d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1208209210211212660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 4 2012 07:16am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 4 Apr 2012 09:01)
http://st2.gsmarena.com/vv/pics/sony/sony-xperia-s.jpg
http://st2.gsmarena.com/vv/pics/sony/sony-xperia-s-white.jpg
http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-xperia-s/gal/gsmarena_006.jpg

kell :(

csak pl. az aggaszt, hogy az enyhén domború háta miatt hogyan fekszik fel az asztalra

Be kell valljam ez egy kibaszott szép készülék lett, nem csoda hogy a Sony új generációs xperiáinak nagy része ezzel a kinézettel jön ki.
Az enyhén domború hátnak meg csak örülj mert sokkal jobban kézre fog állni emiatt.

Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 4 Apr 2012 10:31)
ja, de azért még élőben meglesem ezt is, meg razrt is

elég kicsik a kezeim, főleg 2 kézzel fogom használni imo, és még 3 hétig gipszem van, szóval szerintem csak akkor fogom megvenni. mondjuk az zavar, hogy lehet le fog menni az áruk mikor kijön a következő generációja iphonenak meg galaxy s-nek, csak ugye elég bizonytalan, hogy az mikor is lesz, nem tudom megéri-e várni rá... fahrii, oszd meg bölcsességed!

Hát a razr és e között már nehezebb a választás. Nekem a szívem a motorola felé húzna az erősebb hardver, az egyedülálló anyaghasználat, kiemelkedő aksi és az amoled kijelző miatt (bár az xperia Snek meg nagyobb a felbántása), DE egyenlőre ha garanciáztatásra kerülne sor akkor szopni fogsz ha nem szolgáltatótól veszed a telefont (a motorola nincs jelen még Mo-n). Következő generációs iphonera várhatsz, viszont a galaxy s3ig már csak pár hónap van.
Azt a pár hetet még kivárhatod míg rendbejön a kezed (valszeg egy picit lejebb fog esni az áruk), de jelentősebb áresésre ne várj mert az min fél év addigra meg úgyis lesz újabb/szebb/jobb.

Quote (ecneB @ 4 Apr 2012 13:31)
nagyon keves fem anyagu keszulek van. megertelek, de ettol fuggetlenul muanyag es muanyag kozott is hatalmas kulonbaegek vannak.

Azért annyira nem kevés a fém készülékek száma. Ott van a HTC pl. ahol a legtöbb telefonjuk többé kevésbé fém házas. Anno amikor vettem a telefonomat nekem fontos volt a fém hátlap, sokkal minőségibb és szebb anyag bármelyik műanyagnál. Csak nem jó ha a gyártók átesnek a ló túlsó oldalára - mint az én Omniámnál - ahol kb az egész készülék fém és nagyon durván árnyékolja az antennát. Na meg ha ráizzad az ember keze elég csúszóssá válik. Amúgy meg valóban sok a különbség műanyag és műanyag között elég megnézni egy GalaxySt és S2t minőségbe.

Quote (beni @ 4 Apr 2012 13:31)

Szerintem nem szép és egyáltalán nem praktikus. Két oldalt nem véletlen hagynak kávát a gyártók, egy ilyen telefon durván használhatatlan lenne mert oldalt rálógna a kezed a kijelzőre.

This post was edited by fahrii on Apr 4 2012 07:18am
Member
Gold: 280.00
Apr 4 2012 07:28am
Egy biztos: bazurnak a galaxy s 3 nem való, mert kicsi a kezed, és lehet hogy nagyobb lesz a 2nél, márpedig a 2 se egy kiskezü embernek való. btw én simán vennék 2-t, a legjobb teló ami most piacon van mindent összevetve.
Member
Gold: 1.00
Apr 4 2012 07:29am
Quote (anyd @ 4 Apr 2012 14:28)
simán vennék 2-t, a legjobb teló ami most piacon van mindent összevetve.

a wp7-t meg iphonet nem számolva.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 4 2012 07:29am
Member
Gold: 3,747.73
Apr 4 2012 07:30am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 4 2012 02:29pm)

Iphone hol jobb az s2nél?
the game has begun
Member
Gold: 279.00
Apr 4 2012 07:30am
Quote (fahrii @ 4 Apr 2012 15:16)
Szerintem nem szép és egyáltalán nem praktikus. Két oldalt nem véletlen hagynak kávát a gyártók, egy ilyen telefon durván használhatatlan lenne mert oldalt rálógna a kezed a kijelzőre.

meg hat mekkora a kijelzo merete? steve jobs megalmodta, hogy 3,5" az optimalis..

