Quote (TuskesVanek @ 17 Apr 2014 15:06)
de tényleg amúgy mekkora egy elit arc vagy te hogy itt osztod az észt lassan 10 éve
majd ezentúl elküldöm neked a postjaimat előzetes elbírálásra, olvasgasd át légy szíves, át is írhatod ahol nem felel meg a normáknak, és majd ezt követően postolom
így már jól fogsz aludni?

remélem ezzel kellőképpen fontos ember leszel, xD
az a baj, hogy te egyreszt latsz bizonyos dolgokat arrol, hogy hogy mukodik ez a kozosseg (meg ugy barmelyik), csak valahogy itt megszunik az osszes kognitiv tevekenyseg, es nem kepes az agyad normalis kovetkezteteseket levonni ezekbol a tapasztalatokbol
illusztralom neked, hogy gondolkodik egy normalis ember, meg hogy te hogy gondolkodsz:
"en egyedul vagyok, ok sokan, talan nem kene ugy allnom a dolgokhoz, mintha en fostam volna a spanyolviaszt" <-> "en egyedul vagyok, ok sokan, tehat mindenki takarodjon el, itt az en velemenyem szamit csak"
"ok sok eve itt vannak, en most jottem ide, nem artana, ha befogadnanak a tarsasagba" <-> "ok sok eve vannak itt, LOL 30 EVESEN 10 EVE ITT VERED MAGAD XD"
"postolgatok szerintem vicces dolgokat, amik senki szerint nem viccesek, igazabol akkor nincs is ertelme, megtarthatnam magamnak" <-> "postolgatok szerintem vicces dolgokat, amik senkinek nem tetszenek, kurva anyjat mindenkinek es takarodjon el mindenki"
"regisztraltam erre a forumra, mert jo lenne egy online kozosseg tagjanak lenni, ugyhogy valami minimalis erofeszitest teszek arra, hogy megkedveltessem magam a tagjaival" <-> "regisztraltam egy forumra, mert jo lenne egy online kozosseg tagjanak lenni, ezert mindenkivel megutaltatom magam, mindenki takarodjon el a picsaba, es kisajatitom magamnak a forumot, hogy egyedul forumozhassak magammal"
Quote (Taszilo.^ @ 17 Apr 2014 15:21)
already TT
csak sajnos nem ez
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/935187_760241290653408_439382585_n.jpg
blaze it fgt