d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szar Az Elet Topic
Prev1207208209210211231Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Jul 18 2019 02:43pm
amugy a tunderkeknek ez tok jo, hogy vegre nem vmi devians faszfejjel privatoznak
semmi durva keres, csak beszelget normalisan, csak meg penz is jon erte
Member
Gold: 343.00
Jul 18 2019 02:54pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jul 18 2019 10:43pm)
amugy a tunderkeknek ez tok jo, hogy vegre nem vmi devians faszfejjel privatoznak
semmi durva keres, csak beszelget normalisan, csak meg penz is jon erte

mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy legtöbbször freechat-en vagyok és ott írkálok nekik amíg nem viszik őket privátra
de igen, privátban sem kérek tőlük semmi extrát
Member
Gold: 80.00
Jul 18 2019 02:57pm
Quote (Senee @ 18 Jul 2019 22:42)
mi az, hogy tiszteletre méltó?
tehát a szalag mellett azért áll valaki, hogy tiszteletre méltó legyen?
nem értem hogy jön a tiszteletre méltóság itt bármelyik munkához
jelenleg nem áll módjában ügyvédnek vagy mérnöknek lenni, ami tiszteletre méltó lenne

miért kell magasztos eszméket érettségis (vagy akár alacsonyabb végzettséget igénylő) munkákhoz rendelni

amúgy igen, a felhasználók közül majdnem mind szerintem valamilyen pszichés betegséggel rendelkezik
esetlegesen ez a modellekre is ráhúzható (bár az előző példából kiindulva, hogy van ez a munka mondjuk 2k euróért meg burgerflippelés 800 euróért - és tegyük fel nincsenek olyan szülők akik aládtesznek lakást, kocsit meg egyetemet) faszomat sem érdekelné a tisztesség meg a tiszteletre méltóság ha kétszer annyit keresek és előbb tudok javítani a helyzetemen és nem pedig 800 euróból kell félreraknom, úgy hogy kajálok is meg albérletet is fizetek meg öltözködök is

engem nem zavar különösebben, csak aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megbasszák
vagy ha lekurvázzák
valószínűleg én is csinálnám ha úgy alakulna és jó nől ennék v nemtom, nem voltam a helyzetükbe
de attól még kurva leszek
Member
Jul 18 2019 03:03pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 18 2019 10:57pm)
engem nem zavar különösebben, csak aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megbasszák
vagy ha lekurvázzák
valószínűleg én is csinálnám ha úgy alakulna és jó nől ennék v nemtom, nem voltam a helyzetükbe
de attól még kurva leszek

ja és akkor úgy kell beszélnem velük h "hi bitch" "show ass bitch"
és mivel azok, ne csodálkozzanak rajta; megkapja a pénzt, csinálja, "bye bitch"

nem lehet ezt normálisan lefolytatni?
piacra sem úgy mész ki h "hi butcher!" "pork and liver butcher!" "bye butcher!"

miért kell faszparasztnak lenni? nem nagyon értem
csak mert a társadalom szemében ez nem morális meg tiszteletre méltó?

csá kukás! itt a szemét kukás! kurva anyád kukás!
Member
Jul 18 2019 03:05pm
Quote (Senee @ 18 Jul 2019 23:03)
ja és akkor úgy kell beszélnem velük h "hi bitch" "show ass bitch"
és mivel azok, ne csodálkozzanak rajta; megkapja a pénzt, csinálja, "bye bitch"

nem lehet ezt normálisan lefolytatni?
piacra sem úgy mész ki h "hi butcher!" "pork and liver butcher!" "bye butcher!"

miért kell faszparasztnak lenni? nem nagyon értem
csak mert a társadalom szemében ez nem morális meg tiszteletre méltó?

csá kukás! itt a szemét kukás! kurva anyád kukás!

definíció szerint az, csak a szóhoz ragadt negatív megítélés miatt érzed te is offenzívnek
ha téged nem zavarna ez, akkor nem zavarna, hogy a nevén nevezik, ez így meg csak valóságtagadás :~)
nem azt mondom, hogy így kell köszönni neki, sehol se beszélsz így a kiszolgáló személyzettel, de nem is sértődik meg rajta ha azt mondják rá hogy postás vagy hentes.
Member
Jul 18 2019 03:13pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 18 2019 11:05pm)
definíció szerint az, csak a szóhoz ragadt negatív megítélés miatt érzed te is offenzívnek
ha téged nem zavarna ez, akkor nem zavarna, hogy a nevén nevezik, ez így meg csak valóságtagadás :~)
nem azt mondom, hogy így kell köszönni neki, sehol se beszélsz így a kiszolgáló személyzettel, de nem is sértődik meg rajta ha azt mondják rá hogy postás vagy hentes.