Member
Gold: 1.00
Apr 4 2012 07:32am
Quote (ecneB @ 4 Apr 2012 14:30)
meg hat mekkora a kijelzo merete? steve jobs megalmodta, hogy 3,5" az optimalis..

azt még a nők is tudják használni...
Member
Gold: 280.00
Apr 4 2012 07:32am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 4 2012 02:29pm)

képzeld a mondatom elé hogy szerintem , és beleszámoltam ezeket a telefonokat is, igen.
Member
Gold: 3,000.69
Apr 4 2012 07:33am
Quote (beni @ 4 Apr 2012 14:31)

nagyon nem tetszik
Quote (fahrii @ 4 Apr 2012 15:16)
Be kell valljam ez egy kibaszott szép készülék lett, nem csoda hogy a Sony új generációs xperiáinak nagy része ezzel a kinézettel jön ki.
Az enyhén domború hátnak meg csak örülj mert sokkal jobban kézre fog állni emiatt.

Hát a razr és e között már nehezebb a választás. Nekem a szívem a motorola felé húzna az erősebb hardver, az egyedülálló anyaghasználat, kiemelkedő aksi és az amoled kijelző miatt (bár az xperia Snek meg nagyobb a felbántása), DE egyenlőre ha garanciáztatásra kerülne sor akkor szopni fogsz ha nem szolgáltatótól veszed a telefont (a motorola nincs jelen még Mo-n). Következő generációs iphonera várhatsz, viszont a galaxy s3ig már csak pár hónap van.
Azt a pár hetet még kivárhatod míg rendbejön a kezed (valszeg egy picit lejebb fog esni az áruk), de jelentősebb áresésre ne várj mert az min fél év addigra meg úgyis lesz újabb/szebb/jobb.

Azért annyira nem kevés a fém készülékek száma. Ott van a HTC pl. ahol a legtöbb telefonjuk többé kevésbé fém házas. Anno amikor vettem a telefonomat nekem fontos volt a fém hátlap, sokkal minőségibb és szebb anyag bármelyik műanyagnál. Csak nem jó ha a gyártók átesnek a ló túlsó oldalára - mint az én Omniámnál - ahol kb az egész készülék fém és nagyon durván árnyékolja az antennát. Na meg ha ráizzad az ember keze elég csúszóssá válik. Amúgy meg valóban sok a különbség műanyag és műanyag között elég megnézni egy GalaxySt és S2t minőségbe.

ty, már csak meg kéne néznem valahol őket

de amúgy razr-t elvileg veri teljesítményben az xperia s. domborúsága valszeg jobb a kézreállás szempontjából, de pl. ezt tervezem suliba is vinni netezni, akkor meg kéne, hogy lehessen fektetve a padon is gépelni rajta, és ne dőlingéljen.

Quote (anyd @ 4 Apr 2012 15:28)
Egy biztos: bazurnak a galaxy s 3 nem való, mert kicsi a kezed, és lehet hogy nagyobb lesz a 2nél, márpedig a 2 se egy kiskezü embernek való. btw én simán vennék 2-t, a legjobb teló ami most piacon van mindent összevetve.

még mindig gondolkodom az s2-n is, de a műag.-ja nem igazán tetszik. amúgy vágom, főleg 2 kézzel tervezem használni őket

amúgy a 3-at csak azért várom, hogy ezeknek esetleg lejjebb vigye az árát, nem is gondoltam rá, hogy azt vennék
Member
Gold: 279.00
Apr 4 2012 07:33am
Quote (anyd @ 4 Apr 2012 15:32)
képzeld a mondatom elé hogy szerintem , és beleszámoltam ezeket a telefonokat is, igen.

mondtam en hogy kell az android topic.. :D nekem absz nem hianyoznak ezek a flame warok..
Go Back To Magyar Topic List
Prev1208209210211212660Next
Add Reply New Topic New Poll