Quote (Paszulyka @ Feb 16 2013 03:52am)
a nem olyan rég az mikor? 4 hónapja kb? mutass már olyan gamet ahol fed akali, kennen, ashe + leona ellen visszahoznak 3-18-ről egy gamet pls
idegbeteg vagyok -> ok elkönyveltem magamnak
remélem hogy te is csak ilyen teamet kapsz hogy olyan helyre küldenek ahol fos vagy, utána szarráfeedelik a hypercarryt meg az ap carryt és hozd vissza lófasz ad carryvel aki még flasht is baszik hozni pedig szóltam neki
ennyi volt a véleményem, nem is tudom minek járok ide, egy nagyképű faszretek lettél és nem tudom hogy miért, több mint 2k gamet lenyomtál és silver 1, hát gratulálok tényleg akkora tehetség vagy hogy jogosan nagy a pofád ^^
egyáltalán nem nagy a pofája, ugyanugy le szoktam baszni, de ellentétben a sok retardálttal, akik 10 PERCTŐL AFKZNAK A POOLBAN, csak ő megérti, és nem pofázik
najó, max annyit hogy nabz a kurva anyád
még mindig jobban játszik mint te, és régebben rontja itt a levegőt. És még mindig jobb helyen van ebbe a fos ranking systembe, mint te.
ahelyett hogy meghallgatnád a tanácsokat, illetve játszanál, nem afkznál mint egy hatéves gyerek, aki nem kapott kalácsot vacsorára, jössz, hogy hurrdurr én szar player vagyok.
ha ezt csinálod tovább, szar player is maradsz
dol wit et
smat jöjjön ts, és kapja be a faszomat
rrcvel meg menjünk gyúrni
word
baibai
This post was edited by TrollBoss on Feb 16 2013 03:19am