Quote (Aston @ 30 Apr 2010 23:51)
When I get to the bottom I go back to the top of the slide
hah, de imádom (:
Yeah \o/
na mesélj, miért?
höhö, amúgy kaptam bartságosnőmtől manifestos matricákat meg felvarrót, amit a tavalyi koncerten vett az egyik tagtól és egy évig a fiókjában lapult, mert nem tudta hova tenni ^^
tök régen örültem valaminek ennyire, huh
elég hosszú...
úgy volt, hogy péntek este feljön pestre egyik szegedi barátom, erre apám felhívott szerdán, hogy mindenképpen le kell mennünk szombat hajnalban horvátországba, hogy délre odaérjünk a közjegyzőhöz, mer valamit alá kell írnom (mielőtt lejár az útlevelem, aminek az adatai meg vannak adva, hogy ne kelljen már újra írkálni az összes szerződést, ehöl gyec ezkla), én meg mondom okj, kurvajó.
szombat reggel már nincs olyan busz pestről, amivel időben hazaértem volna, hogy induljunk, mondom akkor elmegyek pénteken a 22:50essel, és ilyen lófasz bulit rendezünk. de az meg cask akkor lett volna oké, ha anyám be tud jönni értem veszprémbe 1 körül, mer olyankor már bőven nincs haza buszom csopakra.
akkormeg anyám találta ki, hogy ma elutaznak pécsre, és ott is alszanak, úgyhogy nem tud értem jönni.
mondom fasza, akkor ez a buli bukik, hazajöttem tegnap, mer akkor mit verjem a pöcsöm pesten, erre ma ír apám SMSt, hogy ja, mégse tudunk most lemenni horvátországba... KÖSZBAZMEG
de legalább egyik volt barátnőmmel megbeszéltem, hogy holnap megyünk koncertre, ez meg most kitalálta, hogy előtte meccsre megy, és nem tudja, mikor ér oda, meg "nézzek rá néha", mert ő epikus bebaszást tervez holnapra...
csodálatos.