Quote (Paszulyka @ 16 Feb 2013 01:06)
annyit küzdöttem hogy normálisan tudjak játszani ezzel a játékkal, olvastam egy csomó guideot, megtanultam a countereket, erre bekényszerítenek junglebe. Lehet hogy nem tudok magas szinten játszani mégis de most elkezdtem sírni mert normálissá próbáltam válni topon, nem hagyott egy darius topozni -> 52cs húsz percnél fb akalinak aki snowballozta utána
mondom akkor megyek carryzek egyet ezreallel -> nem, twitch megy carryzni heal + igniteal 60 cs 20 percnél
nem létezik hogy az első 9 meccsből amit játszom 5x ilyen mocskos kibaszott balfasz cigányokat kapjak hogy dögöltek volna meg az apjuk faszán
http://img708.imageshack.us/img708/2665/szargeciamocskostetvesk.pngaz összes ilyen mosléknak aki úgy megy rankedezni hogy csak úgy belép és nem figyel semmire leszarja a többi embert folyamatosan meghal feedel mint egy szar DIREKT tegyük hozzá azt kívánom hogy legyen meg ez az öröme de az életben egy se
A képhez a következőt tudom hozzáfűzni:
1. Te vagy a legkisebb szintű az egész játékban.
2. Ha annyira jó counter ismerő vagy akkor nem pickelsz be egy xin zhaot egy olyan team ellen ahol van kennen akali leona.
3. Ha megvan már a lantern akkor nem veszek potikat.
4. 3 ap dmg van a teamben neked viszont 50 mr-ed van 20 perc után.
5. A szájukba kell adni a killt, inkább kísérd be torony alá az enemyt a topossal együtt de legyen övé a kill mert ha elviszed akkor az a baj, ha meghal akkor az.
Bronze XVIII ligában meg ne várj rendszert, lesznek ilyen retardált balfaszok mindig, de ahogy rainman is mondta, you just need to carry the noobs man i don't know what to say.