d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1208520862087208820895001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Jan 18 2014 06:14am
Quote (anyd @ 18 Jan 2014 13:11)
valami konkrét info amugy az esetekről?

nekem nincs, csak hozzátettem amit hallottam ottani emberektől.
Quote (Psyclon @ 18 Jan 2014 13:12)
muszlin vallásu afrikából szökött emberek követik el ezeket, vagyis nagoyn tul nyomo részben.
Olvastam hogy egy 11 éves kislányt a nyilt strandon erőszakoltak meg többen és az ottani emberek nem tettek semmit. Mármint akik ott voltak, csak simán végig nézték...

viking/10

eléggé introvertáltak lettek a svédek, viking blood no more
Member
Gold: 5,390.00
Jan 18 2014 06:14am
Quote (Psyclon @ Jan 18 2014 01:07pm)
hát igen, de pár év mulva majd adok borravalót a happy meal menüért amit majd adsz.
Könnyű ekkora pofával birni taknyos kölyökként, de majd ha kidugod a kis szűz popsikádat a nagyvilágba, meglátom mire is fogsz menni.
Mert az hogy te főiskolára jársz, műveltnek tartod magad még nem jelenti azt drágám, hogy vinni is fogod bármire is az életben. Egy valószinűvel pedig nem lennék ekkora pofával, megmondva ki micsoda.

Miféle szinvolnalat?
Azt amiben eddig is éltem?
Azon kivül, hogy nem kell haza fizetnem, eszek itthon stb nem igazán mondanám, hogy kifizetik azt az életszinvolnalat.
Nagyon ritka hogy pénz kérek, akkor is csak hónap végén ha netán kifutnék a fizetésemből. Tudod én már kinőttem a zsebpénz korszakot.

Jövőbeli tervei pedig mindenkinek vannak. Csak mindenki más más időben áll neki megvalositani azt.
Ne itélkezz felém olyan elhamarkodottan.
Sene egy nyomorék, nem azért amit letett az asztalra vagy ilyesmi... jajj dehogy. Én azért itélkezem felette mert tényleg az.
De Te? Te miért is törsz felttem pálcát? Azért mert beleszülettem a jóba? gyerek vagy még...

röhögök

3 évvel vagy nálam idősebb, és nem látod be hogy 2500 dollárt fgre költeni faszság, és aztán lekölyközöl engem.

nem tudod megindokolni, hogy miben vagy jobb szenénél, otthon vergődsz egy olyan állásban amit apád szerzett, és egészt nap kb semmi más dolgod nincs mint ipaden sorozatot nézni

felnőttebbnek tartod magad, de azért jövőbeli terveid megvalósításához még nem kezdtél hozzá. Nem tudod megindokolni, hogy ő mivel nyomorultabb nálad.

Az én családom is tehetős, engem nem zavar ha valaki beleszületik a jóba, engem az zavar, ha valaki úgy ítélkezik, hogy közben ambíciók nélkül tengődik.

Indokold meg, hogy szene miben nyomorékabb nálad. A csak azért mert nem egy "felnőttes indoklás".
Member
Gold: 6,645.00
Jan 18 2014 06:15am
ez a szarakodás kicsit feledteti saját nyomoromat :')
les miserables
Member
Gold: 343.00
Jan 18 2014 06:15am
Quote (Psyclon @ Jan 18 2014 12:12pm)
muszlin vallásu afrikából szökött emberek követik el ezeket, vagyis nagoyn tul nyomo részben.
Olvastam hogy egy 11 éves kislányt a nyilt strandon erőszakoltak meg többen és az ottani emberek nem tettek semmit. Mármint akik ott voltak, csak simán végig nézték...

viking/10

hát mivel csatlakozni nem mertek, tisztában léve vele, hogy ott nem szabad
mondjuk én azért videóztam volna
Member
Gold: 280.00
Jan 18 2014 06:16am
Quote (jarabekg @ Jan 18 2014 01:14pm)
röhögök

3 évvel vagy nálam idősebb, és nem látod be hogy 2500 dollárt fgre költeni faszság, és aztán lekölyközöl engem.

nem tudod megindokolni, hogy miben vagy jobb szenénél, otthon vergődsz egy olyan állásban amit apád szerzett, és egészt nap kb semmi más dolgod nincs mint ipaden sorozatot nézni

felnőttebbnek tartod magad, de azért jövőbeli terveid megvalósításához még nem kezdtél hozzá. Nem tudod megindokolni, hogy ő mivel nyomorultabb nálad.

