d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1202320242025202620275001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Jul 26 2013 07:42am
Quote (Namechange @ 26 Jul 2013 13:39)
Ha normalisan es ertelmesen irsz barmelyik staff tagnak valaszolni fognak.

Klontar szervezte at a kozel 2eves temakat, mikor meg aktiv moderator volt es nincs is ezzel semmi baj.

Te mit tettel barmikor is ezert az oldalert vagy a kozossegunkrrt?

Nem túl sokat, többek között ezért sem vagyok tt.

Quote (CyberPunk666 @ 26 Jul 2013 13:35)
Én nem értek hozzá, azért kérdezem, de én úgy tudom a medi vagy TT önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel. Meg szerintem az sem feladata, hogy reportoljon minden szart, amit lát.
Aztán lehet már ez nem így van, de régen úgy tudom így volt.

Ha meg így van, akkor nem hiszem, hogy bármit is számon lehet rajta kérni. Minek dolgozna vele, ha nem dolga és őt nem zavarja?

A kiközösítési lista meg személyenként más mivel szubjektív, neki nem senee az első, na bumm, égessük el rögtön... biztos van más is, aki nem seneet utálja legjobban.

Erre meg game után válaszolok.
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Trader: Trusted
Jul 26 2013 07:43am
Quote (Smat @ 26 Jul 2013 15:27)
Nem várom el tőle hogy ezzel foglalkozzon, de amikor beír egy olyan hülyeséget hogy a "kiközösítési listára" nem seneet rakná elsőnek, azért az kissé meredek.
Ha látja ő is hogy csak topicokat szétbaszni jár ide, akkor mi tartja vissza hogy esetleg ő reportolja vkinek? Én általában mindig nyomom a report gombot ha senee valami faszságot postol, de soha nem látom az eredményét.

Az e-péniszen kívül nem sok mindenre használjátok a tt-t, ugye? Sokkal nagyobb befolyással bír egy olyan valaki akinek ott van az a kis kék geci a neve mellett, rá jobban odafigyelnek, ha meg én pmelek akkor kapok egy választ 3 nap múlva hogy "ok majd ránézünk".
Állítólag ti azért kaptatok tag-et mert olyan sokat tettetek a közösségért.
Igen, lehet hogy más közösségért igen, de nem ezért. Azon kívül hogy valamelyikőtök átírta a Lajo féle topicokat és újranyitotta, azzal nem csinált semmi újat.

jaja, mindketten azért tartjuk a TT-t, hogy e-kurvákat szedjünk össze, mágnesként működik
ő is mod volt anno, meg én is, csak TT-ből lehet mod (szükséges feltétele), azóta meg már nem vagyunk modok
volt két mod, nincs két mod

csak nem értem mire alapozod ezt az egészet, 8 millió warnnal a neved mellett ki vagy te, hogy másról azt mondd, hogy nem tett semmit a közösségért, te mit tettél le? :D

rengeteg magyar guide, magyarra fordítás, mediationok, scamek stb.
lekopogom, hogy lajo többet tett a subért nálunk, ezzel nem vitatkozom

másfél éve nem vagyok mod de a mai napig napi x pmet kapok magyaroktól akiknek segítség kell (persze semmi köze a kék vacakhoz ami a nevünk mellett, az ugye az e-kurvákért van, gondolom rád is sokan írnak segítségért)
a subreportok 80%-a még ígyis ide jön, hogy ugyan fordítsam már le, még szóltam is, hogy mielőtt warnolnak írjanak rám, hogy ne valami hülyeségért warnoljanak

ani meg trade irányba indult, mi dolga lenne itt

a kiközösítési listás commenten kiakadni meg egy vicc
az pont az ő dolga, hogy ő kit tenne az élére, nem írt le neveket, nem sértett meg senkit
tudom, hogyha valakinek TT-je van, akkor azonnal ugrani kell minden postjára, amiben nem szivárványt hány - más szemében a szálkát...

a lényeg, hogy neki vagy nekem majdnem ugyanannyi értelme van reportot írni vagy picsogni valamiért, mint akármelyik felettem postolónak (ha nem megy az angol, azt megértem és lefordítom, de te angliában élsz, úgyhogy ez se lehet kifogás)

és most lehet jönni azzal, hogy azért állok ki mellette így, mert tt meg mert a barátom és holló hollónak, de te is tudod, hogy azért, mert üvölt a hülyeség a postodból
Member
Gold: 316,730.65
Jul 26 2013 07:43am
Quote (CyberPunk666 @ 26 Jul 2013 15:35)
Én nem értek hozzá, azért kérdezem, de én úgy tudom a medi vagy TT önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel. Meg szerintem az sem feladata, hogy reportoljon minden szart, amit lát.

