Quote (Zewa @ 3 Nov 2010 22:51)
nem kell okoskodni, képzelem te is olyan szépszál legény lehetsz, mint a sándor. ez a sok balfasz mind azt hiszi ő az atyaúristen pedig közük sincs a sigage-hez. nekem se sok, de én le is szarom, nem foglalkozom vele. söndör postolja ezeket a hányás szarokat, nemtudom hogy nem szégyell egy ilyen siget beküldeni. haxor is csak egy ugató pulikutya, adamz meg annyira segg, hogy nem is beszélek rola. nincs benne annyi értelem hogy egy ilyen 'hosszu' postot elolvasson. nyáladzotok itt mindannyian, meg élvezitek hogy odairtátok valaki youtube channeljére hogy 'basználak te kurva', és akkor röhögtök, hogy mekkora ászok vagytok.
szánalmas bagázs, azt sem tom mi a görcsnek jártam ide, meg minek jöttem vissza.
legutóbb is ki lettél utálva... minek jöttél vissza oda, ahol mindenki utál. gondoltad, hogy most hirtelen mindenki szeretni fog?
Ez pontosan addig nem fog változni, ameddig te sem.
Menj el és ne gyere vissza. Itt senkinek nem fogsz hiányozni. Ráadásul az első postban le van írva, hogy indokolni kell.
"Ha nem indokolod meg a véleményedet, az spamnek számít. "1/10, mert sazr" nem indoklás."
Menj el és hagyj minket békén, te majdnem mindenkit utálsz innen, innen is majdnem mindenki utál téged.