Quote (fezzy @ Jun 21 2010 10:48pm)
hát én speciel elolvastam.
abban igazad van, hogy kell a sok program, barátok, bulik, ismerősök, barátnő, de abban nem értek veled egyet, hogy miért köttetted ki a neted. én ezzel az egésszel úgy vagyok, hogy jó ha van, mivel tudok filmeket nézni, a kedvenc sorozataimat, megnézni myvip-iwiw-facebookot, számokat letölteni. nem feltétlenül kell ragaszkodni ehhez a közönséghez, főleg amiatt, amit te is leírtál, hogy egyfolytában megy az oltás. itt mindenki tud emberkedni, tudja szivatni a másikat, csak azt nem értem, hogy ennek mi értelme. tippem van csak, méghozzá az, hogy nem tudja magát kiélni az életben, ilyen szempontból. persze, 1 darabig vicces, de az, hogy sosincs jobb téma mint egymás leugatása, hát nem tudom, szerintem érdekes. mondjuk így ez sem teljesen igaz, mert néha akad jó téma, ami nem erről szól. ettől függetlenül szeretek ide feljárni, és eltölteni itt pár percet. ha másért nem, akkor maximum azért, hogy nevessek egy jót néhány idióta barmon, aki egész nap itt veri a faszát, és osztja az észt.
lényegében annyit akarok még mondani, hogy szerintem nem kell ezt a netes dolgot felfogni ilyen drasztikusan, maximum hanyagold ezt az oldalt.
mi a helyzet,rég voltál errefelé