pont a hozzáragadt negatív jelentés miatt nem használod ha nem vagy egy retardált büdös bunkó

sokkal jobb úgy elmenni velük privátozni is, hogy mosolyognak mert megdícsérted az új körmüket (nem tudom minek amúgy folyton körmöt festeni xD) vagy észrevetted, hogy vágott a hajából, mint úgy hogy HI BITCH! WHAT YOU DO IN PRIVATE BITCH? ASS TO MOUTH? LETS GO... persze lehet másnak nem fontos, hogy a másik ember hogy érzi magát csak segget akar látni és kész, de amúgy az ilyen büdös parasztokat több modell is kapásból bannolja, hacsak nem arany, piros vagy fehér maszkja van (xD.. azokat a sok pénzköltés után kapja az user) és akkor felveszi azt a szerepet amit az ilyen ügyfél kielégítése igényel és bitch lesz. true.. de én személy szerint utálnám így kezelni őket
Member
Jul 18 2019 03:17pm
Quote (Senee @ 18 Jul 2019 23:13)
pont a hozzáragadt negatív jelentés miatt nem használod ha nem vagy egy retardált büdös bunkó

sokkal jobb úgy elmenni velük privátozni is, hogy mosolyognak mert megdícsérted az új körmüket (nem tudom minek amúgy folyton körmöt festeni xD) vagy észrevetted, hogy vágott a hajából, mint úgy hogy HI BITCH! WHAT YOU DO IN PRIVATE BITCH? ASS TO MOUTH? LETS GO... persze lehet másnak nem fontos, hogy a másik ember hogy érzi magát csak segget akar látni és kész, de amúgy az ilyen büdös parasztokat több modell is kapásból bannolja, hacsak nem arany, piros vagy fehér maszkja van (xD.. azokat a sok pénzköltés után kapja az user) és akkor felveszi azt a szerepet amit az ilyen ügyfél kielégítése igényel és bitch lesz. true.. de én személy szerint utálnám így kezelni őket

olvasd el mégegyszer a postom lécci
Member
Jul 18 2019 03:33pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 18 2019 11:17pm)
olvasd el mégegyszer a postom lécci

bekezdésenként válaszolok akkor

1. a hozzáragadt negatív jelentés miatt NEM HASZNÁLOD

2. valóságtagadás akkor lenne ha azt gondolnám ők a barátnőim, és együtt fogok velük lenni meg csak engem szeretnek meg ilyen nyomorultságok (amúgy sok ilyen user is van aki mindig ott van, költött már több ezer eurót csak 1 csajnál és meg van sértőve, ha mással is beszélget a csaj freechaten)

3. a hozzáragadt negatív jelentés miatt nem használod.
a szippantós embernek sem mondod, hogy szartúró

vagy mire gondolsz??? mi az a mély gondolat amit nem vagyok képes felfogni?

This post was edited by Senee on Jul 18 2019 03:34pm
Member
Jul 18 2019 03:34pm
Quote (Senee @ 18 Jul 2019 23:33)
bekezdésenként válaszolok akkor

1. a hozzáragadt negatív jelentés miatt NEM HASZNÁLOD

2. valóságtagadás akkor lenne ha azt gondolnám ők a barátnőim, és együtt fogok velük lenni meg csak engem szeretnek meg ilyen nyomorultságok (amúgy sok ilyen user is van aki mindig ott van, költött már több ezer eurót csak 1 csajnál és meg van sértőve, ha mással is beszélget a csaj freechaten

3. a hozzáragadt negatív jelentés miatt nem használod.
a szippantós embernek sem mondod, hogy szartúró

vagy mire gondolsz??? mi az a mély gondolat amit nem vagyok képes felfogni?

hogy fölösleges whiteknightolni mert úgyse győzöl meg senkit vele károj
Member
Jul 18 2019 03:38pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 18 2019 11:34pm)
hogy fölösleges whiteknightolni mert úgyse győzöl meg senkit vele károj

na, hát akkor itt le is lehet zárni
bár amúgy annyira nem is offtopic a téma

viszlát
Go Back To Magyar Topic List
Prev1207208209210211231Next
Add Reply New Topic New Poll