d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1205620572058205920604303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 15 2013 08:13pm
Quote (lacketto @ Feb 16 2013 03:10am)
ja, elég gyakran kapunk elég sok meghívót, dota2 subon is freeben osztogatják

pmelj egy mailcímet

már küldtem neki, nekem 18 van
Member
Gold: 1,593.00
Feb 15 2013 08:15pm
Quote (lacketto @ 16 Feb 2013 02:10)
ja, elég gyakran kapunk elég sok meghívót, dota2 subon is freeben osztogatják

pmelj egy mailcímet

RRC dobott egyet időközben, azt hittem hogy ez ilyen unique dolog hogy csak az elit emberek kapnak meghívókat amiket továbbadhatnak, de azért ty. :D
Member
Gold: 22,413.07
Feb 15 2013 08:16pm
Quote (Smat @ Feb 16 2013 03:15am)
RRC dobott egyet időközben, azt hittem hogy ez ilyen unique dolog hogy csak az elit emberek kapnak meghívókat amiket továbbadhatnak, de azért ty. :D

oké, remélem tetszeni fog
Member
Feb 15 2013 08:17pm
Quote (lacketto @ 16 Feb 2013 02:16)
oké, remélem tetszeni fog

Ha csak fele olyan jó leszek benne mint lolban akkor majd nézhetitek a közvetítést rawennel!
Member
Gold: 22,413.07
Feb 15 2013 08:24pm
Quote (Smat @ Feb 16 2013 03:17am)
Ha csak fele olyan jó leszek benne mint lolban akkor majd nézhetitek a közvetítést rawennel!

Hát ahogy olvastam több helyen a dota nehezebb mint a lol. (de azért burgonya viszonylag rövid idő alatt jól megtanult játszani)
http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck

meg azért ezt lehetőség szerint olvasd el, egy részét már úgyis tudod de leírja hogy miért érdemes denyolni, milyen herokat ne pickelj az elején, miért fontos a courier meg csupa olyan dolgok amik lolban -ha jól tudom- nincsenek benne.

This post was edited by lacketto on Feb 15 2013 08:24pm
Member
Feb 15 2013 08:28pm
Quote (lacketto @ 16 Feb 2013 02:24)
Hát ahogy olvastam több helyen a dota nehezebb mint a lol. (de azért burgonya viszonylag rövid idő alatt jól megtanult játszani)
http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck

meg azért ezt lehetőség szerint olvasd el, egy részét már úgyis tudod de leírja hogy miért érdemes denyolni, milyen herokat ne pickelj az elején, miért fontos a courier meg csupa olyan dolgok amik lolban -ha jól tudom- nincsenek benne.

HoNoztam ~3 hónapig, dotával is játszottam egy keveset, de azért átolvasom, ty.
Member
Feb 15 2013 08:30pm
Quote (Smat @ 16 Feb 2013 04:05)
A képhez a következőt tudom hozzáfűzni:
1. Te vagy a legkisebb szintű az egész játékban.
2. Ha annyira jó counter ismerő vagy akkor nem pickelsz be egy xin zhaot egy olyan team ellen ahol van kennen akali leona.
3. Ha megvan már a lantern akkor nem veszek potikat.
4. 3 ap dmg van a teamben neked viszont 50 mr-ed van 20 perc után.
5. A szájukba kell adni a killt, inkább kísérd be torony alá az enemyt a topossal együtt de legyen övé a kill mert ha elviszed akkor az a baj, ha meghal akkor az.

Bronze XVIII ligában meg ne várj rendszert, lesznek ilyen retardált balfaszok mindig, de ahogy rainman is mondta, you just need to carry the noobs man i don't know what to say.

hallod már nem azért de mióta vagy ilyen nagyképű? -.-
1, -> nem játszottam 10 perc után kb mert láttam már hogy lost az egész
2, -> maot counterjunglezni hoztam xint mert noct bannolva volt (nem is junglezok kb soha amúgy ott vagyok talán a legszarabb..)
3, -> a potik azelöttről maradtak hogy megvettem a lanternt mert afkoltam már mint mondtam...
4, -> már mondtam hogy afk voltam
5, -> enemy topost gankeltem egyedül mert az még csak 1x halt meg 4 percnél, ott meg is lett a kill, aztán kennen rám flash ultizott és meghaltam miden

