Quote (Smat @ 26 Jul 2013 15:27)
Nem várom el tőle hogy ezzel foglalkozzon, de amikor beír egy olyan hülyeséget hogy a "kiközösítési listára" nem seneet rakná elsőnek, azért az kissé meredek.
Ha látja ő is hogy csak topicokat szétbaszni jár ide, akkor mi tartja vissza hogy esetleg ő reportolja vkinek? Én általában mindig nyomom a report gombot ha senee valami faszságot postol, de soha nem látom az eredményét.
Az e-péniszen kívül nem sok mindenre használjátok a tt-t, ugye? Sokkal nagyobb befolyással bír egy olyan valaki akinek ott van az a kis kék geci a neve mellett, rá jobban odafigyelnek, ha meg én pmelek akkor kapok egy választ 3 nap múlva hogy "ok majd ránézünk".
Állítólag ti azért kaptatok tag-et mert olyan sokat tettetek a közösségért.
Igen, lehet hogy más közösségért igen, de nem ezért. Azon kívül hogy valamelyikőtök átírta a Lajo féle topicokat és újranyitotta, azzal nem csinált semmi újat.
Én nem értek hozzá, azért kérdezem, de én úgy tudom a medi vagy TT önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel. Meg szerintem az sem feladata, hogy reportoljon minden szart, amit lát.
Aztán lehet már ez nem így van, de régen úgy tudom így volt.
Ha meg így van, akkor nem hiszem, hogy bármit is számon lehet rajta kérni. Minek dolgozna vele, ha nem dolga és őt nem zavarja?
A kiközösítési lista meg személyenként más mivel szubjektív, neki nem senee az első, na bumm, égessük el rögtön... biztos van más is, aki nem seneet utálja legjobban.