d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1202220232024202520265001Next
Closed New Topic New Poll
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Trader: Trusted
Jul 26 2013 07:09am
Quote (Genthor @ 26 Jul 2013 15:02)
Ez simán 10% lenne spammelésért és fórumrombolásért, ha Anarkinnak lennének hozzá golyói.

kajak nem értem, miért szállt rá mindenki anira
ugyanúgy összegyűjthetitek és reportolhatjátok ti is
Member
Gold: 10,257.50
Jul 26 2013 07:16am
Quote (Klontar @ 26 Jul 2013 15:09)

Mert ő van szem előtt, ő van itt állandóan.

De akkor tessék, ott a kép, ott van az én postom és vedd úgy, hogy reportoltam neked.
Member
Gold: 316,730.65
Jul 26 2013 07:18am
Quote (Klontar @ 26 Jul 2013 15:09)

Sajnos ezen a forumon mindenki azt hiszi hogy ha trusted vagy mediator tagos van az barmire feljogosit. Persze vannak elonyei a dolognak de attol meg ok is csak atlagos userek par extraval.

Anarkin meg azert kapja meg ezt allandoan mert aktiv magyar tt aki raadasul postol is a subra.
Member
Jul 26 2013 07:19am
Quote (Genthor @ 26 Jul 2013 15:16)

De akkor tessék, ott a kép, ott van az én postom és vedd úgy, hogy reportoltam neked.

Nem neki kell reportolnod. Pmelj egy JMnek miutan osszegyujtotted a hozzaszolasokat.
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Jul 26 2013 07:20am
Quote (Genthor @ 26 Jul 2013 15:16)

nekem? :D
ennyi erővel bárkinek mehetne

http://forums.d2jsp.org/staff.php?g=20
(ha kell segítség fordítani lmk, de neked jól megy az angol)

amúgy nem konkrétan téged támadtalak meg, csak láttam pár embert (smat ugrik most be először) akik rászálltak senee miatt

TT != aktív moderátor
segít, ha megkéred, de nem várhatod el tőle, hogy ezzel foglalkozzon minden idejében
Member
Gold: 1,593.00
Jul 26 2013 07:27am
Quote (Klontar @ 26 Jul 2013 13:20)
nekem? :D
ennyi erővel bárkinek mehetne

http://forums.d2jsp.org/staff.php?g=20
(ha kell segítség fordítani lmk, de neked jól megy az angol)

amúgy nem konkrétan téged támadtalak meg, csak láttam pár embert (smat ugrik most be először) akik rászálltak senee miatt

TT != aktív moderátor
segít, ha megkéred, de nem várhatod el tőle, hogy ezzel foglalkozzon minden idejében

Nem várom el tőle hogy ezzel foglalkozzon, de amikor beír egy olyan hülyeséget hogy a "kiközösítési listára" nem seneet rakná elsőnek, azért az kissé meredek.
Ha látja ő is hogy csak topicokat szétbaszni jár ide, akkor mi tartja vissza hogy esetleg ő reportolja vkinek? Én általában mindig nyomom a report gombot ha senee valami faszságot postol, de soha nem látom az eredményét.

Az e-péniszen kívül nem sok mindenre használjátok a tt-t, ugye? Sokkal nagyobb befolyással bír egy olyan valaki akinek ott van az a kis kék geci a neve mellett, rá jobban odafigyelnek, ha meg én pmelek akkor kapok egy választ 3 nap múlva hogy "ok majd ránézünk".
Állítólag ti azért kaptatok tag-et mert olyan sokat tettetek a közösségért.
Igen, lehet hogy más közösségért igen, de nem ezért. Azon kívül hogy valamelyikőtök átírta a Lajo féle topicokat és újranyitotta, azzal nem csinált semmi újat.
Member
Gold: 343.00
Jul 26 2013 07:32am
Quote (Smat @ Jul 26 2013 01:27pm)
Nem várom el tőle hogy ezzel foglalkozzon, de amikor beír egy olyan hülyeséget hogy a "kiközösítési listára" nem seneet rakná elsőnek, azért az kissé meredek.
Ha látja ő is hogy csak topicokat szétbaszni jár ide, akkor mi tartja vissza hogy esetleg ő reportolja vkinek? Én általában mindig nyomom a report gombot ha senee valami faszságot postol, de soha nem látom az eredményét.

Az e-péniszen kívül nem sok mindenre használjátok a tt-t, ugye? Sokkal nagyobb befolyással bír egy olyan valaki akinek ott van az a kis kék geci a neve mellett, rá jobban odafigyelnek, ha meg én pmelek akkor kapok egy választ 3 nap múlva hogy "ok majd ránézünk".
Igen, lehet hogy más közösségért igen, de nem ezért. Azon kívül hogy valamelyikőtök átírta a Lajo féle topicokat és újranyitotta, azzal nem csinált semmi újat.

topic szétbaszásokról vitatkozhatnánk

az hogy sok helyre beírok az azért van mert sok a szabadidőm
de egyik beírásom se olyan mint esetenként a tiétek, hogy "faszkastély", ":XDGXDH" (ez szokott lenni, de mindig van mellette szöveg is)

ha spamnak is lehet nevezni azt, hogy beírok mindenhova az akkor is minőségi spam, mert tartalommal töltöm meg a mondanivalómat, nem úgy mint ti akik csak agyatlanul flameltek/spammoltok legtöbbször

WTFeri meg nem én vagyok
akármennyire szeretnétek rámhúzni

This post was edited by Senee on Jul 26 2013 07:33am
Member
Gold: 1.00
Jul 26 2013 07:35am
Quote (Smat @ 26 Jul 2013 15:27)

Én nem értek hozzá, azért kérdezem, de én úgy tudom a medi vagy TT önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel. Meg szerintem az sem feladata, hogy reportoljon minden szart, amit lát.
Aztán lehet már ez nem így van, de régen úgy tudom így volt.

Ha meg így van, akkor nem hiszem, hogy bármit is számon lehet rajta kérni. Minek dolgozna vele, ha nem dolga és őt nem zavarja?

A kiközösítési lista meg személyenként más mivel szubjektív, neki nem senee az első, na bumm, égessük el rögtön... biztos van más is, aki nem seneet utálja legjobban.
Member
Jul 26 2013 07:39am
Quote (Smat @ 26 Jul 2013 15:27)

Ha normalisan es ertelmesen irsz barmelyik staff tagnak valaszolni fognak.

Klontar szervezte at a kozel 2eves temakat, mikor meg aktiv moderator volt es nincs is ezzel semmi baj.

Te mit tettel barmikor is ezert az oldalert vagy a kozossegunkrrt?
Member
Gold: 343.00
Jul 26 2013 07:39am
am látom megint gürke dobta fel a témát
mindig kiemeli, hogy mennyire leszar, de azért nem röstell majd mindig mikor online generálni egy jó két-három oldalt velem kapcsolatban
Go Back To Magyar Topic List
Prev1202220232024202520265001Next
Closed New Topic New Poll