Olyan lehetőleg nyílt forráskódú szoftvert keresnék ami az alábbiakat tudja.
Meghatározott időtartamon belül, meghatározott helyszínek között előre meghatározott számú személy elosztása.
Pl.:
Egyes helyszín 1-es hely első nap 120 fő (7:00-19:00)
Egyes helyszín 2-es hely első nap 120 fő (7:00-19:00)
Egyes helyszín második nap 120 fő (7:00-19:00) stb.
Túl sokat nem írhatok. Megpróbálok virágnyelven fogalmazni.
Eü. végzettségem van (ebben dolgozom nem eü. intézményben), de mellette informatikai is így mondták mivel te értesz az excelhez, meg az eü.-höz is talán érted mit csinálsz tied a feladat. A sor legalján vagyok.
Van kb. 200 beküldő, 7 helyszín ebből három helyszínen két egy hely esetében olykor három alhelyszín.
A 200 beküldő el van osztva a 7 helyszín között.
Meghatározzák valamilyen logika mentén, hogy melyik beküldő mennyit küld be.
Ezután az adott helyszíneken a megadott időkre el kell osztani a beküldötteket a nyitó postban írottak szerint.
Ezt csinálom én osztok, szorzok, rakosgatom a beküldőket míg nem lesz jó mindezt természetesen tegnapra. Aztán módosítanak a számon és kezdhetem elölről.
Ide kapcsolódik ez a postom is
https://hup.hu/node/173029A kész tábla alapján generálom a leveleket, ha egy beküldőnek több időpontja van akkor azt egy levélbe kell összemásolni.
Ezután egyenként elküldjük az e-maileket a beküldőknek, ők meg visszaküldik a beküldöttek névsorát (sima e-mailként, fényképezett képként, kézzel írott és fényképezett képként, pdfként, kézi írógéppel írott és szkennelt képként a variációk száma végtelen), amit bedolgozok az excelbe.
A helyszínek ezt az excel táblát kapják meg.
Ha túl sok amit leírtam törölni fogom ezt a posztot.
A kész tábla alapján generálom a leveleket, ha egy beküldőnek több időpontja van akkor azt egy levélbe kell összemásolni.
Ezután egyenként elküldjük az e-maileket a beküldőknek, ők meg visszaküldik a beküldöttek névsorát (sima e-mailként, fényképezett képként, kézzel írott és fényképezett képként, pdfként, kézi írógéppel írott és szkennelt képként a variációk száma végtelen), amit bedolgozok az excelbe.