Quote (Smat @ 26 Jul 2013 15:27)
Nem várom el tőle hogy ezzel foglalkozzon, de amikor beír egy olyan hülyeséget hogy a "kiközösítési listára" nem seneet rakná elsőnek, azért az kissé meredek.
Ha látja ő is hogy csak topicokat szétbaszni jár ide, akkor mi tartja vissza hogy esetleg ő reportolja vkinek? Én általában mindig nyomom a report gombot ha senee valami faszságot postol, de soha nem látom az eredményét.
Az e-péniszen kívül nem sok mindenre használjátok a tt-t, ugye? Sokkal nagyobb befolyással bír egy olyan valaki akinek ott van az a kis kék geci a neve mellett, rá jobban odafigyelnek, ha meg én pmelek akkor kapok egy választ 3 nap múlva hogy "ok majd ránézünk".
Állítólag ti azért kaptatok tag-et mert olyan sokat tettetek a közösségért.
Igen, lehet hogy más közösségért igen, de nem ezért. Azon kívül hogy valamelyikőtök átírta a Lajo féle topicokat és újranyitotta, azzal nem csinált semmi újat.
jaja, mindketten azért tartjuk a TT-t, hogy e-kurvákat szedjünk össze, mágnesként működik
ő is mod volt anno, meg én is, csak TT-ből lehet mod (szükséges feltétele), azóta meg már nem vagyunk modok
volt két mod, nincs két mod
csak nem értem mire alapozod ezt az egészet, 8 millió warnnal a neved mellett ki vagy te, hogy másról azt mondd, hogy nem tett semmit a közösségért, te mit tettél le?

rengeteg magyar guide, magyarra fordítás, mediationok, scamek stb.
lekopogom, hogy lajo többet tett a subért nálunk, ezzel nem vitatkozom
másfél éve nem vagyok mod de a mai napig napi x pmet kapok magyaroktól akiknek segítség kell (persze semmi köze a kék vacakhoz ami a nevünk mellett, az ugye az e-kurvákért van, gondolom rád is sokan írnak segítségért)
a subreportok 80%-a még ígyis ide jön, hogy ugyan fordítsam már le, még szóltam is, hogy mielőtt warnolnak írjanak rám, hogy ne valami hülyeségért warnoljanak
ani meg trade irányba indult, mi dolga lenne itt
a kiközösítési listás commenten kiakadni meg egy vicc
az pont az ő dolga, hogy ő kit tenne az élére, nem írt le neveket, nem sértett meg senkit
tudom, hogyha valakinek TT-je van, akkor azonnal ugrani kell minden postjára, amiben nem szivárványt hány - más szemében a szálkát...
a lényeg, hogy neki vagy nekem majdnem ugyanannyi értelme van reportot írni vagy picsogni valamiért, mint akármelyik felettem postolónak (ha nem megy az angol, azt megértem és lefordítom, de te angliában élsz, úgyhogy ez se lehet kifogás)
és most lehet jönni azzal, hogy azért állok ki mellette így, mert tt meg mert a barátom és holló hollónak, de te is tudod, hogy azért, mert üvölt a hülyeség a postodból