Quote (Anarkin @ 21 Nov 2014 20:18)
igazabol semmit
8 millio %-os skilljei lesznek es kozben healeli is magat vele es nem is kap az ember agyfaszt az unalomtol
maraduer miatt hagytam abba a dh-t season start elott, kicsit sem tudom sajnalni
No én meg pont ez miatt váltottam DH-re. Megnéztem azt a setup-ot amit makker mutatott anno, kicsit másképp csináltam és elégedett voltam vele.
Mostmeg hogy ez bejön így, vagyis inkább elmegy és adnak helyette egy kupac lószart az egésztől elment a kedvem.
A többi karakter meg a jelenlegi állapotában nem gyerebe nálam, pláne, hogy a lusta player-ek táborát erősítem és nem szeretek gombokat nyomogatni, mint akinek görcs rángatja az ujjait. Csak szépen nyugiban, nyugdíjjas módra kattintgatni egyszer-egyszer és hagyni, hogy a ,,pet"-ek intézzék a dolgot. A mostani DH pedig erre több, mint tökéletes... volt. Ennyi.
Quote (SleepingDragon @ 21 Nov 2014 20:19)
Az oké, de ezért is kérdezem

Esik minden mindenhol csak azt torment 6-on kell keresni rift-ben és bounty-ban.
Mondjuk csak a rend kedvéért egyszer végigtolod az egészet elejétől a végéig aztán kb ki is fújt a történetügyi szarság, mehetsz az adventure módba riftezni, vagy bountyzni.
Célszerü publicba rongyolni, ott lényegesen nagyobb eséllyel hullik minden földi jó, kiváltképp miután megléped a 70-et.
This post was edited by ScorpionLord on Nov 21 2014 01:55pm