Quote (zsansaccount @ Feb 5 2013 09:24pm)
köszi a tippeket mindenkinek!
nekem fiddle baromira nem jön be, próbáltam már és képtelen vagyok játszani vele... ez van.

mao-t is próbáltam, de vele sem megy a game. mondjuk lehet azért van, mert szimplán nem jön be annyira és ezért nem is akarok sik időt áldozni rá.
nunuval meg még akkor próbálkoztam, mikor megtudtam, h van jungle szerep és h milyen hasznos

szóval régen, de jó volt.
nocturne megvan (vele nagyon kevés gamem van, nem tudok vele jól játszani, de úgy látom érdemes gyakorolni), amumu is (bár sztem nagyon ritkán lehet vele játszani, mert általában bant kap), skarner is megvan, nagyon bírom, sajnos már rég játszottam vele, nem tudom miért hanyagoltam.
még udyron gondolkozom, hogy meg kellene venni meg hecarimon, mert az is tetszik.
xin, nautilus is nagyon fasza szerintem, és elég könnyű velük játszani.
ha meg mestere lennél mondjuk, shaco, thresh, leenek .. : D elég faszák .. thresh cc az kibaszott retarded.
én amúgy nautilust nagyon tudom ajánlani.. de kurva keveset láttam belőle .. pedig.. berántod, slow ... ha meg van ulti .. : D (bár nem tudom mennyire gyorsan megy vele a jungle, de, h ccje van az tuti + nem is nehéz landelni a kombót.)