Quote (Smat @ 16 Feb 2013 04:05)
A képhez a következőt tudom hozzáfűzni:
1. Te vagy a legkisebb szintű az egész játékban.
2. Ha annyira jó counter ismerő vagy akkor nem pickelsz be egy xin zhaot egy olyan team ellen ahol van kennen akali leona.
3. Ha megvan már a lantern akkor nem veszek potikat.
4. 3 ap dmg van a teamben neked viszont 50 mr-ed van 20 perc után.
5. A szájukba kell adni a killt, inkább kísérd be torony alá az enemyt a topossal együtt de legyen övé a kill mert ha elviszed akkor az a baj, ha meghal akkor az.
Bronze XVIII ligában meg ne várj rendszert, lesznek ilyen retardált balfaszok mindig, de ahogy rainman is mondta, you just need to carry the noobs man i don't know what to say.
hallod már nem azért de mióta vagy ilyen nagyképű? -.-
1, -> nem játszottam 10 perc után kb mert láttam már hogy lost az egész
2, -> maot counterjunglezni hoztam xint mert noct bannolva volt (nem is junglezok kb soha amúgy ott vagyok talán a legszarabb..)
3, -> a potik azelöttről maradtak hogy megvettem a lanternt mert afkoltam már mint mondtam...
4, -> már mondtam hogy afk voltam
5, -> enemy topost gankeltem egyedül mert az még csak 1x halt meg 4 percnél, ott meg is lett a kill, aztán kennen rám flash ultizott és meghaltam miden
nem tudom minek kell ilyennek lenni, azt hiszed hogy te vagy a legjobb játékos vagy hogy mindent tudsz? mert én tudom hogy fos vagyok de legalább megfogadtam mások tanácsát ilyen ügyekben..
most konkrétan azért jöttem ide mert ki van online már 2-kor máshol, csak leírtam hogy szerintem silver 3-ban nem ilyen nyomorékokat kéne nekem adni partnernek .. mellesleg te is ugyanúgy silver 3-ban vagy mint én és főleg úgy hogy 2 olyan csapatot kaptam egymás után ma este hogy a pofám leszakadt és mindkettő win lehetett volna simán ha nem feedelik szarrá az amúgy fos enemyt
persze én is egy szar vagyok de ne legyél már nagyképű ha csak idejövök elmondani a véleményem egyes emberekről (nem néznek utána semminek és friss 30-ason mennek rankedre..)
nem értem mivan veled, régebben jó barátok voltunk vagy haverok legalábbis most meg ilyen nagyképű lettél?
látom hogy silver 1 nem 3 de igazából a lényegen nem változtat ez se
amúgy is csak néha járok ide leírni a véleményem, mindenki ezért jár ide szerintem vagy ha nem akkor se azért hogy beszóljon hogy miért vagyok szar így meg úgy, a képen ott van 2 retardált nyomorék is nem csak az hogy 10 perc után nem játszottam..
This post was edited by Paszulyka on Feb 15 2013 08:34pm