Quote (Smat @ 24 Oct 2021 14:05)
Van pc, vinne a diablot minden problema nelkul, de nem akarom felcipelni a sipalyas lakasba mert igy is keves a hely, az uj lakasba meg november vegeig nem tudunk bekoltozni.. Ha jol ertem akkor elinditom a pcn a parsec appot, bejoinolok macrol es mintha virtual gepen lennek? Jo lenne, de nem tudom hol osszerakni a pct.. Meg dno hogy mennyi lenne a delay, kinai net eleg fos altalaban. Banom hogy macbookot vettem, foleg m1 chippeset, viszont ha egyszer mainstream lesz es megcsinaljak a jatekokat ra akkor hasitani fog, addig meg csak vergodes. Bar mas alternativa nagyon nincs, windows alapu laptop felere lassul egy ev alatt kb, volt msi laptopom, netbookom, minden fele laptopom mar, csak a mac nem lassult be pedig altalaban hetente fullra tolom az ssdt a sok szar 4k videoimmal meg fotoimmal.
aha, egy remote desktop lényegében, de gamingre / 3d remote workre kihegyezve (és nem kell ipkkel baszózni)
youtubeon nézd meg h parsec gaming
nekem lényegében nulla latencym van akkor is ha stresszelem a hálózatot, kínait nem tudom, ki kell próbálni
fps gamek is jóskák, főleg mióta rtx van a pcben (nyílván nem így competitiveozok)
bármilyen laptopról tudod tolni, akár mobilnetről is (HUban legalábbis)
otthon meg nyílván odaülök
(/e: amúgy sokáig nem volt a PCmhez semmi, headless ment -- akkor otthonról parseceltem be az otthoni pcre

és úgy toltam sc2ben az arcade mapot)
This post was edited by Anarkin on Oct 24 2021 06:14am