Quote (peterthegreat1 @ 7 Feb 2013 20:28)
lux nagyon erős mid laner, rengeteget játsszák high elon is, mondjuk a summonerek és az itemek (rabadonon es bootson kívül) nem tudom minek választottad
jara meg ugat a bronz ligával, nem értem minek kell rá hallgatni
flask+potival kezdtem, majd mivel sokat kellett mászkálni, gp10 AP bökő jött csarmmal és kódexel, így jött jól gold is, kellett a cdr is, meg mana regen is. Morellot alapból szeretem, mana regen, cdr, egész jó AP, és cefet olcsó, és nagyon jó itemekből lehet kirakni. Utána sorc+haunting, hogy trú dam legyen. majd radadon, és dfg, megintcsak cdr+ mass AP miatt, mivel 4v5 volt, alig volt idő elmenni kékért, mert tolták a vonalakat. Volt + gold, mehetett a haunting up. Végül GA-t akartam, csak idő nem volt rá - ezért eladtam flasket. Kb ennyi. Nem tudom hogy hozhattam volna ki többet...
Quote (SnoopDogg @ 7 Feb 2013 20:33)
mondjuk itemek terén egyetértek .. inkább vennék ilyen sorcboots, rabadon, haunting guise, zhonya, void, ga / warmog (lel) és kb utoljára upgzném hauntingot
flask végig jól jött sustain miatt, haunting up nem került helybe. Ezért ment ez inkább. Halállal amúgysem nagyon volt probléma game alatt, emiatt mondjuk warmog lehet jobb lett volna. Void itt nn, dariuson kívül senki nem vett MR-t, mindenkire kb trú dam volt.