nem tudom minek kell ilyennek lenni, azt hiszed hogy te vagy a legjobb játékos vagy hogy mindent tudsz? mert én tudom hogy fos vagyok de legalább megfogadtam mások tanácsát ilyen ügyekben..
most konkrétan azért jöttem ide mert ki van online már 2-kor máshol, csak leírtam hogy szerintem silver 3-ban nem ilyen nyomorékokat kéne nekem adni partnernek .. mellesleg te is ugyanúgy silver 3-ban vagy mint én és főleg úgy hogy 2 olyan csapatot kaptam egymás után ma este hogy a pofám leszakadt és mindkettő win lehetett volna simán ha nem feedelik szarrá az amúgy fos enemyt
persze én is egy szar vagyok de ne legyél már nagyképű ha csak idejövök elmondani a véleményem egyes emberekről (nem néznek utána semminek és friss 30-ason mennek rankedre..)
nem értem mivan veled, régebben jó barátok voltunk vagy haverok legalábbis most meg ilyen nagyképű lettél?
látom hogy silver 1 nem 3 de igazából a lényegen nem változtat ez se
amúgy is csak néha járok ide leírni a véleményem, mindenki ezért jár ide szerintem vagy ha nem akkor se azért hogy beszóljon hogy miért vagyok szar így meg úgy, a képen ott van 2 retardált nyomorék is nem csak az hogy 10 perc után nem játszottam..

This post was edited by Paszulyka on Feb 15 2013 08:34pm
Member
Feb 15 2013 08:43pm
Quote (Paszulyka @ 16 Feb 2013 02:30)
hallod már nem azért de mióta vagy ilyen nagyképű? -.-
1, -> nem játszottam 10 perc után kb mert láttam már hogy lost az egész
2, -> maot counterjunglezni hoztam xint mert noct bannolva volt (nem is junglezok kb soha amúgy ott vagyok talán a legszarabb..)
3, -> a potik azelöttről maradtak hogy megvettem a lanternt mert afkoltam már mint mondtam...
4, -> már mondtam hogy afk voltam
5, -> enemy topost gankeltem egyedül mert az még csak 1x halt meg 4 percnél, ott meg is lett a kill, aztán kennen rám flash ultizott és meghaltam miden

nem tudom minek kell ilyennek lenni, azt hiszed hogy te vagy a legjobb játékos vagy hogy mindent tudsz? mert én tudom hogy fos vagyok de legalább megfogadtam mások tanácsát ilyen ügyekben..
most konkrétan azért jöttem ide mert ki van online már 2-kor máshol, csak leírtam hogy szerintem silver 3-ban nem ilyen nyomorékokat kéne nekem adni partnernek .. mellesleg te is ugyanúgy silver 3-ban vagy mint én és főleg úgy hogy 2 olyan csapatot kaptam egymás után ma este hogy a pofám leszakadt és mindkettő win lehetett volna simán ha nem feedelik szarrá az amúgy fos enemyt
persze én is egy szar vagyok de ne legyél már nagyképű ha csak idejövök elmondani a véleményem egyes emberekről (nem néznek utána semminek és friss 30-ason mennek rankedre..)
nem értem mivan veled, régebben jó barátok voltunk vagy haverok legalábbis most meg ilyen nagyképű lettél?

Mi az h nem játszottál 10 perc után lyl. Azért veszítenek nagyon sokan gameket mert 10 perc után már vergölődnek hogy biztos lose. Egy maokait bármivel megölsz a junglejaban, még egy szaros soraka is megöli level 3-on. Normális gap closer jungler kell, nem ilyen rácsúszok de lófasz cc-m van fosok. Nem olyan rég még jungléztál csak, most akkor ez wat. Meghaltál miden, ok. Ma Nabz ugyan így baszta el az egyik gamemet, felment, megakarta ölni a 150 hps renektont, de elbaszta, adott neki 1 double buffot, és ennyi elég volt hozzá hogy elbukja a solo topot az olafunknak. Ha nem vagy benne biztos akkor meg ne menj oda, 10 percnél nincs az a karakter amelyik ledönti a tornyot 3 minionnal.
Azt nem tudtam hogy S3-ban vagyok, ty hogy tájékoztatsz róla. Én is elmondtam a véleményemet, arról nem tehetek hogy nem hívtak vályuhoz hajnak kettőkor és idegbeteg vagy. Nem mindig a csapattársak a gyökerek, sokszor te magad eltudsz baszni egy gamet. Ja és mindenkinek megvan a helye a rendszerben, valaki Bronze XVIII, valaki meg Challenger top tier topdawg. Ha annyira jó playernek hiszed magad, akkor ki fogsz jutni ebből az eloból. S1ben 900-1000 elo körül voltam, S2ben 1300-1400 körül, most pre S3-S3ban meg már 1500-1600 körül. Nem fogsz egyik napról a másikra megtanulni játszani úgy hogy hirtelen 400 elot húzz magadon.
RRC meg azt üzeni hogy kövér geci vagy.
Member
Feb 15 2013 08:52pm
Quote (Smat @ 16 Feb 2013 04:43)
Mi az h nem játszottál 10 perc után lyl. Azért veszítenek nagyon sokan gameket mert 10 perc után már vergölődnek hogy biztos lose. Egy maokait bármivel megölsz a junglejaban, még egy szaros soraka is megöli level 3-on. Normális gap closer jungler kell, nem ilyen rácsúszok de lófasz cc-m van fosok. Nem olyan rég még jungléztál csak, most akkor ez wat. Meghaltál miden, ok. Ma Nabz ugyan így baszta el az egyik gamemet, felment, megakarta ölni a 150 hps renektont, de elbaszta, adott neki 1 double buffot, és ennyi elég volt hozzá hogy elbukja a solo topot az olafunknak. Ha nem vagy benne biztos akkor meg ne menj oda, 10 percnél nincs az a karakter amelyik ledönti a tornyot 3 minionnal.
Azt nem tudtam hogy S3-ban vagyok, ty hogy tájékoztatsz róla. Én is elmondtam a véleményemet, arról nem tehetek hogy nem hívtak vályuhoz hajnak kettőkor és idegbeteg vagy. Nem mindig a csapattársak a gyökerek, sokszor te magad eltudsz baszni egy gamet. Ja és mindenkinek megvan a helye a rendszerben, valaki Bronze XVIII, valaki meg Challenger top tier topdawg. Ha annyira jó playernek hiszed magad, akkor ki fogsz jutni ebből az eloból. S1ben 900-1000 elo körül voltam, S2ben 1300-1400 körül, most pre S3-S3ban meg már 1500-1600 körül. Nem fogsz egyik napról a másikra megtanulni játszani úgy hogy hirtelen 400 elot húzz magadon.
RRC meg azt üzeni hogy kövér geci vagy.

