d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev1202720282029203020312299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Nov 22 2014 10:12am
Quote (ScorpionLord @ 22 Nov 2014 16:19)
Komolyan ennyire korlátolt vagy, hogy képtelen vagy megérteni pár egyszerű mondatot?
Vagy csak szimplán lelki traumával küzdesz?
Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz felfogni, hogy nem minden klappol ugyanúgy mindenkinek.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni és ha még ezekután is csak vergődsz ezen az azért már gáz volna.

latom nem olvastad a hunsub guidet, tessek:

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=35538829&f=129&o=0

fordits kulonos figyelmet a moonflowal kapcsolatos reszre
Member
Gold: 47.25
Nov 22 2014 11:37am
Quote (ScorpionLord @ 22 Nov 2014 16:19)
Komolyan ennyire korlátolt vagy, hogy képtelen vagy megérteni pár egyszerű mondatot?
Vagy csak szimplán lelki traumával küzdesz?
Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz felfogni, hogy nem minden klappol ugyanúgy mindenkinek.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni és ha még ezekután is csak vergődsz ezen az azért már gáz volna.

Oh, boy, here we go.

Most azert sirsz, mert mostantol majd meg kell mozdulni a karival ahelyett, hogy lebaszol harom SUPPORT SKILLT. Az oke, hogy a WD petjei olnek neked, de azzal is mozogni kell. Az oke, hogy a D2ben a summon necro helyett a skeletonok oltek, de azzal is mozogni kellett, kulonben a skelok otthagytak az enemyt, es mentek utanad.A kulonbseg az, hogy ennek a ket karakternek a mechaniceket direkt igy alakitottak ki, direkt ezeket a buildeket akartak veluk kialakitani. A DH NEM summoner vagy pet karakter, nem is terveztek annak, szoval ami most megy az M6-tal az egy vicc, es igenis jol teszik, hogy orvosoljak. Fejezd be a sirast es reroll ha nem tetszik. Egyszeruen noob vagy, es ennyi. Nem is tudom miert alltam le.

This post was edited by Moonflow on Nov 22 2014 11:54am
Member
Gold: 710.00
Nov 22 2014 11:44am
Quote (Moonflow @ 22 Nov 2014 19:37)
Oh, boy, here we go.

Most azert sirsz, mert mostantol majd meg kell mozdulni a karival ahelyett, hogy lebaszol harom SUPPORT SKILLT. Az oke, hogy a WD petjei olnek neked, de azzal is mozogni kell. Az oke, hogy a D2ben a summon necro helyett a skeletonok oltek, de azzal is mozogni kellett, kulonben a skelok otthagytak az enemyt, es mentek utanad.A kulonbseg az, hogy ennek a ket karakternek a mechaniceket direkt igy alakitottak ki, direkt ezeket a buildeket akartak veluk kialakitani. A DH NEM summoner vagy pet karakter, nem is terveztek annak, szoval ami most megy az M6-tal az egy vicc, es igenis jol teszik, hogy olrvosoljak. Fejezd be a sirast es reroll ha nem tetszik. Egyszeruen noob vagy, es ennyi. Nem is tudom miert alltam le.

ez igen olivér
Member
Gold: 47.25
Nov 22 2014 11:54am
Quote (sylke @ 22 Nov 2014 18:44)
ez igen olivér

Wut :3
PoEzol majd uj seasonben?
Member
Gold: 710.00
Nov 22 2014 12:22pm
Quote (Moonflow @ 22 Nov 2014 19:54)
Wut :3
PoEzol majd uj seasonben?

ofc
most már szeretném megölni über atzirit

This post was edited by sylke on Nov 22 2014 12:22pm
Member
Gold: 0.00
Nov 22 2014 12:50pm
Quote (ScorpionLord @ Nov 22 2014 03:19pm)

Quote (ScorpionLord @ Oct 10 2014 09:38pm)
ha úgy adódik idő valaki tudna segíteni feluppolni 2 gem-et griftben?
Az egyiknek 3 lvl kell a másiknak meg 13. Gr 24-nél feljebb nem jutok, azt is csak egyszer sikerült elérni.