Ha meg így van, akkor nem hiszem, hogy bármit is számon lehet rajta kérni. Minek dolgozna vele, ha nem dolga és őt nem zavarja?

A kiközösítési lista meg személyenként más mivel szubjektív, neki nem senee az első, na bumm, égessük el rögtön... biztos van más is, aki nem seneet utálja legjobban.

Quote (CyberPunk666 @ 26 Jul 2013 15:35)

Nem, maga a tag nem jar semmifele kotelezettseggel, es ezen tul a staff tagok is hobbi szinten moderaljak a honlapot nonprofit.
Ha egy tt/medi reportol, figyelgrt es torodik a dolgokkal akkor o idovel felkerul m++ba.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 26 2013 07:44am
hogyan tudtok ennyi szart írni
Member
Gold: 343.00
Jul 26 2013 07:46am
Quote (RRC @ Jul 26 2013 01:44pm)
hogyan tudtok ennyi szart írni

Warn: 40%

ezt tőled is lehetne kérdezni

a napozinon, dotán meg lolon kívül érdekel más is ezen a világon?!
Member
Gold: 24.00
Jul 26 2013 07:49am
Quote (Senee @ Jul 26 2013 01:46pm)

Neked ez a napozin a mániád? tényleg nem ártana felakasztani magad végre...
Member
Gold: 343.00
Jul 26 2013 07:51am
Quote (Tommy_hun @ Jul 26 2013 01:49pm)

te mondjuk feljársz 2szer egy hónapban, nagyon nem értem minek ugatsz nekem
biztos jópontokat jelent a többi nagyfiúnál, ha látják mekkora menőlaza vagy
gg

+
reported ofc
Member
Gold: 43.51
Jul 26 2013 07:52am
Quote (Senee @ 26 Jul 2013 14:51)
gg

+
reported ofc

reported ofc
Member
Gold: 11,500.00
Jul 26 2013 07:55am
Quote (Smat @ 26 Jul 2013 15:27)
Nem várom el tőle hogy ezzel foglalkozzon, de amikor beír egy olyan hülyeséget hogy a "kiközösítési listára" nem seneet rakná elsőnek, azért az kissé meredek.
Ha látja ő is hogy csak topicokat szétbaszni jár ide, akkor mi tartja vissza hogy esetleg ő reportolja vkinek? Én általában mindig nyomom a report gombot ha senee valami faszságot postol, de soha nem látom az eredményét.

Az e-péniszen kívül nem sok mindenre használjátok a tt-t, ugye? Sokkal nagyobb befolyással bír egy olyan valaki akinek ott van az a kis kék geci a neve mellett, rá jobban odafigyelnek, ha meg én pmelek akkor kapok egy választ 3 nap múlva hogy "ok majd ránézünk".
Állítólag ti azért kaptatok tag-et mert olyan sokat tettetek a közösségért.
Igen, lehet hogy más közösségért igen, de nem ezért. Azon kívül hogy valamelyikőtök átírta a Lajo féle topicokat és újranyitotta, azzal nem csinált semmi újat.

figyelem én a subot, és ha tényleg olyan van szólok is, de ilyen kb félévente 3x ha megesik (és az is általában link)

nem fogok nevelő jelleggel gyűjtögetni patterneket és reportatolni // helyette időről időre próbálkozom és írok szemtől szembe egy-egy postot hogy "talán nem kéne" - esetleg ki is fejtem hogy miért nem -, amire 6 quote jön ahol elküldenek a fenébe, vagy pont az ellenkezője és nem jön semmi reakció..
főként úgy nem hogy itt van Kontár, gondolom ő azért még nézelődik, és nem fogok beleszólni a módszereibe, vagy netán megkerülni őt

amúgy ha lenne időm (mondjuk egyetem után) szívesen lennék ismét aktív ^^
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Jul 26 2013 07:56am
Quote (Senee @ 26 Jul 2013 15:51)
Quote (Tommy_hun @ 26 Jul 2013 15:49)
Quote (Senee @ 26 Jul 2013 15:46)

gg

+
reported ofc

Go Back To Magyar Topic List
Prev1202320242025202620275001Next
Closed New Topic New Poll