a nem olyan rég az mikor? 4 hónapja kb? mutass már olyan gamet ahol fed akali, kennen, ashe + leona ellen visszahoznak 3-18-ről egy gamet pls
idegbeteg vagyok -> ok elkönyveltem magamnak
remélem hogy te is csak ilyen teamet kapsz hogy olyan helyre küldenek ahol fos vagy, utána szarráfeedelik a hypercarryt meg az ap carryt és hozd vissza lófasz ad carryvel aki még flasht is baszik hozni pedig szóltam neki
ennyi volt a véleményem, nem is tudom minek járok ide, egy nagyképű faszretek lettél és nem tudom hogy miért, több mint 2k gamet lenyomtál és silver 1, hát gratulálok tényleg akkora tehetség vagy hogy jogosan nagy a pofád ^^
Member
Feb 15 2013 09:01pm
Quote (Paszulyka @ 16 Feb 2013 02:52)
a nem olyan rég az mikor? 4 hónapja kb? mutass már olyan gamet ahol fed akali, kennen, ashe + leona ellen visszahoznak 3-18-ről egy gamet pls
idegbeteg vagyok -> ok elkönyveltem magamnak
remélem hogy te is csak ilyen teamet kapsz hogy olyan helyre küldenek ahol fos vagy, utána szarráfeedelik a hypercarryt meg az ap carryt és hozd vissza lófasz ad carryvel aki még flasht is baszik hozni pedig szóltam neki
ennyi volt a véleményem, nem is tudom minek járok ide, egy nagyképű faszretek lettél és nem tudom hogy miért, több mint 2k gamet lenyomtál és silver 1, hát gratulálok tényleg akkora tehetség vagy hogy jogosan nagy a pofád ^^

Nem mindenki Challengerben kezdi, de vergődj még. A gamek száma nem egyenesen arányos a skillével. Mi a faszért kell amúgy habzó szájjal verni a klaviatúrát, nem értem. A gamekhez visszatérve, én még játszottam abban az időben amikor ad carry mid volt, és az teljesen más világ volt, az egész rendszer egy nagy kalamajka volt, a level 30 is nem 2 hetes játékidő volt, vagy 3 hónapig húztam az accomat hogy 30 legyen, és valljuk be őszintén, sokan még 30 körül se tudják hogy mi az a lasthit meg hogyan kell torony alatt lasthitelni.
Nem küldenek oda ahol nem tudok játszani, mert minden lanet megtanultam úgy hogy legalább ne feedeljek és normálisan lasthiteljek, kivéve a junglet mert az a mainem. Ha nem stresszelnél ennyit ezen a szaros elon hogy jajj mi lesz most, akkor már rég te is gold lennél. Én is ezért bukok még mindig, mert ezen lovagolok, hogy jajj most vesztek akkor +1 game a gold eloig. Próbálj meg nem ragelni és elfogadni a csapattársaidat, ha revieve teemot hoz a solotop akkor neki az vált be vagy faszom se tudja, de az hogy ragelsz mint vmi idegbeteg epilepsziás cukorbeteg az nem gz.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1205620572058205920604303Next
Add Reply New Topic New Poll