Az én családom is tehetős, engem nem zavar ha valaki beleszületik a jóba, engem az zavar, ha valaki úgy ítélkezik, hogy közben ambíciók nélkül tengődik.

Indokold meg, hogy szene miben nyomorékabb nálad. A csak azért mert nem egy "felnőttes indoklás".

Én csak azt nem értem a ambíciónak mi köze az ítélkezéshez
Member
Gold: 519.11
Jan 18 2014 06:18am
Quote (Senee @ 18 Jan 2014 13:13)
na innen látszik nem vagy tisztában a dolgokkal
azt hiszed az az életszínvonal az égből jön, csak úgy van

én is akkor estem pofára mikor anya mondta, hogy ok akkor most már küzdj meg ezért a szinvonalért

:D igen az égből, semmi köze ahoz hogy van jó pár hektár föld területünk.
16 éves korom ota dolgoztam minden nyáron. Nem csak henyéltem és vertem a faszom jódolgomban.

De mint mondtam attol hogy Bélának....
Member
Jan 18 2014 06:21am
Quote (anyd @ Jan 18 2014 01:16pm)
Én csak azt nem értem a ambíciónak mi köze az ítélkezéshez

Jelen esetben azért, mert még csak azt sem lehetne mondani, hogy nem baj hogy pont olyan szar a munkám mint szenének, mert én azért dolgozok, hogy a jövőben megvalósítsak belőle valami ezért spórolok és befektetek, míg ez a másik szerencsétlen csak kólázik pizzázik.
Member
Gold: 519.11
Jan 18 2014 06:22am
Quote (jarabekg @ 18 Jan 2014 13:14)
röhögök

Feladom.
Mert igazság szerint nem kell neked se senki másnak itt bizonyitani, hogy miben különbözöm annál a fasznál vagy miben nem.
FG-re elkurt pénzzel jönni meg /care
Member
Jan 18 2014 06:23am
Quote (Psyclon @ Jan 18 2014 01:22pm)
Feladom.
Mert igazság szerint nem kell neked se senki másnak itt bizonyitani, hogy miben különbözöm annál a fasznál vagy miben nem.
FG-re elkurt pénzzel jönni meg /care

ebből látszik, hogy pont ugyan olyan nyomorult vagy mint a másik semmire kellő
Member
Gold: 343.00
Jan 18 2014 06:24am
Quote (Psyclon @ Jan 18 2014 12:18pm)
:D igen az égből, semmi köze ahoz hogy van jó pár hektár föld területünk.
16 éves korom ota dolgoztam minden nyáron. Nem csak henyéltem és vertem a faszom jódolgomban.

De mint mondtam attol hogy Bélának....

én is leszarom bélát
nem fogok zsiroskenyeret enni meg spar colát inni együttérzésből

nem ez a lényeg
hanem az hogy legalább nem köpdösöm le meg generálom a feszültséget meg gyűlölködök csak mert a nyomorult pleb irigykedik
szard le, nevess és élvezd a jólétet de nehogy már még te legyél felháborodva... az más kérdés, ha neki sincs mire, de ő azért paraszt és nyomorult mert buta és nem fogja fel
ez ilyen lázár jánosos reakció, hogy még ő jelent fel másokat, hogy irigykednek rá... jobb lesz neked attól, hogy az ostoba nyomorultat tovább nyomorítod?!
ja, kevesebbet kell majd neki fizetni a fődeken mi
egy száraz kenyér helyett egy felet kap
Go Back To Magyar Topic List
Prev1208520862087208820895001Next
Closed New Topic New Poll