d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1205720582059206020614303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Feb 15 2013 09:13pm

0:50-től.
Már sokadszorra linkelem, de annyira tru dolgokat mond hogy muszáj megint.
Member
Gold: 0.00
Feb 15 2013 09:13pm
Quote (Smat @ 16 Feb 2013 05:01)
Nem mindenki Challengerben kezdi, de vergődj még. A gamek száma nem egyenesen arányos a skillével. Mi a faszért kell amúgy habzó szájjal verni a klaviatúrát, nem értem. A gamekhez visszatérve, én még játszottam abban az időben amikor ad carry mid volt, és az teljesen más világ volt, az egész rendszer egy nagy kalamajka volt, a level 30 is nem 2 hetes játékidő volt, vagy 3 hónapig húztam az accomat hogy 30 legyen, és valljuk be őszintén, sokan még 30 körül se tudják hogy mi az a lasthit meg hogyan kell torony alatt lasthitelni.
Nem küldenek oda ahol nem tudok játszani, mert minden lanet megtanultam úgy hogy legalább ne feedeljek és normálisan lasthiteljek, kivéve a junglet mert az a mainem. Ha nem stresszelnél ennyit ezen a szaros elon hogy jajj mi lesz most, akkor már rég te is gold lennél. Én is ezért bukok még mindig, mert ezen lovagolok, hogy jajj most vesztek akkor +1 game a gold eloig. Próbálj meg nem ragelni és elfogadni a csapattársaidat, ha revieve teemot hoz a solotop akkor neki az vált be vagy faszom se tudja, de az hogy ragelsz mint vmi idegbeteg epilepsziás cukorbeteg az nem gz.

persze hogy nem arányos a gamek száma és a skill, de amúgy meg én nem azért jöttem ide hogy én mekkora sztár vagyok, már leírtam vagy 30x hogy persze hogy nem vagyok jó de mindenki azért játszik hogy fejlődjön nem?
nem verem habzó szájjal a billentyűzetet, tudod jól te is. nem az basz fel hogy kikaptunk hanem hogy 4 hónapig készültem hogy végre legyek annyira jó hogy effektíven elkezdhessek rankedozni és kapok egymás után 2 olyan csapatot hogy az elsőben 2 afk van másodikban meg ez amit linkeltem képet. nyilvánvalóan jobb vagy nálam és nem is ez a kérdés de ezért miért kell arcoskodni?
junglehez meg annyit hogy amióta nem játszol velem nem jungleztam gyakorlatilag egyszer se, vagy csak akkor ha rá volt szorulva a csapat és akkor is amumut hoztam mert azzal tudok valamennyire játszani
nem ragelek most már de ezt úgyse tudom bizonyítani mert arcoskodsz és nem játszol velem szóval ez meg tök8, igazából én azt nem értem hogy miért kell a bunkózást nyomatni ilyen szitukban de ezt már csak te tudod
ez a vergődj még duma meg szerintem borzalmas, egy fórumra te azért jársz hogy arcoskodj akkor? ^^

This post was edited by Paszulyka on Feb 15 2013 09:14pm
Member
Feb 15 2013 09:14pm
megvettem a jayce skint

meg KELLETT vennem
Member
Gold: 0.16
Feb 15 2013 09:18pm
kezdem megutalni ezt a jatekot.

6/0-ba kezdtem mf-et és pár perc mulva már 7 kill itt - 18 ott... én még mindig 6-0 ofc vesztettunk, és engem is szarrászedtek
Member
Gold: 1,593.00
Feb 15 2013 09:19pm
Quote (Paszulyka @ 16 Feb 2013 03:13)
persze hogy nem arányos a gamek száma és a skill, de amúgy meg én nem azért jöttem ide hogy én mekkora sztár vagyok, már leírtam vagy 30x hogy persze hogy nem vagyok jó de mindenki azért játszik hogy fejlődjön nem?
nem verem habzó szájjal a billentyűzetet, tudod jól te is. nem az basz fel hogy kikaptunk hanem hogy 4 hónapig készültem hogy végre legyek annyira jó hogy effektíven elkezdhessek rankedozni és kapok egymás után 2 olyan csapatot hogy az elsőben 2 afk van másodikban meg ez amit linkeltem képet. nyilvánvalóan jobb vagy nálam és nem is ez a kérdés de ezért miért kell arcoskodni?
junglehez meg annyit hogy amióta nem játszol velem nem jungleztam gyakorlatilag egyszer se, vagy csak akkor ha rá volt szorulva a csapat és akkor is amumut hoztam mert azzal tudok valamennyire játszani
nem ragelek most már de ezt úgyse tudom bizonyítani mert arcoskodsz és nem játszol velem szóval ez meg tök8, igazából én azt nem értem hogy miért kell a bunkózást nyomatni ilyen szitukban de ezt már csak te tudod
ez a vergődj még duma meg szerintem borzalmas, egy fórumra te azért jársz hogy arcoskodj akkor? ^^

De ez a készülök 4 hónapig hogy rankedozzak duma.. I don't buy it dude. Nabz is ezzel jön hogy "ŐőŐőő TOLJUK lE EGY nORMALT MERT BEMELEGITEM AFASZOMAT AZ ASSZONYBAN". Ne bemelegítsél, meg ne készüljél rá ennyire, lesz ami lesz, játsszál, élvezd. Innen a subról soha senki nem lesz challenger, vagy akár csak platina, mert:
1. Nincs idejük rá
2. Nem érdekli őket annyira a játék hogy foglalkozzanak ilyennel