Én is publicban próbálkozok amióta nem sikerül 24 fölé menni, de csodák csodájára még pubban se megy, sőt van, hogy 18-20-nál se megy feljebb.
Season-ban 24 volt a max amiben eddig voltam.

ezt azért itt hagyom, ennyit a korlátoltságról ;)
szerintem jobban teszed ha csöndben leülsz a sarokba

This post was edited by Atranaxia on Nov 22 2014 12:52pm
Member
Gold: 50.10
Nov 22 2014 02:21pm
Quote (Moonflow @ 22 Nov 2014 18:37)
Oh, boy, here we go.

Most azert sirsz, mert mostantol majd meg kell mozdulni a karival ahelyett, hogy lebaszol harom SUPPORT SKILLT. Az oke, hogy a WD petjei olnek neked, de azzal is mozogni kell. Az oke, hogy a D2ben a summon necro helyett a skeletonok oltek, de azzal is mozogni kellett, kulonben a skelok otthagytak az enemyt, es mentek utanad.A kulonbseg az, hogy ennek a ket karakternek a mechaniceket direkt igy alakitottak ki, direkt ezeket a buildeket akartak veluk kialakitani. A DH NEM summoner vagy pet karakter, nem is terveztek annak, szoval ami most megy az M6-tal az egy vicc, es igenis jol teszik, hogy orvosoljak. Fejezd be a sirast es reroll ha nem tetszik. Egyszeruen noob vagy, es ennyi. Nem is tudom miert alltam le.

Sejtettem, hogy nem úszom meg anélkül, hogy ki kellene részletesen veséznem, hogy mi a bajom a módosítási tervezettel, de oké, legyen, csak a te kedvedért megteszem, hogy végre tiszta legyen a kép.

Jelenleg ott a Cluster Arrow, an Multishot és az Elemental Arrow amit használ a Sentry anélkül, hogy nekem azokat lőni kellene. Elég csak ledobálni és ott a tremendous dmg, ám csak annyi hatred megy el ami kell a Sentry-nek.
Semmi más dolog nincs csak pakolgatni őket. Pont megfelelő játékstílus nekem, épp ahogyan a D2-ben a trapassa volt.
Ennek fejében igazítottam a gear-ezést és a skilleket is ami jelenleg úgy jó ahogy van. Nemcsak, hogy - egy fórumozó társatok szavával éljek - t6 ready, hanem t6 complete. Semmi gond vele 4-esben se, még ha split off is van, rift-et is viszi egyedül pubban ecetera ecetera, megismétlem: pont jó úgy ahogy van (még annak ellenére is, hogy nem minden itemből van meg a végleges változat a statok miatt).
Remélem eddig tiszta és érthető még a gyenge elméd számára is.

Ami változtatás pedig tervbe van véve annyit tesz, hogy innentől, ha azt akarom, hogy az eddig is használt skilleket változatlanul lövöldözzék a Sentry-k magam is folyamatosan spammolnom kell majd őket ami azt eredményezi, hogy két lövés után nyista hatred.
Persze, vissza lehet szépen töltetni, hisz ott
- a Reaper's Wraps, ám ez miatt kiesik 7% as - kösz, de kösz nem,
- a Blood Vengeance, de ez miatt kiesik egy másik fontosabb passive - kösz, de kösz nem,
- a Kridershot, ja igen 40-es base as-el, így kiesik egy rakat as illetve a Marked of Death, ugyanis Calamity a jobb, kösz, de kösz nem.

