olx-ről bookmarkoltam tegnap.
Azóta lejárt, a kép már nem jelenik meg, de a szöveg szerintem megér egy postot
(Akinek nem tetszik, köpjön le plz)
Üdv!
A nevem Gordon. 1 éves, sokat megélt dísznövény vagyok. Eddig egyetemistákkal laktam együtt,de a legjobb barátom elköltözik,így hontalanná váltam. Csendes, szolid, jó humorú intellektuális társ vagyok.
Erősségem a hallgatás,nem vagyok kicsapongó,csak egyszer ittam pár korty sört. Szeretem a sportot,de inkább csak nézni. Elég lusta vagyok,alig észrevehető a mozgásom. Egészséges vagyok,annak ellenére,hogy elég zöldes a képem.
Várom minden kedves érdeklődő jelentkezését,aki befogadna a lakásába,hogy új barátokra tehessek szert. Jó beszélgetőtárs vagyok,aki tud hallgatni is és nem akasztom félbe folyton idióta kérdésekkel a FERGE.... most figyelj ... TEGES történeteidet!
Nincsenek nagy igényeim, éltem már túl vizsgaidőszakot étlen-szomjan szolidaritásból,de azért a jó vízre nehezen mondok nemet. Szokták mondani,hogy eléggé földhöz ragadt vagyok, de inkább csak ragaszkodom a gyökereimhez.
Azonnal elvihető vagyok,várom a kalandvágyó fiatalok jelentkezését! Hű társ vagyok a bajban és aktív környezetvédő! Hajrá zöldek!
Utóirat: Kecskék kíméljenek!
Az áram akciósan 500 Ft. A víz köbmétere 650!