Quote (Nerz8 @ Jul 17 2013 09:36pm)
de. miért?
reszvetem
utaztam veluk negyszer. utobbi ketto kenyszer volt
az egesz egy kibaszott ripoff. juni legvegen mentem Mo-ra egy boronddel+kezipoggyasz. semmi gond nem volt, gep kesett kicsit, elfogadhato
4 nap mulva vissza. ferihegyen allok sorban bechekolni, wizzair sor. tegyem be a kezipoggyaszt a kis keretbe, beteszem, kilog a kis textil fogantyu
- sajnalom ez tul nagy, ki kell fizetni erte a large luggage felarat. mondom 4 napja jottem ugyanezzel a jarattal, ugyan ezzel a poggyasszal. - ki kell fizetni
remek, 9ezer forint leves. majd becheck, dutyfreeben bevasarolok, megyek a gatehez, papirok, 10merfold seta a hosszu alagutban egy hangarba(tenyleg rohadt sok seta), sorbanallas. megyek tovabb, kialtozik utanam a csaj, hogy mutassam a blokkot h kifizettem a poggyasz felarat(???????)
mondom itt van rajta a megkulonbozteto szinu szalag, minek a szamla? - latni akarom a szamlat. - mondom itt van, gyere ide erte. ennyire megsem erdekelte(meg mindig wizzair alkalmazottakrol van szo, ugye)
allok a sorban dogmeleg, fel oraja. nem bemondjak, hogy a gep elorelathatolag 4 orat kesik? :DD
akkor azt hittem elmebajt kapok. a 4 oras kesest egy kb. 4 euro erteku etkezesi voucherrel honoraltak es viszlat
ma is repultem wizzairrel(utoljara). most direkt pici poggyasszal jottem, de a mellettem levokkel mar a gepreszallas elott ujra geciztek a nagymeretu kezipoggyasz miatt. szanalmas amit muvelnek
6 evvel ezelott is repultem veluk, akkor is kesett 3 orat a gep. akkor meg nem tettem fogadalmat
alig varom hogy a solyommal repulhessek