Minden elon vannak jó meg rossz playerek meg teamek, játsszál, ha lehet őket carryzni akkor carryzd, ha nem akkor meg enjoy getting carries by the teams m9~

A FASZT STRESSZELTEK EGY ILYEN JÁTÉKON, KURVÁRA SENKI NEM LESZ DIAMOND ELO, ÉN SEM, RRC SEM, NABZ MEG FŐLEG.
Member
Feb 15 2013 09:25pm
Quote (Smat @ 16 Feb 2013 05:19)
De ez a készülök 4 hónapig hogy rankedozzak duma.. I don't buy it dude. Nabz is ezzel jön hogy "ŐőŐőő TOLJUK lE EGY nORMALT MERT BEMELEGITEM AFASZOMAT AZ ASSZONYBAN". Ne bemelegítsél, meg ne készüljél rá ennyire, lesz ami lesz, játsszál, élvezd. Innen a subról soha senki nem lesz challenger, vagy akár csak platina, mert:
1. Nincs idejük rá

Minden elon vannak jó meg rossz playerek meg teamek, játsszál, ha lehet őket carryzni akkor carryzd, ha nem akkor meg enjoy getting carries by the teams m9~

A FASZT STRESSZELTEK EGY ILYEN JÁTÉKON, KURVÁRA SENKI NEM LESZ DIAMOND ELO, ÉN SEM, RRC SEM, NABZ MEG FŐLEG.

persze hogy nem de ez a lényeg? miért kell arcoskodni én ezt kérdezem 4 üzi óta és nem válaszolsz, annyival jobb vagy hogy ezt kelljen nyomatni?
amúgy meg ténylegesen azóta hogy nem játszol velem azóta készülök rankedozni úgy hogy letoljam az első 10 wint még nyomorék csapattal is, lehetséges hogy nem ért semmit? nem hinném, megtanultam pár championt és a counterjeiket is, főleg azoknak akiket sokszor játszanak, szerintem simán fejlődhet mindenki egy adott szinten belül, és ha neked az a max hogy bronz 4 vagy akkor az se baj de akkor minden erőddel legyél azon hogy legyél jobb és mások játékát ne cseszd el a te balfaszkodásoddal, nem az hogy hozok egy szart és meglátjuk hogy ha kifényesítem csili-vili lesz-e..
mellesleg mi az hogy nem érdeklő őket annyira a játék hogy foglalkozzanak ilyennel, az szerintem a legalapabb dolog hogy ha játszok valamivel akkor előtte megnézem normalban, olvasok hozzá guideot,megnézem mik a counterek, hogy kell ellenük játszani, lejátszom abban az 1 percben meccs előtt hogy mit fogok csinálni (pl ha jax vs melee akkor leütöm első 3 melee miniont lvl 2 leszek előtte jump stun ignite aa és vagy meghal vagy mehet vissza) érted? ez nincs meg kurva sok embernél és ezt hiányolom

This post was edited by Paszulyka on Feb 15 2013 09:29pm
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Feb 15 2013 09:27pm
Van 16 free dota 2 invem. :)
Member
Feb 15 2013 09:40pm
Quote (Smat @ Feb 16 2013 04:19am)
1. Nincs idejük rá

másfél, maximum két hét múlva platina leszek
Member
Feb 16 2013 03:10am
Quote (Paszulyka @ Feb 16 2013 03:52am)
a nem olyan rég az mikor? 4 hónapja kb? mutass már olyan gamet ahol fed akali, kennen, ashe + leona ellen visszahoznak 3-18-ről egy gamet pls
idegbeteg vagyok -> ok elkönyveltem magamnak
remélem hogy te is csak ilyen teamet kapsz hogy olyan helyre küldenek ahol fos vagy, utána szarráfeedelik a hypercarryt meg az ap carryt és hozd vissza lófasz ad carryvel aki még flasht is baszik hozni pedig szóltam neki
ennyi volt a véleményem, nem is tudom minek járok ide, egy nagyképű faszretek lettél és nem tudom hogy miért, több mint 2k gamet lenyomtál és silver 1, hát gratulálok tényleg akkora tehetség vagy hogy jogosan nagy a pofád ^^

egyáltalán nem nagy a pofája, ugyanugy le szoktam baszni, de ellentétben a sok retardálttal, akik 10 PERCTŐL AFKZNAK A POOLBAN, csak ő megérti, és nem pofázik
najó, max annyit hogy nabz a kurva anyád

még mindig jobban játszik mint te, és régebben rontja itt a levegőt. És még mindig jobb helyen van ebbe a fos ranking systembe, mint te.

ahelyett hogy meghallgatnád a tanácsokat, illetve játszanál, nem afkznál mint egy hatéves gyerek, aki nem kapott kalácsot vacsorára, jössz, hogy hurrdurr én szar player vagyok.
ha ezt csinálod tovább, szar player is maradsz

dol wit et
smat jöjjön ts, és kapja be a faszomat
rrcvel meg menjünk gyúrni

word

baibai

This post was edited by TrollBoss on Feb 16 2013 03:19am
Member
Gold: 1,095.00
Feb 16 2013 03:18am
Quote (Smat @ Feb 16 2013 05:19am)
1. Nincs idejük rá

silver forever
Go Back To Magyar Topic List
Prev1205720582059206020614303Next
Add Reply New Topic New Poll