Quote (Cpt_Ghost @ 26 Jul 2013 23:02)
nope, en is jartam kulon tanfolyamra, bar foleg wowon tanultam meg angolul mert kurvara ra voltam kenyszerulve.
amit alap iskolaban aka kozepiskola altalanosiskola barki tanul az kurvara nem er sehol semmit, erre akartam kilyukadni, ugyhogy kar ezzel jonni^^
Hat y... Nalunk altalanosba az angol oktatas korrekt volt, altalanos vegen volt egy Dan-Magyar diakcsere, ahol lehetett hasznalni, de ugye az ilyen szarra se jo, ha nem anyanyelvuekkel torteni akik 'kijavitanak'.
Aztan gimiben olyan csoportba osztottak be, ahol megszarabb lett az angolom, mint volt. 8DDD Oroszbol atkepzett angoltanar, mint egy halloween tok olyan feje volt, csunya, bajuszos, 'no'. Inkabb csak felidegesitett.
Nekem se lett volna kkf nyelvvizsgam, ha nincs csoportos felkeszito egy normalis tanartol, TELC vizsgaztato volt regen asszem es o csinalt ilyen csoportokat nyv felkeszitesre, jo volt mert 5 fo felett 800 ft/h, alatta 4k osztodott annyi fele, maganora: 2k. Sztem eleg korrekt volt. Bar a nyv felkeszitesen sosem voltunk 8-nal kevesebben, ami jo volt mert lehetett temakat megbeszelni.