Lecrafotoltam egy raklapnyi Hellfire amu-t, de vagy a passive, vagy a stat volt rossz rajtuk, egy se volt megfelelő, így arra se nagyon lehet alapozni, hogy majd jól kirollozok magamnak egy faszagányosat ami a megfelelő passive-al helyet adhat a hatred töltésre.
A többi item meg egyszerűen nem megfelelő, az pedig, hogy az inventory-ban tartsam esetlegesen a Reaper's-t és minden health globe-nál cserélgessem, hogy töltsön röhelyesen nevetséges elképzelés.
Paragonnal kimaxolva a hatred-et is csak odázza a kényelmetlenséget.

Ha belegondolsz, megláthatod, hogy akadhat némi igazam abban, hogy ezzel a set módosítással a ,,trappassa" játékmód nem kivitelezhető. Az baromi jól hangzik, hogy Sentry-nként odabasz a dmg-nek, viszont ahhoz, hogy folyamatosan fenntartható legyen a Sentry hatred spender tüzelése minimum ki kell venni kettőt a jelenleg három használatos spender skillből. Azt elismerem, lehet, hogy sebzésben buff-ot kap, lehet, hogy az őrült gombnyomogató vadbarmoknak ez pont pöpec lesz így is, de, ha azt nehéz elfogadni, vagy mindinkább megérteni, hogy lesznek kiknek nem jön be az már nem az én hibám.
Nyugodtnan nevezz noob-nak, tituláld sírásnak amit írtam, ettől még a dolog nem fog változni. Megcsináltam egy nagyon jól működő szórakozást magamnak amit most el fognak venni.
Kívnácsi lennék neked tetszene-e, ha anya elvenné tőled a kis dömpered amivel eddig olyan jókat szórakoztál lefekvés elött. No offense ofc.
Azt hiszem ezzel mostmár megkaptad az indokot. Nem áll szándékomban tovább ragozni a dolgot.

(Végigolvasva az elejétől, ez tényleg sírás. No, sebaj.)

Quote (Atranaxia @ 22 Nov 2014 19:50)
ezt azért itt hagyom, ennyit a korlátoltságról ;)
szerintem jobban teszed ha csöndben leülsz a sarokba

És ezt ki is mondja? Ja, hogy te? Nincs több kérdésem.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Nov 22 2014 03:18pm
d2ben se ilyen volt a trapassa.. az volt a mainem, nila, folyamatos cs-ezes, stb: fireball, ugralas ideoda, mindstorm vagy mi a neve, cserelgetted a robbantos es sima trapet

agyfasz is lett volna, ha olyan lett volna mint most a marauder dh
Member
Gold: 50.10
Nov 22 2014 03:34pm
Quote (Anarkin @ 22 Nov 2014 22:18)
d2ben se ilyen volt a trapassa.. az volt a mainem, nila, folyamatos cs-ezes, stb: fireball, ugralas ideoda, mindstorm vagy mi a neve, cserelgetted a robbantos es sima trapet

agyfasz is lett volna, ha olyan lett volna mint most a marauder dh

Nekem is az assa volt az all time fav.
Death Sentry + Infinity és nem kellett mást csinálni csak letenni őket, valamelyik ölt 1-et aztán képernyőt takarított a corpse explosion-al.
Bossokra meg a sima sentry és ennyi.
Semmi más dolog nem volt vele.
Szóval pont ugyanaz, mint a mostani DH-m.
Member
Gold: 33,265.80
Nov 22 2014 03:38pm
Quote (ScorpionLord @ 22 Nov 2014 22:34)
Nekem is az assa volt az all time fav.
Death Sentry + Infinity és nem kellett mást csinálni csak letenni őket, valamelyik ölt 1-et aztán képernyőt takarított a corpse explosion-al.
Bossokra meg a sima sentry és ennyi.
Semmi más dolog nem volt vele.
Szóval pont ugyanaz, mint a mostani DH-m.

Van egy acel csapagy golyom. Ha gondolod a tied lehet 12.990 jo magyar forintert. Azok alapjan amit leirtal meg 3 ev mulva is elleszel vele.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1202720282029203020312299Next
Add Reply New Topic New Poll