Quote (Cpt_Ghost @ Sep 2 2013 04:02pm)
mutass ra kerlek barmelyik hozzaszolasom azon pontjara, ahol ellent mondtam mcnek
stop retard
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 2 2013 11:12am)
1. tier 1
a marinon kivul nincs masik tier 1-es unit az meg edes keves barmi counterelesehez, hacsak nem outmacrozta mar haromszorosan legalabb a 10. perc ota a zerget.
2. semmi fantazia nincs egyik zergben sem, nem hasznalnak lofaszt se ( baneling mine, nydus, burrow roach, hydraliskeket se nagyon latni, pedig az is mukodik bio ellen is, mutakkal nagyon kevesen jatszanak tenyleg _jol_, ultra burrow micro)
3. micro az nonexistent, meg csak flankelni se szoktak a 2400 pontos zergek se, joke. tovabbra se latok semmi mast 1a-n kivul, es utana a rage
4. es egyebkent igen, pont ugy szoktam engagelni zvtben ahogy leirtad.
5. igazabol kurvara leszarom mert soha nem biozom kb
mech ellen meg egy imba szar a zerg a kibaszott sh-val meg a viperrel, meg ha egyszerre csak egy lehetne a jatekban azt mondanam, hogy oke. Mondjuk a mutalisk is egy joke kategoria meg mindig. A matchup szerintem is egy szar, es megkellene valtoztatni, de ahhoz, hogy a zergek vesztenek tobb koze van annak, hogy wolban kurvara el volt mindenki kenyelmesedve az 1a compjaikkal, aztan amikor mar micro is kene akkor back to diamond.
Mostanaban meg skyterrannal nyitok egybol kb, pont azert, mert egy imba szar a sh meg a viper, csak problemas lesz a dolog, ha a wm-et nerfelik, mert semmim nem lesz amivel tavol tartom a mutakat, mert a thor egy haszontalan szar amig nincs belole 13246236. De wm-ekre harassolo zerg meg mindig soha nem fog rafutni, ha egy kicsit is tud jatszani, szoval van egy rakas dead supplyom meg factory production timeom.
Masik ami tetszett a multkor, hogy irta valami zerg, hogy szanalmas, hogy egy mine el tudja donteni a jatekot (eloszor is eleg nehezen jon azert az ossze, bar megtortenhet) de akkor beszelgessunk, tvpben egy emp vagy egy storm el tudja donteni a jatekot, fragile as fuck de ott legalabb mindket felnek ugyan olyan, evek ota ilyen, duhh. wol tvz, 1 fungal el tudott donteni mindent, az is olyan volt wol vegeig : D most amikor a zergek vannak a fasz rossz oldalan persze, hogy nem tetszik.
tessek, itt van
e: meg pontokba is szedted
This post was edited by Taszilo.^ on Sep 2 2013 09:05am