ezaltal meg jobban jarnank, ha hatalmon is ekkora herpderpok lennenek)
Member
Gold: 3,000.69
Oct 9 2012 03:10am
Quote (Karan2_Returned @ 9 Oct 2012 11:02)
Sajat velemenyt alkotni meg követni a politikai eletet igenis fontos. Erre Svajcban jöttem csak ra igazan, mivel itt nagyon ügyelnek erre. Az gyerekeket iskolaban megtanitjak arra hogyan kell politikai vitakat elemezni es kritikus szemmel követni az aktualis politikai esemenyeket. Magyarorszagon is van allamismeret, de amit ott tanitanak az loturot nem er. A media kivesez minden politikai kerdest, igy lehetöve teszi az atlagembernek hogy velemenyt tudjon alkotni egy-egy temarol, csak jozan paraszti esz kell hozza. Szerintem amig nem teszik mindenki reszere atlathatova a politikat Magyarorszagon addig nem varhato sok valtozas mivel a többseg csak hasraütes szerüen dönt a valasztasokon.

Hat igen, meg alapveto gazdasagi es penzugyi oktatas se artana mar gimiben, de hat ugye ez nem erdeke egyik nagy partnak sem.
Member
Gold: 343.00
Oct 9 2012 03:11am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Oct 9 2012 09:07am)
Amugy mar most is sokkal visszafogottabbak, hogy egy kicsit kozelebb kerultek a husosfazekhoz, csak megvan az 1-2 kirendelt pojacajuk, hogy azert a radikalisokat is bevonzzak... Szerintem visszafogottabbak es ugyanolyan tolvajok lennenek hatalmon (es ezaltal meg jobban jarnank, ha hatalmon is ekkora herpderpok lennenek)

hja ezért utálom ezeket is egyrészt
popularista szarcirkusz az egész
másrészt meg a nyomorék nagymagyarország meg az öljünk cigányokat se érdekel

de azért az öljünk politikusokat érdekelne
Member
Gold: 1,630.69
Oct 9 2012 03:20am
Quote (Rawen @ Oct 9 2012 10:03am)
>van allamismeret
Életemben nem hallottam róla.

Törtenelemora helyett volt 8.-ban par heten at.
Egyetlen dolog amire emlekszem meg az az hogy mi a köztarsasagi miniszter dolga.

Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Oct 9 2012 10:10am)
Hat igen, meg alapveto gazdasagi es penzugyi oktatas se artana mar gimiben, de hat ugye ez nem erdeke egyik nagy partnak sem.

Ebben is van valami. Amiota tanulok jogot meg közgazt el sem tudom kepzelni hogy boldogulnak az eletben azok akik ilyenekröl meg eletükben nem hallottak.
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2012 03:22am
lel

Member
Oct 9 2012 03:23am
Quote (daneeka10 @ Oct 9 2012 09:22am)
lel

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbmcdvwobX1rn703wo1_400.jpg

szerintem a remény a legszánalmasabb dolog a világon
Member
Gold: Locked
Oct 9 2012 03:36am
Quote (Senee @ Oct 9 2012 10:11am)
hja ezért utálom ezeket is egyrészt
popularista szarcirkusz az egész
másrészt meg a nyomorék nagymagyarország meg az öljünk cigányokat se érdekel

de azért az öljünk politikusokat érdekelne

amúgy jobbik nem hirdeti, hogy öljünk cigányokat
(na most megvédtem a jobbikot, rohadt neonáci vagyok :D)

amúgy érdekes, hogy a politikai elemzőknek, meg az elemzőműsorok készítőinek, eleve az egész politológus szakmának nem esik le, hogy ugyanazt a szart elemzik évről évre? esetleg a felállás más...
na jó nem feltételezem, hogy ennyire idióták legyenek, nyilván féltik a megélhetésüket

This post was edited by A122 on Oct 9 2012 03:37am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 9 2012 03:37am
Quote (Karan2_Returned @ 9 Oct 2012 11:20)
Törtenelemora helyett volt 8.-ban par heten at.
Egyetlen dolog amire emlekszem meg az az hogy mi a köztarsasagi miniszter dolga.

Ebben is van valami. Amiota tanulok jogot meg közgazt el sem tudom kepzelni hogy boldogulnak az eletben azok akik ilyenekröl meg eletükben nem hallottak.

miért?

tesómmal van egy cégünk, és semmi gond nincs vele, pedig nem részesültünk ilyen fajta oktatásban
van könyvelő, vannak szerződések és ennyi

ráadásul a legtöbb ember meg alkalmazott..

"hogy boldogulnak az életben" kicsit erős túlzás nem? mert mit csinálsz vele? :D
Member
Oct 9 2012 03:49am
Quote (A122 @ Oct 9 2012 09:36am)
amúgy jobbik nem hirdeti, hogy öljünk cigányokat
(na most megvédtem a jobbikot, rohadt neonáci vagyok :D)

amúgy érdekes, hogy a politikai elemzőknek, meg az elemzőműsorok készítőinek, eleve az egész politológus szakmának nem esik le, hogy ugyanazt a szart elemzik évről évre? esetleg a felállás más...
na jó nem feltételezem, hogy ennyire idióták legyenek, nyilván féltik a megélhetésüket

nyilván nem hirdeti. furcsán is nézne ki
de azzal, hogy a gárda nagyobb számmal felvonul a putri mellé bográcsozni, az egy olyan sugallat a nyomorék leendő jobbikvotereknek, hogy itt deportálások lesznek
ezért popularista szar

mert nem lesz szar se
csinálják a cirkuszt, mert tudják sok ember ki van ábrándulva és ilyenkor a szélsőségek felé mozognak az emberek
meglovagolják a helyzetet, hogy a húsosfazékhoz kerüljenek és végre kilophassák ők is a saját részüket

mondjuk tudjátok mit nem is hibáztatok én ezért eegy politikust sem
ki a faszt érdekelne mi van az emberekkel. nekem legyen jó a többi dögöljön meg
minek törje magát az ember hogy másnak jó legyen... túl rövid az élet ahhoz, hogy megváltsa a világot

csak én ezt úgy mondom, hogy nem ezért tanultam, nem erre tettem fel az életem, hogy vezető legyek
azok a köcsög csicskák meg de és mégis szarnak bele
kurva annyát mindnenk

már ha meglátok vmi cikket hogy "xy 400 milliárod fordítana.." .... "újabb 600 milliárd..." bezárom és azt mondom rethedjen meg
Member
Gold: 18,971.77
Trader: Trusted
Oct 9 2012 05:43am
Egy jó DK (Bajnai-Gyurcsány-Bokros) talán helyretenné az országot gazdaságilag... Talán. Fideszre nem fogok szavazni, az 100%. Jobbikra sem. Vagy nem megyek el szavazni vagy MSZP, de csak azért, hogy a Fidesz ellen tegyem le a voksom.

Körbenézve mostanában az országban (egészségügy, oktatás, munkalehetőségek, bérek), egyszerűen katasztrófális helyzetben vagyunk. Az ország 90%-ban csak vegetál. :( A Fidesz meg csak a bőrt próbálja lehúzni az emberekről, ami egy szenvedő gazdaságban mégjobban ellehetetleníti az átlagos és alacsony munkabérű embereket (munkanélküliekről nem is beszélve...) (90%).
Go Back To Magyar Topic List
Prev1202122232448Next
Add Reply New Topic New Poll