d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > MLD > Avagy: Lesz-e Elég Player Fun MLD TvT-re
Prev12021222324341Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
Apr 8 2009 10:24am
Quote (xXmateXx @ Wed, 8 Apr 2009, 16:17)
míg bozok bemegyek beteszem ládába kicserélem insightra az kb 30sec ^^ ne mond már h annyit nem lehetne várni.

De, meglehet. Ezután a sorc/assa is ládához megy, mert amúgy precastolta a venomot/ES-t, de így egyel nagyobb mindkettő, mivel +bc.

Úgy emlékszem voltál már tvt game-ben, láthattad mekkora a káosz, ha nincsenek egyszerűsítések. Mikor 6 olyan játékos volt aki szeret és szokott is pvp-zni, ott is nagy káosz lehet, itt sokan lesznek akik először tolják.
+ mondom, -6 bo nem a világ vége, hld-ben is simán beáldozzák a +7et is widowmakernek pl.
Member
Gold: 26.29
Apr 8 2009 10:25am
Quote (xXmateXx @ Wed, 8 Apr 2009, 16:17)
míg bozok bemegyek beteszem ládába kicserélem insightra az kb 30sec ^^ ne mond már h annyit nem lehetne várni.

itt most nem csak rolad van szo hanem +7 mási kemberrol is. egynek nem lehet tobbinek sem. ennyi. valamit valamiért jol mondták insight va 6bo. mi is igy toltuk, toljuk most is

This post was edited by Baresz on Apr 8 2009 10:26am
Banned
Gold: Locked
Apr 8 2009 10:27am
Quote (Oberon_os @ Wed, Apr 8 2009, 05:24pm)
De, meglehet. Ezután a sorc/assa is ládához megy, mert amúgy precastolta a venomot/ES-t, de így egyel nagyobb mindkettő, mivel +bc.

Úgy emlékszem voltál már tvt game-ben, láthattad mekkora a káosz, ha nincsenek egyszerűsítések. Mikor 6 olyan játékos volt aki szeret és szokott is pvp-zni, ott is nagy káosz lehet, itt sokan lesznek akik először tolják.
+ mondom, -6 bo nem a világ vége, hld-ben is simán beáldozzák a +7et is widowmakernek pl.

én babának engedném még a mana poti drinket is. mert kibaszott kicsi a mana rege, és a ww meg kibaszott sok.

ofc, tudom h úgy sem lehet.

This post was edited by xXmateXx on Apr 8 2009 10:27am
Member
Gold: 1,111.11
Quote (xXmateXx @ Wed, Apr 8 2009, 06:17pm)

akkor már kezdjünk el vitatkozni minden szabályon pls
Quote (xXmateXx @ Wed, Apr 8 2009, 06:27pm)
én babának engedném még a mana poti drinket is.  mert kibaszott kicsi a mana rege, és a ww meg kibaszott sok.

köszi ^^

csinálj másik karit ha túl gyengének érzed a szabályok miatt

This post was edited by kopek66 on Apr 8 2009 10:28am
Banned
Quote (kopek66 @ Wed, Apr 8 2009, 05:27pm)
akkor már kezdjünk el vitatkozni minden szabályon pls

oké.
Member
Gold: 124.45
Apr 8 2009 10:37am
Quote (xXmateXx @ Wed, 8 Apr 2009, 16:27)
én babának engedném még a mana poti drinket is. mert kibaszott kicsi a mana rege, és a ww meg kibaszott sok.

ofc, tudom h úgy sem lehet.

Én bonernek is engedném a mana potit. Szegény ha nem tesz be pár manát segítő cuccot, pikkpakk ellövi a 3-400 manáját, aztán mit kezd? Sőt, vita soso is használhatna....

Barb az egyik leg kiegyensúlyozottabb kari. Akkor kell ww-zni, mikor kell, és insight nélkül is megvagy. Erről kopek, caly is mesélhet. Tvt-re meg külön jó, mivel ha csak bo-zol, és védesz egy másik karit (pl kimozgató fissure drut, trapsint, vagy bowert), már az egyik leghasznosabb vagy.
de kicsit fura, hogy minden egyes szervezett mókázásban Te kezded el leghamarabb a veszekedést. Mert smitert akarsz ezért LT legyen legit, mert ES soso ezért ne legyen idő limit és lehessen precast... Én is szívesen megengednék csomó dolgot olyan kariknak amiket én használok, de a cél a ballance (ami értem én h nem teljes ezekkel a szabályokkal, de törekedjünk rá azért).
Banned
Apr 8 2009 10:41am
Quote (Oberon_os @ Wed, Apr 8 2009, 05:37pm)
Én bonernek is engedném a mana potit. Szegény ha nem tesz be pár manát segítő cuccot, pikkpakk ellövi a 3-400 manáját, aztán mit kezd? Sőt, vita soso is használhatna....

Barb az egyik leg kiegyensúlyozottabb kari. Akkor kell ww-zni, mikor kell, és insight nélkül is megvagy. Erről kopek, caly is mesélhet. Tvt-re meg külön jó, mivel ha csak bo-zol, és védesz egy másik karit (pl kimozgató fissure drut, trapsint, vagy bowert), már az egyik leghasznosabb vagy.
de kicsit fura, hogy minden egyes szervezett mókázásban Te kezded el leghamarabb a veszekedést. Mert smitert akarsz ezért LT legyen legit, mert ES soso ezért ne legyen idő limit és lehessen precast... Én is szívesen megengednék csomó dolgot olyan kariknak amiket én használok, de a cél a ballance (ami értem én h nem teljes ezekkel a szabályokkal, de törekedjünk rá azért).

Valakinek kell vitáznia, ha nem más a +1miatt.

az idő limit baromság volt imo ^^ az h LT legyen legit sose mondtam.
Member
Gold: 0.70
Apr 8 2009 10:42am
Nem értem miért nem lehet elfogadni a szabályokat... úgy sem az a lényeg ,hogy nyerj, hanem a szórakozás...
Ha valami nem tetszik vagy ne játssz vagy válassz egy másik karit.
Banned
Apr 8 2009 10:44am
Quote (Bazsa7 @ Wed, Apr 8 2009, 05:42pm)
Nem értem miért nem lehet elfogadni a szabályokat... úgy sem az a lényeg ,hogy nyerj, hanem a szórakozás...
Ha valami nem tetszik vagy ne játssz vagy válassz egy másik karit.

egy percig nem mondtam, h nem fogadom el a szabályokat.

sőt én elfogadom őket, csupán van pár felvetésem de ha lehurrogják se baj, elfogadom.
Member
Gold: 0.00
Apr 8 2009 11:08am
Quote (Oberon_os @ Wed, 8 Apr 2009, 17:37)

nagyon sokszor lebaszott tvtben barb, pedig ugribugri sorccal voltam és egyikőnk sem ihatott potit
Go Back To Magyar Topic List
Prev12021222324341Next
Add Reply New Topic New Poll